cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Bugarska pogaca

  
clock-img

24.02.2011, 20:56

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Brz i jednostavan recept, ko ne voli puno kuhinju idealno user posted image
Slicno je projari, samo mnogo brze

3 jaja
1 casa kiselog mleka ili jogurta ( 2deci )
1 casa ulja ( 2deci )
16 kasika brasna
1 prasak za pecivo
200gr sira (moze vise, moze manje, koliko vam se nadje u kuci

Sve ovo redom stavljajti  i mesati, kako sta stavljate u posudu... mesati cime vam je najlakse, varjacom, kasikom, viljuskom... Moze se peci u kalupima za projice, u plehu, kako kome vise odgovara...Pece se na 200-220 C dok ne dobije zlatnu boju, ja proveravam cackalicom da li je gotovo...
Idealno za osobe koje ne vole da se puno motaju po kuhinji, smuckano za minut bukvalno...
PRIJATNO user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 24.2.2011 21:00:48 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

24.02.2011, 20:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jel sir mladi ili neki tvrdi?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

24.02.2011, 20:59

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Lepsi je tvrdi, ali ja stavim koji imam, ako je mladji onda malo posolim
Sada sam pomesala tvrdi sir i kajmak, super je ispalo,


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

24.02.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

Ja volim da ih pomesam, tvrdi su obicno masniji i otope se a od mladjih, posnih ostanu mali komadici koji me bas obraduju

clock-img

24.02.2011, 21:03

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Da, tu si u pravu user posted image Samo sto  retko u kuci imam mlad sir jer ga ja ne volim

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

24.02.2011, 21:23

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Super, može i kombinacijauser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

24.02.2011, 21:27

clock-img

Anoniman

Ja u sve projare dodajem, čudnog li čuda, ili slaninicu, ili šunku,ili kobaju (domaće)user posted image , tako da bih i ovde ubacila, a super zvuči, jednostavno a finouser posted image

clock-img

24.02.2011, 21:28

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Ma i ja dodajem sta nadjem u frizideru user posted image

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

24.02.2011, 21:57

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Nisam skontala, je l ovo kao proja ili kao pogacauser posted image
Koje brasno ide,psenicno ili kukuruzno?

< Poruku je uredio gagana83 -- 24.2.2011 22:00:23 >


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

24.02.2011, 22:48

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Ide obicno brasno tip 500, slicno je projari po ukusu i izgledu, a naziv joj je pogaca, kako su meni rekli zato sto se nista ne muti mikserom vec se sve umesa varjacom da bude onako homogena smesa, i meni je bio nelogican naziv. Prvo malo smuckas jaja, pa kako sta dodajes tako mesas tek toliko da sjedinis sastojke.


< Poruku je uredio jekiki -- 24.2.2011 22:52:44 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

25.02.2011, 19:59

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Recept je odličanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam stavila mladi sir i odlično je ispala pogača.

clock-img

03.03.2011, 14:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pleh koje veličine? Da se ne zeznem..

I ne ide ni malo soli?


< Poruku je uredio Ana RR -- 3.3.2011 14:20:34 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 14:42

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Ja ih uglavnom pecem u onom plehu za projarice, ispadne 12 kom. fine velicine, a  okrugla tepsija mi je R 30-32cm otprilike, mozes i u cetvrtastom plehu neke srednje velicine.Ako kojim slucajem volis tanje, ti stavi u malo veci pleh.
Sto se soli tice ja je stavljam samo ako je sir neslan ili manje slan, stavim 1- 1,5 kasicicu, ali sve je to individualno i zavisi od ukusa, neko uopste nestavlja so i kada stavlja onaj mladi neslani sir.


< Poruku je uredio jekiki -- 3.3.2011 14:50:15 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 15:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja imam fetu koju sam htela da iskoristim a pošto je ona slana misliš da ne treba soli?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 15:05

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

kad stavljam fetu ja ne stavljam so, ali ne znam koliko slano ti inace klopas user posted image

_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 15:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Volim slano ali ne preslano user posted image mislim da je feta dovoljno slana, probaću bez soli za prvi put!

Hvala user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 15:10

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Nema na cemu user posted image
Mislim da ti onda definitivno nece trebati so uz fetu.


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 16:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jekiki, meni je ovo testo ispalo dosta gusto, jel treba tako? user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 16:05

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Pa relativno je gusto, otprilike kada ga uzmes kasikom teze pada sa nje
Gusce je nego za projaru
Jel ti je tako otprilikeuser posted image


< Poruku je uredio jekiki -- 3.3.2011 16:07:25 >


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 16:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bogami, sa moje kašike i ne pada user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 16:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

A jel treba da odstoji da naraste? Jbt, baš sam komplikovana user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 16:11

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Da nisi nesto zaboravila user posted image ono inace je gusto, ne znam sa cime da ti uporedim



_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 16:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nisam, sve sam stavila. Nisam imala kiselo mleko pa sam stavila jogurt i možda sam malo manje od 2dl ulja stavila ali ništa tragično. Dodaću još malo jogurta.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2011, 16:13

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Ne treba da odstoji, podmazi pleh, pospi brasnom, sipaj to, izravnjaj kasikom ili sa cim hoces i na pecenje
Nisi komplikovana, i ja tako kada nesto pravim prvi put user posted image


_____________________________

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

clock-img

03.03.2011, 16:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Staviću papir za pečenje u pleh, on se ne podmazuje, jel tako?

Obično nisam ovako smotana user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!