writing-img

RE: Klomifen

clock-img

17.06.2009, 15:38

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Hvala Ana80user posted image

clock-img

17.06.2009, 17:46

clock-img

dacica

pencil-img

634

visibaba-nemora da znaci da ces primiti pregnil..ja nisam...a pila sam klomifen...da i krsta su me bolela posle klomifena kao luda,da ujutru jedva ustanem....anci-hvala na lepim zeljama,ali ja sam vesticu vec preplakala....sutra je sudnji dan...

clock-img

18.06.2009, 19:29

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Kad su vam poceli ti bolovi koje navodite?

Ne mogu da iscekam sledecu nedelju,samo da vidim da li folikuli rastu, a to je samo delic, za ostvarenje sna a to je kao i kod svih user posted image , pa ondauser posted image .

Ovo kuckanje porukica sa vama koje smo u istom problemu stvarno mi pomaze, cini mi se kao da smo jace i da cemo zajedno prebroditi sadasnju situacijuuser posted image .

clock-img

19.06.2009, 15:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Meni su bolovi počeli kad sam primila pregnil, nije ništa strašno, mene boli stomak tokom ovulacije i bez klomifena i pregnila!
Tebe možda neće ni boleti, samo opušteno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.06.2009, 13:22

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Da li je nekoga od vas bolela glava posle klomifena? Mene vec dva dana uzasno boli!

clock-img

22.06.2009, 15:25

clock-img

dacica

pencil-img

634

i mene je,i onako ponekad kad citam,malo mi se zabeli,ali odmah prodje....ma jaki su to hormoni....nije sala....

clock-img

22.06.2009, 15:36

clock-img

boje

pencil-img

267

meni se vrtelo u glavi i nekako kao da sam pijana ( slika mi se stvori posle par sekundi)......frikovski. dacica je u pravu, nije se saliti sa tim hormonima

clock-img

22.06.2009, 15:42

clock-img

visibaba

pencil-img

37

sad mi je lakse, vec sam se utripovala da nesto nije uredu. Svi se zale na stomak, krsta,grudi a mene rasturi glava.

clock-img

23.06.2009, 12:40

clock-img

dacca

pencil-img

1312

zdravo! ja sam ovaj mjesec bila na klomifenu i nisam imala nikakvih tegoba, sad sam nastavila utrogestan i evo danas imam vrtoglavicu. moze li biti da je od toga?

clock-img

23.06.2009, 13:11

clock-img

visibaba

pencil-img

37

ipak sutra idem na ultrazvuk i jedva cekam da vam napisem kakva je situacija sa mojim folikulima. sorry ako se ponavljam, ali tako mi je lakse.

clock-img

23.06.2009, 13:13

clock-img

boje

pencil-img

267

cao dacca, dobro doslauser posted image user posted image user posted image .
ja sam jedan mesec pila klomifen i imala sam vrtoglavice, a sa utrogestanom nemam iskustva.imas posebnu temu utrogestan, pa se raspitaj tamo.

clock-img

23.06.2009, 13:14

clock-img

boje

pencil-img

267

IZVORNA PORUKA: visibaba

ipak sutra idem na ultrazvuk i jedva cekam da vam napisem kakva je situacija sa mojim folikulima. sorry ako se ponavljam, ali tako mi je lakse.

za folikuleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .javi se

clock-img

23.06.2009, 15:47

clock-img

dacca

pencil-img

1312

jesi li imala uspjeha sa klomifenom? je li bilo user posted image

clock-img

23.06.2009, 16:47

clock-img

dacca

pencil-img

1312

e da i jos da pitam , kakva je vjerovatnoca dobiti blizance nakon koriscenja klomifena? jaoj, jednim metkom, dva user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 21:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Ako muž ima dobre spermiće i ako su folikuli dobro sazreli, velike su šanse za blizanačku trudnoću user posted image  user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

24.06.2009, 10:21

clock-img

boje

pencil-img

267

IZVORNA PORUKA: dacca

jesi li imala uspjeha sa klomifenom? je li bilo user posted image

na zalost, nije uspelo.mm ima los spermogram i u to vreme je taman bio na terapiji nekim lekovima, tako da i nije bilo neke sanse.videcemo kad odradi analizu da ponovimo klomifen

clock-img

24.06.2009, 11:45

clock-img

dacca

pencil-img

1312

da, zaboravih reci, meni se jedan folikul pretvorio u vodenu cistu, ali mi je doktorka rekla da ona uglavnom pukne, ali i ne mora da znaci. u svakom slucaju je rekla da cemo je pratiti. ima li ko iskustva sa tim?

clock-img

24.06.2009, 13:00

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Bila sam na UZ doktor je zadovoljan kako sam odreagovala na prvu dozu klomifenauser posted image ,folikul je super. E sad da vidimo da li ce uspeti nesto da se prihefta za njegauser posted image user posted image user posted image . ja se iskreno nadam.

clock-img

24.06.2009, 13:02

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Da jos nesto, ovaj put mi nije dao pregnil! Probacemo prvo ovako, a ako ne uspe onda Klomifen+pregnil.

clock-img

24.06.2009, 13:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Meni je to malo bezveze, bolje odmah da ti da pregnil, veće su šanse, nego da PONOVO truješ organizam sa klomifenom pa onda pregnil..
Tako bar ja mislim..

clock-img

24.06.2009, 13:32

clock-img

visibaba

pencil-img

37

Nemam pojma,mozda zato sto je folikul dosta velik i misli da ce u naredna 3 dana doci do pucanja.

clock-img

24.06.2009, 13:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Pa valjda on najbolje zna user posted image

clock-img

24.06.2009, 14:26

clock-img

dacca

pencil-img

1312

i ja san trebala ovaj mjesec da primim pregnyl ali su mi pukla ta dva famozna folikula i eto... ovaj mjesec bez njega, cemo da vidimo :)

clock-img

25.06.2009, 14:53

clock-img

visibaba

pencil-img

37

samo napred Daccauser posted image user posted image user posted image !

clock-img

25.06.2009, 16:13

clock-img

dacca

pencil-img

1312

znaci Visibabo i ti si ovaj mjeces bez pregnyla. dako budemo baksuzi user posted image pa se i nama zakaciuser posted image user posted image user posted image