cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

27.05.2012, 09:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Eto koliko sam ja slušala, bila sam ubeđena da šveđanka peva o nekom ratniku user posted image user posted image

Meni je nemačka bila ok, dopala mi se pesmica. Ostalo sam slabo čula, bio nam je prilično utišan tv a nisam htela da zatvaram vrata od sobe gde spava Marko. Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling. Svi glume neko ludilo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.05.2012, 10:05

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Zeljko zasluzeno drugi, Svedska zasluzeno prva.

Samo ne znam kako su se ona vristalina Albanka i ruski bakutaneri tako visoko plasirali.

Hocu reci da je trebalo da Zeljko bude drugi, malo sam user posted image

< Poruku je uredio pandina -- 27.5.2012 10:09:43 >

clock-img

27.05.2012, 10:06

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Iskreno, meni sve te pesme liče jedna na drugu i sve mi to liči kao takmičenje za najgoru pesmu, koreografiju i stajling.

u sustini i jeste tako...

Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspalauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

27.05.2012, 10:06

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Zar nismo mi treci?

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

27.05.2012, 10:07

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Marince jesmouser posted image

A sto se tice Albanije, ne bih da komentarisem nista inace cu biti izbacena sa forumauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

27.05.2012, 10:09

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Pusti me, nisam pri sebi user posted image , samo cekam kad cu da se porodim, ne znam vise ni sta pisem user posted image

clock-img

27.05.2012, 10:10

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Pandina user posted image user posted image user posted image

Albanska pesma je meni katastrofa

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

27.05.2012, 10:11

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Nisam ocekivala da ce Zeljko ovako dobro da prodje a Norveska i Danska lose. Raduju me Svedjani, iduce godine mozda budem gledala uzivo u Stokholmu. Ono cemu se nacuditi ne mogu i sto me navodi da pomislim da je sve ovo samo jos jedna uredjena drama je to sto iz Svedske, Njemacke, Holandije, Danske i sl. apsolutno ni jedan glas nije otisao za BiH. To je prosto nemoguce sa obzirom na to koliko Bosanaca zivi u tim zemljama i koliko su inace svake godine glasova dobijali upravo iz tih zemalja. Da se ne lazemo, bila je smor ali bas ni jedan glas? Nema sanse.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

27.05.2012, 10:13

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom user posted image

clock-img

27.05.2012, 10:17

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: pandina

Takva je bila rezija, sta ces...

Meni je ipak hit veceri bio onja Lord iz Finske sto se javio i sve nas pozdravio jezikom user posted image

user posted image Definitivno osvjezenje poslije onako smornih pjesama. Sto se Albanije tice, meni nikako nije jasno kako je ona prosla dalje, ali i to je valjda dio drame.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

27.05.2012, 12:24

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja sam navijala za Svedsku,pesma je bila malo drugacija od ostalih,Zeljko je odlicno prosao user posted image

clock-img

27.05.2012, 12:32

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nisam cula sve pesme,ali pobednicka je ok.drugacija od ostalih,a i njen nastup je bio odlican i upecatljiv.zeljko je fino prosao,neka,nas jeuser posted image iznenadila me rusija.
mada,ja malo,malo,pa zapevam onaj rambov refren euro-neuro,euroooo-neurooouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2012, 12:37

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Brankiuser posted image

clock-img

27.05.2012, 12:42

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mihi,lepo da te vidimuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2012, 22:10

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Extra mi je pobednicka pesma,svidela mi se na prvo slusanje.Evo ceo dan je pevusimuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

27.05.2012, 22:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Jeste culi Antonija ? klik
kako nije pobedio ? user posted image

clock-img

27.05.2012, 22:19

clock-img

Silvi TD

pencil-img

103

IZVORNA PORUKA: nina26
Meni je i Zeljkova isto bila "vec vidjena" ali opet mi je bila kvalitetnija od mnogih pesama, uz koje sam skoro zaspalauser posted image

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

clock-img

27.05.2012, 22:21

clock-img

Anoniman

Antonije je CAR!

clock-img

27.05.2012, 22:25

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Džizis Krajstuser posted image
Peva da ga bre ceo svet razumeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.05.2012, 23:30

clock-img

Silvi TD

pencil-img

103

intrigantan je,satirican ali i vrlo duhovit. Iako je pesma ako je uopste mogu tako nazvati blagi ocaj, ja mu odajem RESPECT na iskrenosti. Jasno je pokazao sta misli o takmicenju ili bolje receno vecini takmicara Eurosonga.

clock-img

28.05.2012, 04:47

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: magde

evo makedonkuuu ovde se pricalo i pricalo.....kako ste mi..kako vam se svidela Kaliopi..odavno ovakav uspeh nismo imali

Ja njen glas ka cujem trnci me spopadnu. Ona i njena pesma Uuu batooo. Ima i dalje isti savrsen promukao glas. A boga mi i lepa je ko i pre. Meni se samo nije svideo momenat kad vrisne i kad predje pesma u totalni hevi metal. Ja bi malo smanjila one gitare i smanjila taj vrisak. A ona kao pevac, odlicna, fenomenalna. Meni bi se samo svidela pesma mnogo vise da je drugaciji aranzman instrumenata.

Ana RR: totalno je takmicenje za najgoru pesmu. Pazi sta samo Velika Britanija koja npr. ima jednu Adele i da ne nabrajam vise jednu od najvecih muzickih sila svetskih salje. Nekog dedu koji se fura da je Elvis. Eto sta misle o Evroviziji...

Meni je Albanka ko vanzemaljac. A ja ne volim ta urlikanja tipa Maraja Keri, ona Selin Dijon i ekipa. Proderi se, pocepaj mikrofon a ko prezivi - pricace.

pandina: jeste Lordi bio pish a pogotovu sta je pricao...

branki: meni je to eurooo neurooo bas i lajtmotiv celog takmicenja

IZVORNA PORUKA: Silvi TD

sto se svedske pesme tice... svesna sam da se to sad slusa, licno ne volim te techno-trance tuc muc varijante...pa ni kada se radi o dobro vokalnom performansu...dobra je za diskoteke...sto znaci i za one koji posecuju iste.

I ja ne kapiram uopste sta ima u toj tuc tuc bum bum pesmi... Ne cujem ni pevanje niti kontam o cemu se radi sa tim borilacka vestina plesom... Ljubav je taj chi, sta li? Mene je ljubav prema trensu/tehno/minimal/nazovi-kako-hoces-meni-je-kanta-pada-niz-stepenice...

clock-img

28.05.2012, 07:56

clock-img

jance

pencil-img

6439

ja pobednicku pesmu nisam ni zapamtila, nije mi bila nesto sada upadljiva jako. a i cula sam sa vise strana da je bukvalno bila "predodredjena" da bude pobednik...
za mene su pobednici ovog Eurosonga babuske i tacka! to je tacno to sto moderna eurovizija trazi...
za Zeljka nisam imala nekih posebnih afiniteta sada, meni je to vec vidjeno, pa se nekako tu nisam puno bacala.
da, Bosna mi se jaako svidela moram da priznam...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

28.05.2012, 14:14

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

Euro neurooooo pobednik euroshizije,babushke naravno novi idoli,!a jeste videli sto Rambo dao intervju?genijalno..Zeljko Joksimovic je pAteticni pevach,kao neki petao u penziji,tuga jedna ,a pesme takve da mi samo lopata fali da se zakopam kada ih cujem.,sva sreca ,to nije cesto..moram da pohvalim svetlece efekte..uvek se izbezumim dokle je stigla ta rasveta!

clock-img

28.05.2012, 14:41

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

euro nero je toliko zarazna pesmauser posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

28.05.2012, 14:45

clock-img

peca

pencil-img

1755

Meni se dopala danska pesma koja je do pred kraj glasanja bila sa nulom, nemam nimalo ukusa user posted image user posted image user posted image