cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Preljubnici

clock-img

27.02.2011, 22:51

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

ja prvi put gledala danas na you tube a imas na bn al ne znam kada.

clock-img

28.02.2011, 10:22

clock-img

bebać

pencil-img

2235

gledamo sve troje to,i Sergej gleda sa nama...nije lijepo da dijete gleda takve scene,ali nemam srca da mu zabranim...on ne trepće dok to trajeuser posted image

a dal je namješteno nemam pojma,mi se primimo kao da je istinito....uglavnom ima smisla bila gluma ili neuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

06.04.2011, 11:36

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ovakve emisije ne znam cemu vode i zasto se snimaju user posted image Namestene su i ko finansira snimanje takvih gluposti nije mi jasno user posted image

clock-img

06.04.2011, 15:17

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Ma namjestene 100%,i ja zivim kod Z.zgrada gdje se to snimalo i znam da je namjestaljka,ovaj decko je isao u moju skolu tj.mladji je od mene tako da nije ozenjen sigurno... ma emisija je fuuujjjjjjjj! prvo su nelogicne reakcije navodnih povrijedjenih partnera,ma dajjjj uzasni su i jako providni!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

06.04.2011, 15:22

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: bojana86

Ma namjestene 100%,i ja zivim kod Z.zgrada gdje se to snimalo i znam da je namjestaljka,ovaj decko je isao u moju skolu tj.mladji je od mene tako da nije ozenjen sigurno... ma emisija je fuuujjjjjjjj! prvo su nelogicne reakcije navodnih povrijedjenih partnera,ma dajjjj uzasni su i jako providni!!!

Namesteno je, moja drugarica je snimala jednu emisiju ona inace bavi se glumom amaterski, i stvarno ne razumem cemu snimanje i prikazivanje takvih emisija i finansiranje...Gluposti!

clock-img

06.04.2011, 15:32

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Ni meni to nije jasno..... bolesno pravo !!!
sve to treba ignorisati i ne gledati,uzas pravi....user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

06.04.2011, 17:30

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Isto smece kao i americki Jerry Springer. Dok sam bila u Americi cesto sam gledala, jer mi je to vise bilo kao da gledam losu komediju, a desilo se da po nekoliko puta jedni isti glumci glume. 

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

15.04.2011, 04:14

clock-img

Ana007

pencil-img

589

Ta emisija sa Jerry Springerom mi je tek teška boleštinauser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

19.05.2011, 23:12

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Drage moje sve je namesteno od prve do poslednje epizode daju se pare za uloge i tako.............................znam pprovereno pola ljudi koje tu glumi mm zna!!

clock-img

19.05.2011, 23:13

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Pa ne moras ni da kazes kad se vidi da je namjesteno i to bas jeftino namjesteno i corav bi vidio user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2011, 23:14

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Gluma i to jako loša. Ma hljeba i igara.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

02.11.2012, 17:33

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ha ha ha jel gledate preljubnike.Iako se na prvi pogled vidi da je gluma ova dans emisija je vrh.Medicinska sestra pokupi crnca na ulici odradi ga a posle joj dolazi besan ljubavnik jer mu se ne javlja.edva cekam da vidim kraj-reklame ubaciliuser posted image

clock-img

02.11.2012, 17:50

clock-img

bice devojcica

pencil-img

468

Ovo je zalosno koliko je debilno,pa makar da ovi voditelji znaju da se uzive u pricu,Karamela je kreten teski i ova voditeljka,fujuser posted image

clock-img

02.11.2012, 17:59

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Mene sve sramota da gledam ovo... Fuj... user posted image

clock-img

02.11.2012, 19:07

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

user posted image
Ja sam umrla,a tek ovaj deda sto su ga "nasankali"delovalo je malo kobajagi istinito do pred kraj kad se pojavio "prodavac" i poceo da bezi pa da govori "pa nema veze vraticu pare" cuj nema veze.Stvarno je teska zaj....ali i nisu tako losi glumci.Osim Karamele stvarno je najodvratniji covek na balkanu de samo nadje hirurga da ga tako unakazi,nije mi jasno.user posted image

clock-img

02.11.2012, 19:09

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

PS volim da gledam ove budalastine odmaram mozak od svakodnevnih problema i ismejem se ludacima.Nekog to nervira a mene bas opustauser posted image

clock-img

02.11.2012, 20:04

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Za neke epizode sam sigurna da su namestene, ali neke nisu garant. Ima nekih gde ni najbolji nasi glumci ne bi mogli da odglume.
Sigurno da snimaju za stvarno dok ima materijala pa kad nema ajde glumci malo..

clock-img

02.01.2013, 12:37

clock-img

gugutka

pencil-img

272

IZVORNA PORUKA: anajid

odvratna mi je ta "emisija"user posted image

Jedna veeeelika lakrdija za koju mislim da je namjestena,sami glumci.user posted image

I meni je user posted image

< Poruku je uredio gugutka -- 2.1.2013 12:38:02 >

clock-img

02.01.2013, 12:41

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

VREDJANJE INTELIGENCIJE! Opet ko voli nek izvoliuser posted image

clock-img

02.01.2013, 19:49

clock-img

lady_b

pencil-img

901

Al od svega toga mi je najsmjesnije to sto ovaj nas stariji narod ne mozes uvjeriti da je to sve gluma.. Najzesce mi je kad mi baba pocne pricati i uvjerava me da to nije namjestaljka user posted image