cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

12.05.2014, 15:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: jovicaa

svako treba da ima slobodu da nosi sta hoce i da radi sta hoce, dokle god ne ugrozava ljude oko sebe.

ovo je sustina
a to da ce neko nauciti ako nesto vidi , ne znam kolko to pije vodu
homoseksualizam nije prelazan gledanjem
da ne kazem nije zarazan

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.05.2014, 15:55

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

nemam ja ništa protiv toga kako se Končita obukao ali mi nije jasno da li je muško ili žensko ,znam da je bio muško ali mi nije jasno da li se operisao ili je samo pustio bradu i kosu,a i glas mu zvuči kao da je ženski...

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.05.2014, 17:07

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: jovicaa

pa nek se cupaju i nose mindjuse, ne znam zasto je to problemuser posted image
svako treba da ima slobodu da nosi sta hoce i da radi sta hoce, dokle god ne ugrozava ljude oko sebe.
a pretpostavljam da iskvarcovan ocupan ili u haljini, muskarac i ne predstavlja neku preveliku opasnost...
a evroviziju nisam gledala..

Kada ti se deca budu depilirala, sminkala , farbala, isla u solarijum i nosila suknjice i stiklice a nikoga ne budu ugrozavala pitacu te onda za misljenje. Bas zog toga sto smo svi moderni i tolerantni svet danas izgleda tako kako izgleda.

dijana nemoj da se ljutis, ali to nema bas puno veze jedno sa drugim... zasto onda ja nisam grand pevaljka ili neka iskvarcovana sponzorusa u roze nijansama, posto su svi u mojoj okolini bili ocarani grandom, silikonima, cecom i ostalim "normalnim pojavama." to su bili moji "uzori", pa sam daleeeko od toga... u svakom smislu.

homoseksualci i transvestiti su oduvek postajali, koliko samo ima primera iz proslosti.. a tada se niko nije javno sminkao, i sl..
sada se samo manje skriva i to je to. sve je to drustvena inhibicija... kao sto devojcice treba da se osecaju prljavo ako masturbiraju.... mislim.... bolje da cutim user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.5.2014 17:11:48 >

don't shit where you eat :))

clock-img

12.05.2014, 17:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Sve je to lepo fino i krasno, svako neka radi sta hoce, s kim hoce i koliko god hoce, postujen svaciji izbor, od seksualnosti do nacina razmisljanja, dokle god ovaj prvi nije u mojoj kuci, jedesamnom za stolom i ubedjuje me da J taj stil zivota jedini pravi. Neka su oni lepi glatki i namazani svim bojama ali samo da ih gledam.
A ako se to desi videcu sta cu i kako cu dalje svoj zivot da zivim.

clock-img

12.05.2014, 17:15

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: vikiveki

nemam ja ništa protiv toga kako se Končita obukao ali mi nije jasno da li je muško ili žensko ,znam da je bio muško ali mi nije jasno da li se operisao ili je samo pustio bradu i kosu,a i glas mu zvuči kao da je ženski...

Ja mislim da je on transeksualac.

clock-img

12.05.2014, 19:39

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

A Tarabici rekose da ce smak sveta kad zensko i musko postanu istouser posted image . I ko zna, mozda bradata Koncita donese Armagedonuser posted image
Mada, meni je pesma bila najlepsa, ali stvarno, neki spoj Abe i Dalindeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

12.05.2014, 19:42

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

ne izgleda vise feminizirano od Milana Stankovicauser posted image user posted image

user posted image
Meni je pesma vrhunska, ali izgleda niko nije zatvorio oci da uziva vec su svi otvorili oci da se groze.
Koncita je bas vizuelno grozna (mislim haljina je extra, ali sa malo manje dlaka i malo vise oblinauser posted image )Imas osecaj kao da ti je dlaka upala u pasulj dok je gledas. Ja sam zato zazmurilauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 12.5.2014 19:46:04 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

12.05.2014, 20:25

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

izgleda da sam svasta propustila ne gledajuci evroviziju.....
ali koncita, samo ime je ludo bez svega ostaloguser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

12.05.2014, 20:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

dijana apsolutno se slazem sa tobomuser posted image
gade mi se ovakvi prizoriuser posted image
i mislim da je problem sto se to toliko progarira i podstice kao normalno, jer deca traze uzore i ideale, dosta mladih kopira ono sto vidi na tv-u, tako da ne treba da vas cudi ako vam deca sutra budu slika i prilika koncite ili neceg slicno.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.05.2014, 08:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nisam uopste pratila niti sam cula pesmu... ali sam se zato nagledala Koncite po FB .. sve se sad samo o njoj pise... sprdnje i tako to... sve mi je to izopaceno postalo pa ni ne pratim.

clock-img

07.06.2014, 02:11

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni je skroz opao ugled Evrovizije od kako je Končita pobedila za pesmu evrovizije

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

21.05.2015, 22:28

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Pored toliko prelepih devojaka oni forsiraju ovo bradato cudouser posted image
Cestitam Bojani za prolazak u finaleuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.05.2015, 22:37

clock-img

amdn

pencil-img

1598

jao kakvo je se... ova evorovizija,
sad burazer i ja gledamo na Youtube iz 1980 - 1990, eee to su bile pesme user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2015, 22:41

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Jel se secate Rive - Rock me, Azucar Moreno -Bandido, ... Bebi Dol - Brasil,
meni i sad ta pesma bas vesela i evrovizijska, ove sad sve neke tugaljivke user posted image
Lepa stara Juga...

clock-img

21.05.2015, 23:06

clock-img

World

pencil-img

4234

Kad ide ova evrovizija uopste, bas nisam u toku? A jeste nekad bilo super gledati, sad je sve prilicno bezveze..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

21.05.2015, 23:07

clock-img

amdn

pencil-img

1598

U subotu je finale, ja necu gledati, poslednjih god. sam bas razocarana,
po meni euro song treba da bude ziv, letnja hit pesma....

< Poruku je uredio amdn -- 21.5.2015 23:11:20 >

clock-img

21.05.2015, 23:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

I svaka država treba da izvodi pesmu na svom jeziku a ne na engleskom.
Svaka pesma totalno drugačuje zvuči na maternjem jeziku, kad se prevede na engleski je nekako veštačka, depersonalizovana, samo nabacane reči tek toliko da se rimuju.

clock-img

21.05.2015, 23:12

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Ivanka slazem se skroz, na svom jeziku pesma ima zivot ovako pfff

clock-img

21.05.2015, 23:16

clock-img

World

pencil-img

4234

A nekad su svi pjevali na svom, sad je sve 'pozapadnjavanje'.. na kraju krajeva zasto bi svi morali da znaju engleski.. ili zasto ne pjevaju na kineskom, vise ljudi ga govori svakako.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

21.05.2015, 23:22

clock-img

amdn

pencil-img

1598

World user posted image

clock-img

21.05.2015, 23:22

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mene nervira popularizovanje duginih boja...sve vise mi lici na veliku lgbt paradu....

i mnogo me nervira kada o onome muskarcu sa dugom kosom, koji nosi haljine pricaju u zenskom rodu...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

21.05.2015, 23:32

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ivauser posted image
Isto mislimo.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.05.2015, 23:40

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Evrovizija je postala jedna skupina naroda i narodnosti bez kulture i morala... ovo je moje mišljenje.
Evrovizija je nastala radi popularizovanja evropskih naroda i država, ovo sad je parada neukusa, tj nazovi ukusa, razvratničkog modernizma, nekad su roditelji ohrabrivali decu da gledaju Evroviziju sad ih je sramota i da prebace kanal jer ne znaju šta će se pojaviti.

clock-img

22.05.2015, 01:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Evrovizija se pretvara u manifestaciju gdje se promoviše sve samo ne dobra muzika.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.05.2015, 06:27

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma uzas sad i ovi nasi na bini masu zastavama u raznim bojama jer kad se te boje spoje dobije se duga jer da, a svi znamo sta ta zastava simbolizuje. A opste je poznato da gej populacija "drzi" pesmu evrovizije tako da je jasno i zbog cega je ovo nase mahanje zastavama na bini. Idu na siguricu..... slihtanje gej populaciji jos pesma koja kaze Finally I can say i''''m differente and its ok..... sta reci....

< Poruku je uredio Maraj -- 22.5.2015 6:30:48 >