cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

23.05.2012, 09:38

clock-img

viking

pencil-img

6644

Aaaa, ja nisam gledala!!! Jel prošla Finska? Ni ne znam koja im je pesma, ali volim da prođu user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

23.05.2012, 09:46

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Nisu prosli user posted image Nisam cula cijelu pjesmu, samo na sek kada su prikazivali sve ucesnike, i ucinilo mi se da pjeva na svedskom. Fina neka melodija, ali ne idu dalje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

23.05.2012, 09:48

clock-img

viking

pencil-img

6644

Eh, dođavola!

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

23.05.2012, 09:54

clock-img

Anoniman

ih lila , mogla si i da slazes user posted image

clock-img

23.05.2012, 09:55

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

user posted image

Jest', pa da mi poraste nos user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

23.05.2012, 09:55

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Zna li neko gde bih mogla da preslušam finalne pesme? Ja nisam čula ni jednu pesmu sa evrovizije.

clock-img

23.05.2012, 09:57

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Evo, ovdje imas sve

KLIK

clock-img

23.05.2012, 13:28

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Totalno sam neobavestena(Nedjo nemoj da se smejesuser posted image ) jel onda sutra finalno vece?

clock-img

23.05.2012, 13:30

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Sutra drugo polufinale, a finale u subotu. Meni tad termin, a bas mi se gleda finale user posted image

clock-img

23.05.2012, 18:52

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: viking RR

Aaaa, ja nisam gledala!!! Jel prošla Finska? Ni ne znam koja im je pesma, ali volim da prođu user posted image

Nije, meni se njhova pesma najvise svidela. klikni

clock-img

23.05.2012, 23:35

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Babuske su skroz slatke user posted image

clock-img

23.05.2012, 23:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Totalno sam neobavestena(Nedjo nemoj da se smejesuser posted image ) jel onda sutra finalno vece?

Hahahahahaha umiremuser posted image LJ, sram te bilo, ne pratiš ništa, potpuno si van tokova, pa to nije pariotskiuser posted image user posted image

clock-img

24.05.2012, 21:38

clock-img

viking

pencil-img

6644

Sta je bre ovo, Evrovizija pocela pre vise od pola sata a nema nikoga da komentarise kako je Kaliopi ista Dragana Mirkovic, kako je Holandija najveca budalastina, kako je Bugarka gabor u fuck-me-boots, kako su svi Maltezani izasli na scenu pa nikog vise ne ma na ostrvu itd, itd... :-)

clock-img

24.05.2012, 21:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja ne gledam. Gledamo Real Madrid protiv Caja laboral.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

24.05.2012, 21:45

clock-img

viking

pencil-img

6644

Pa sta se javljas onda?user posted image Nina Badric je bas boring. Prvi put cujem pesmu ali mi je bas smor

clock-img

24.05.2012, 21:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Spamujem. user posted image
Jel onaj nas vredeo cemu?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

24.05.2012, 21:51

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam umesto evrovizije odabrala da odem na trening...svakako bolje iskorisceno vreme user posted image  odslusah sad dve pesme i mogu odmah u krevet, smorise me user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.05.2012, 21:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

Meni jeste. Inace sam cula nasu pesmu dva puta, ali mi je veceras nekako bolje zvucao.

clock-img

24.05.2012, 21:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Konačno i ja čuh Željka i mogu samo da kažem kakav deja vu! Isti ritam, isti ljudi na sceni, sve isto kao i onomad sa lanetom.

Dalje nisam ni slušala, zablenula sam se u laptop.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.05.2012, 21:54

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

meni je Rambo bio favorit user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.05.2012, 21:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Viking, jel to ono tradicionalno gledanje evrovizije uz zanimljivu klopu i društvo? user posted image

Ja ne gledam, ne da mi se:)

Meni jeste. Inace sam cula nasu pesmu dva puta, ali mi je veceras nekako bolje zvucao.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

24.05.2012, 21:59

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja sam odabralamda sedim ispred TV-a, jedem cips i pijem Somersby user posted image am Meni je ovo super zabavno, a Baku deluje bas interesantno.
Dunja, jeste. Pamtis bre kao slon user posted image user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 24.5.2012 22:01:19 >

clock-img

24.05.2012, 22:01

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja sam malo videla Zeljka na pocetku pa se onda zapricah sa mm i sad vidim da je vec 14. pesma. Je l' bila Nina vec ili sam propustila? Nju bas volim ali mnogo joj je glupava pesma, dosadna nekako.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

24.05.2012, 22:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Baku jako lepo izgleda, oduševile su me neke građevine.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.05.2012, 22:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja sam odabralamda sedim ispred TV-a, jedem cips i pijem Somersby user posted image am Meni je ovo super zabavno, a Baku deluje bas interesantno.
Dunja, jeste. Pamtis bre kao slon user posted image user posted image

E dobro me podseti da imam Somersby u frizideru user posted image Ja volim da gledam i pljujem opstenarodna veselja ali sad propustih user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)