cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

22.05.2015, 08:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Zato ce i pobediti. Pazi sta ti kazem.
A najjaci kadar mi je bio Bojana, Koncita i Marija Serifovic. Ne zna se ko je vise " differente".
A na fcb odmah izasla slika i komentar Bojana kuma, Koncita mlada a Marija mladozenjauser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.5.2015 8:09:43 >

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.05.2015, 08:23

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa da. I ja tako mislim da su velike sanse da mi pobedimo samo zbog slihtanja gej populaciji i naziva pesme na engleskom jeziku.

< Poruku je uredio Maraj -- 22.5.2015 8:27:22 >

clock-img

22.05.2015, 08:34

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: amdn

Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

Nemoj tako, pa seti se onog lepotana Sakisa Ruvasa, on je baš mao veselu pesmicu. Lepo ga bilo i gledati... jedino što čuh da je in topli brat.

I flunked anger management! }:->

clock-img

22.05.2015, 11:09

clock-img

nata11

pencil-img

9225

A ja sam bas juce setih one grkinje Helene ili tako nesto. Ona prelepa sa dugom kosom, pesmica lepa prava letnja.. Ove godine sam cula mozda 2-3 pesme.

clock-img

22.05.2015, 12:04

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Imam druga koji je bas fan Evrovizije, pa onda i ja znam ko, sta,kada, kako i zasto :) Danska, Estonija, Belgija, Holandija, Svedska i Srbija <3 Nekim cudim se Danska i Holandija nisu nasle medju finalistima. Setila si se Elene, ja mislim da je ta pesma tada bila bas ubedljiva, a jos se moze cuti na nekim stanicama i takmicenjima. Meni je ona mrsavica iz Nemacke odmah zazvucala kao pobednik sto je i bila,na kraju.

clock-img

22.05.2015, 15:03

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Meni se dopala Švedska pjesma i nastup. Mislila sam da će on pobjediti sigurno, ali onda sam našla da je prije početka Evrosonga rekao nešto kontra gej populacije, što je skoro pa siguran znak da neće pobjediti user posted image A isto mislim da će Srbija dobro da se kotira, bez obrzira da li je pjesma dobra ili ne, već zato što je pjevačica "neobična" user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.05.2015, 15:11

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja odavno ne pratim Evroviziju,za mene je to vise "zabavni program" nego ozbiljna muzicka manifestacija.Eventualno poslusam na YT nesto sto me interesuje.
Jel veceras finale,jel ?
Dijo,i ja videh tu fotku na fbuser posted image eto,na koji nivo je spalo to takmicenje...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

22.05.2015, 15:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Švedska ESCuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.05.2015, 15:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mila, sutra u subotu je finale

clock-img

22.05.2015, 16:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala Maraj ! Ja znam da je to inace subotom, ali sam se presla ,umislila sam da je danas subota user posted image mozda malo virnem u prenos,ako ne zaspim user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

22.05.2015, 17:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Ja sam našu pesmu prvi put čula sad na evroviziji... ništa se to meni ne sviđa mada devojka dobro peva, to stoji. Ali zapanjena sam da neko tako mlad može sebi da dozvoli da onako izgleda. Strašno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.05.2015, 18:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jeste,Ana,u pravu si. A sto se tice pesme, mislim da uopste nije za nju. Ona sjajno peva, ali ta pesma nije u njenom fazonu.

clock-img

22.05.2015, 19:19

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Meni se, na primer, cini da bas jeste. Najvaznije za nju jeste da se bas potrudila da sve bude ok, a jasno je da je sistem glasanja takav da politika odredjuje pobednika. Osim ako pesma nije baaaaaaaaaaaas, bas dobra. Ako je Ukrajina prosla dalje, znam da joj Rusija nece dati mnogo poena kao ranije, itd. Iz istog razloga ni nasa Bebica nije prosla dobro, a pesmica je bas za pevusenje.

clock-img

22.05.2015, 19:23

clock-img

amdn

pencil-img

1598

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: amdn

Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

Nemoj tako, pa seti se onog lepotana Sakisa Ruvasa, on je baš mao veselu pesmicu. Lepo ga bilo i gledati... jedino što čuh da je in topli brat.

Lelke ne znam, sad cu da bacim pogled, sad su svi metroseksualci, tesko provaliti ko je ko :)

clock-img

22.05.2015, 19:27

clock-img

amdn

pencil-img

1598

IZVORNA PORUKA: tekilica

Meni se, na primer, cini da bas jeste. Najvaznije za nju jeste da se bas potrudila da sve bude ok, a jasno je da je sistem glasanja takav da politika odredjuje pobednika. Osim ako pesma nije baaaaaaaaaaaas, bas dobra. Ako je Ukrajina prosla dalje, znam da joj Rusija nece dati mnogo poena kao ranije, itd. Iz istog razloga ni nasa Bebica nije prosla dobro, a pesmica je bas za pevusenje.

Sakisa Ruvasa

Misli da je tad Bebi dol dobila najmanje poena zbog politicke situacije, da ne kazem sr...
meni ona luda ko struja, i te pesme sto ima skroz su za takve manifestacije, a ova nasa sad... ne znam pesma je uff, ne znam, ona dobro peva, ali.....
pitanje je sto moramo na engleskom, al dobice poene sto rece neko od vas zbog izgleda

clock-img

22.05.2015, 22:31

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam našu pesmu prvi put čula sad na evroviziji... ništa se to meni ne sviđa mada devojka dobro peva, to stoji. Ali zapanjena sam da neko tako mlad može sebi da dozvoli da onako izgleda. Strašno.

O daaaa, strasnooooo...

Meni je isto jako cudno sto njena porodica gleda prenos direkt iz dvorista, pa da li je moguce da nisu mogli nekome od njenih da omoguce odlazak ako sami nisu imali sredstava... Sve mi se cini da ce Bojana biti iskoriscena za ovaj cirkus.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

22.05.2015, 22:37

clock-img

World

pencil-img

4234

E dzaba, kako god ukljucim you tube da saslusam tu famoznu pjesmu, ama nece nikako.. a radio mi danas lijepo.. i juce sam pokusavala i nista.. a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

22.05.2015, 22:40

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

nije za smejanje ali me nasmeja u ove kasne sate user posted image postavi joj ti dijagnozu user posted image

clock-img

22.05.2015, 23:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.05.2015, 10:24

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Preslusala sam sinoc na yt malo nasu pesmu, vise mi se svidja na engleskom nego na srpskom, bolje zvuci.A zbog teksta, koji moze svakako da s eprotumaci, sto neko rece vec ovde, moze dobro da se plasira. Koreografija je uzasna, kao neki sektasi oko nje da plesu !

clock-img

23.05.2015, 10:39

clock-img

World

pencil-img

4234

evo i ja uspjela konacno da pogledam.. meni se svidja kako zenska pjeva, pa rastura.. a svidja mi se i tekst i muzika, mada mi se cini da se ne radi ovdje o duginim bojama..user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

23.05.2015, 14:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: ivaMark

a sta ce jadna zena, garant ima neki hormonski poremecaj, sasvim sigurno i insulinsku rezistenciju ako vec nije dosla do dijabetesa...

nije za smejanje ali me nasmeja u ove kasne sate user posted image postavi joj ti dijagnozu user posted image

Jao i ha se ismejah.... user posted image mi ovde sve sa nekim dijagnozama iz pred trudnickih tema, u sve dijagnoze smo upucene
I ja ko ginekologiju da sam slecijalizirala user posted image

clock-img

23.05.2015, 19:45

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma znate sta definitivno je slihtanje gej populaciji. Evo sad gledah opet nastup na eurosongu. Ovi sto igraju oko nje su pod maskama. Verovatno glume da nisu gej a onda pevaju "Finally I can say i'm differente and its ok...." i skidaju onaj beli oklop sa sebe i masku. Eto izasli su iz ormara sto bi rekli i priznali da su gej. Ja tako shvatam pesmu i nastup. Nemam naravno nista protiv gej populacije, al mi providno to slihtanje

clock-img

23.05.2015, 19:51

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Maraj, dobra si...ne da je slihtanje nego na svakom koraku samo se promovisu. jeste videle google, ja naletela na clanak u blicu...sa sve duginim bojama...pih

clock-img

23.05.2015, 19:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa da a na bini masu zastavama u raznim bojama. I kao favoriti su. Pa vidim i zašto. E da se razumemo nemam nista protiv neka pobede al cini mi se da je malo prljava igra. Na to su isli i sa Marijom Serifovic pa i sad. Sigurica je sigurica user posted image