cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Evrovizija

clock-img

12.03.2012, 17:25

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: mirelica29

Coveku treba odati priznanje za stvaralastvo. Ja ga ne volim, ali postujem njegov rad, jer je zaista rad. Ne bi bio priznat svetski da mu muzika ne valja. Opet, sve je stvar ukusa, ali sam morala da ispravim ovo sto se tice plagijatorstva, jer naprosto nije istina.

potpuno se slazem, i meni njegove pesme nikako nisu lose...
i ova mi se svidja samo mi nije za Evroviziju...

clock-img

12.03.2012, 17:38

clock-img

Anoniman

Koliko mladih, talentovanih, polupoznatih i nepoznatih pevača imamo, a opet nas pedstavlja ovaj, za mene grozni i užasni Željkouser posted image Pa svaka pesma mu je ista, na stranu što mi je taj žanr totalno izveštačeno tugaljiv, dosadan i za devojčice od 11-14 godina, meni se čini da, kad bih poslušala ceo njegov koncert, imala bih utisak da je celo veče pevao jednu istu pesmu. Ua Željko, vratite nam Bebi Doluser posted image

clock-img

12.03.2012, 19:11

clock-img

hanka

pencil-img

3504

katastrofa

clock-img

12.03.2012, 20:05

clock-img

Anoniman

Sve što imam da kažem na temu Seljka Joksimovića je: user posted image

clock-img

12.03.2012, 21:32

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mislis bljuv? E pa i ja kazem bljuv!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

12.03.2012, 21:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Koliko mladih, talentovanih, polupoznatih i nepoznatih pevača imamo, a opet nas pedstavlja ovaj, za mene grozni i užasni Željkouser posted image Pa svaka pesma mu je ista, na stranu što mi je taj žanr totalno izveštačeno tugaljiv, dosadan i za devojčice od 11-14 godina, meni se čini da, kad bih poslušala ceo njegov koncert, imala bih utisak da je celo veče pevao jednu istu pesmu. Ua Željko, vratite nam Bebi Doluser posted image

Predstavljala nas je Bebi Doluser posted image
Sa druge strane, imali smo Ninu prosle godine, a meni su od onog polupromasenog stila sedamdesetih ispale na usta sline ocaja. Opet kazem, ukusi se razlikuju (po mom misljenju je Koker genij, ali npr neko ga ne voli), ali coveku koji svira 13 instrumenata, koji je komponovao toliko pesama i filmske muzike, ja mogu samo da skinem kapu. Ja sviram dva instrumenta i to je uzasno tesko, a mogu da zamislim kad je u pitanju 13. On je poznavalac muzike i nije plagijator, a da li se nekome ova muzika svidja li ne u to ne ulazim. 

clock-img

12.03.2012, 22:07

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Neka svira i 50 instrumenata, ne svidja mi se ni jedna njegova pesma. Nisam ni imala nameru da je preslusam, ali je kolega danas na poslu pustio, i eto, cula sam je.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

12.03.2012, 22:10

clock-img

Anoniman

Znam da nas je predstavljala, i hoću je nazaduser posted image
Ja u to kakav je Željko kompozitor, svirač, aranžer, ili čovek ne ulazim. Sva muzika koju on otpeva mi je grozna, kao i većina one koja ima njegov trag u sebi. Isto tako ne podnosim ni Željka Samardžića, Vladu Georgijeva, i razne kopije dotičnih, ali njih nemam gde da pljucnemuser posted image ŽJ je taj koji se tura na tu evroviziju, nedajući šansu mlađim umetnicima (mlađim ne po godinama nego iskustvu). I zato ga ne podnosim. A u to da li je pesma plagijat nikako ne ulazim, i to me i ne zanima, da mi se dopala možda bih i razmišljala o tome.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 12.3.2012 22:11:47 >

clock-img

12.03.2012, 22:11

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

mirelice ne slazem se sa tvojim komentarima .

kakav je on kompozitor ,ma 'ajde molim vas .
Ako je on konpozitor ja sam Sakira user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

12.03.2012, 22:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

O dobro vece Sakira user posted image

Nedjo ne diraj mi Vladu G. user posted image sta cu kad volim porocne momke user posted image

Mene zivcira to sto Zeljko uvek namerno kraducne par tonova neke poznate tudje pesme jer zna da je to dozvoljeno i da se zahvaljujuci tome nece skidati sa svih naslovnih strana i sajtova danima i nedeljama, kakav glup marketing dzizs krajst user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

12.03.2012, 22:17

clock-img

Anoniman

Ne diram pepeljugo, no wayuser posted image
Evo šta je za mene evrovizijska pesmauser posted image KLIK

clock-img

12.03.2012, 22:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

O kako je mene ta pesma nervirala user posted image

clock-img

12.03.2012, 22:27

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Nedjo user posted image ovo je jedina pesma koja me je uvek podsecala na evroviziju,mozda zato sto sam se malo plasila spota i njih dve kad sam bila klinka,a sad kad god je cujem ja djuskam user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.03.2012, 22:28

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Molim vas setite se Ruslane user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

12.03.2012, 22:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i toto kutunjo.a,dopada mi se nemacka pobednica od pre neku godinu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.03.2012, 22:43

clock-img

Anoniman

Sve i da taj nesrećni Seljko ima talenta (ja ga još ne viđo'), nije bitno samo da ga imaš nego i šta radiš sa istim. Ako zađeš po selima diljem Srbije ima talentovanijih od njega koliko ti volja al džaba im talenta kad ne znaju ljudi šta s tim. Ni 33 instrumenta ne mogu da mu pomognu, nesrećniku.

clock-img

12.03.2012, 22:47

clock-img

sarti

pencil-img

328

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ne diram pepeljugo, no wayuser posted image
Evo šta je za mene evrovizijska pesmauser posted image KLIK

Svaka ti cast za pesmu! Iz koje je ovo godine , 90-e? Ja bih da se varti onaj stari nacin biranja pesme evrovizije sa glasanjem! Ja volim vesele pesme, ove tugaljive mi idu na zivce!
npr. romale, romaliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2012, 22:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30419

Za ovu sam pesmu sam navijala kao klinka sa pokojnom bakom, sećam se te noći i uvek mi je ova pesma prva asocijacija na evroviziju. Mnoge od vas nisu bile rođene ali znam da je cela Yuga navijela za Danijela, svi su ga voleli user posted image

Eurovision 1983 - Danijel - Džuli

Džuli spot

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.3.2012 23:04:00 >

clock-img

12.03.2012, 23:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Za ovu sam pesmu sam navijala kao klinka sa pokojnom bakom, sećam se te noći i uvek mi je ova pesma prva asocijacija na evroviziju. Mnoge od vas nisu bile rođene ali znam da je cela Yuga navijela za Danijelauser posted image

Eurovision 1983 - Danijel - Džuli

Đe me nađe, katapultira me pravac u SFRJ! Džuuuuuuliiii Džuuuuuliiiii Pogodi šta ću da pevam pod tušem večeraske! Džuuuuuuliiiii

clock-img

12.03.2012, 23:07

clock-img

dunja RR

pencil-img

30419

Jao ja je već treći put puštam user posted image

Nisam je čula sto godina :)

clock-img

12.03.2012, 23:12

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Dunja, mi smo skoro generacija, ja sam djuskala u nekoj zutoj suknjici ispred ogledala i pevala Dzuuuuliiii user posted image

clock-img

12.03.2012, 23:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30419

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Dunja, mi smo skoro generacija, ja sam djuskala u nekoj zutoj suknjici ispred ogledala i pevala Dzuuuuliiii user posted image

Svi smo đuskali :)

Isto smo godište ja mislim, 76'?

clock-img

12.03.2012, 23:16

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja sam '77, to je to, vesele sedamdesete user posted image

clock-img

12.03.2012, 23:23

clock-img

mala buba

pencil-img

179

potpuni plagijat user posted image

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

clock-img

12.03.2012, 23:30

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Svi smo đuskali :)

Isto smo godište ja mislim, 76'?

Ih, ja je znam i sad napamet svaku rec... 75'