cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

12.05.2016, 22:27

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Prati li neko?
Veceras sam prvi put cula pesmu za Srbiju i Makedoniju i svidelo mi se.
Ne mogu od dece nista da upratimuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.05.2016, 22:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

meni se ne dopada nasa pesma. Makedonija mi je ok... vise sam ocekivala od Evroviyije generalno

clock-img

13.05.2016, 08:01

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nisam gledala,nisam jos uvek ni cula nasu pesmu.nekad je evrovizija bila dogadjaj,puno hitova,bas se iscekivala i gledala,sad nije takouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.05.2016, 08:15

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja odgledah juče jer smo i mi i slovenci bili.
Naša pesma mi na prvo slušanje bila ok, ali koreografija koju sam videla prvi put mi je bila očaj. Juče čini mi se da se nije toliko tresla user posted image

Inače, tipujem na Belgiju da će da pobedi.
Doduše nisam gledala prvo polufinale, ali od onih velikih četiri mi nije ništa wow.
Mislim da nećemo mi visoko ići ovaj put.

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.05.2016, 08:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam jedino do sad čula onu švabicu jer je puštaju 300 puta na dan,Srbiju nisam ni čula niti sam znala da je počelo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.05.2016, 08:55

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Počelo je počelo user posted image

Švabica mi je užasna pesma, koreografija... ma sve. Italijani su mi isto žnj

Englezi standardno očajni

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.05.2016, 08:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma nije joj samo pjesma užasna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

13.05.2016, 11:41

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja gledama prvo vece i jedino mi se Rusija bila OK. A juce sam zaspala rano.

clock-img

13.05.2016, 13:28

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja nisam znala ni da je pocelo ni ko nam je predstavnik...Bas sam prestala da to pratim,nije to vise ono sto je nekada bilo...a najmanje muzike ima.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

13.05.2016, 13:55

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Mila pridružujem se tvom klubu. Doduše,čula sam našu pesmu videla prdstavnicu,znam da je Ivana Negativ autor a nisam čula niti jednu drugu pesmu. Možda u subotu bacim oko na finale,mada slabo mi to zadnjih godina pratimo nije kao nekad što je bilo...

A komentari za našu predstavnicu od naših ovde i nisu baš sjajni. Em dere se ,em non stop se nešto batrga, pretrano je energična prosto izgleda isfolirano. Ne znam da li se za nastup malo smirila...to su komentari i onih što se bave muzikom i laika

< Poruku je uredio Anarunika -- 13.5.2016 13:57:45 >

clock-img

13.05.2016, 14:17

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da li ste cule da Dzastin Timberlejk ima nastup u finalu eurosonga. Ja tako cuh... navodno najava da se sledeće godine i Amerika ukljuci u ovo taktakmičenje. Ovo je prestalo da bude takmicenje Evrope poodavno.
a o nasoj predstavnici nista lepo nemam da kazem

clock-img

13.05.2016, 14:22

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Toliko o ne politici u muzici.Strašno!!! Onda Eurosong više neće postojati. Mislim i sa Australijom je prestalo da bude Eurosong .

clock-img

13.05.2016, 14:25

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma da pametne su i zemlje koje su odustale....

clock-img

13.05.2016, 15:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Australija na Evroviziji,zezate user posted image
Bolje da je Ivana Negativ otišla,moda bi nešto i napravila user posted image

clock-img

13.05.2016, 19:09

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Meni iskreno sve lici jedno na drugo user posted image a Australija usla u kakva bre Evropa uzas jos kad bude Amerika ma ovo je zlo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

13.05.2016, 19:17

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Gledala sam samo nas nastup do pola, iritantna mi je pevacica jako, pokreti, engleski joj je ocajan, kao da je na kineskom pevala, face koje pravi, iznervirah se saduser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.05.2016, 19:33

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Isi, meni je ova Evrovizija cist promasaj

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

13.05.2016, 20:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Joko poslednjih godina je sve gore i gore. Ja se secam euforije kad je bio zeljko joksimovic, to je svuda po gradu bio prenos, navijanje..., a sada nisam ni znala da je pocela dok nisam na fb videla pa trazila na netu da vidim nas nastup

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.05.2016, 16:14

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni je nasa predstavnica uzas..... stvarno me nervira sto salju ove anonimuse

clock-img

14.05.2016, 18:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Poslušah i ja pjesmu,ona meni zvuči kao da pjeva narodnjak na engleskom user posted image Koreografiju ne bih komentarisala...
Trebali su opet poslati Mariju sa molutvom,prije bi ona dva pura pobjedila sa istom pjesmom

< Poruku je uredio emicaa -- 14.5.2016 18:04:58 >

clock-img

14.05.2016, 21:18

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Ono sto sam ja stekla utisak je da bi i ja isto tako zvucala jer veze sa engleskim izgovorom nemam.

Isi, da ovo je bas postalo bzv. ali ona se preziva Vučić ja za nju nikad čula

i sve ove pesme mi bzv, nikako nemogu da naslutim ko bi mogao da pobedi.

clock-img

14.05.2016, 23:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: isidora88

Gledala sam samo nas nastup do pola, iritantna mi je pevacica jako, pokreti, engleski joj je ocajan, kao da je na kineskom pevala, face koje pravi, iznervirah se saduser posted image

Devojka inače perfektno govori engleski, poslušajte neku konferenciju za štampu koju je imala. Ali ona jednostavno tako peva, sve pesme u grupi Zaa su tako otpevane.

Što se mene tiče, evrovizija je skup nepoznatih izvođača sa glupavim pesmama i još glupljim scenskim nastupom. Sve u svemu - očaj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.05.2016, 00:10

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

izgleda pobedjuju novo Evropljani user posted image

clock-img

15.05.2016, 07:49

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I ko je pobedio?
Poslusala sam Sanju, i jos nekog posle nje, onako kroz san, i zaspala.

clock-img

15.05.2016, 08:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ana u pravu si,kad normalno prica sve razumem, ovo kad peva mi je bzv to kreveljenje ili kako se vec to zove, pokusaj adel i jos neke, meni se ne svidja njen stil pevanja.
Pobedili ukrajinci, idem na yt da vidim kakva je pesma jer nisam gledala sinoc

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...