cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Jagode

clock-img

10.05.2009, 23:06

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Zaboravila sam da kazem da volim jagode i svo voce dok je sveze.

clock-img

11.05.2009, 08:36

clock-img

Anoniman

Juče je mm doneo jagode od svekra, on ih je gajio (ne puno, samo malo da imamo mi u porodici), gledam ih, a one onako blede, kao da nisu sazrele. Pitam mm zašto su ih brali ako nisu zrele, kaže on "To je takva vrsta, probaj!"... žene moje, one slatke... mljac mljac, za nepoverovati! Pravi ukus jagoda, a ne ko ove lepo crvene na pijaci, pa ih onda pospeš kilom šećera da sem što su lepe dobiju i ukus.

clock-img

11.05.2009, 08:44

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Moje u vikendici nisu još zrele to je neka rana sorta Tasho?

clock-img

11.05.2009, 08:46

clock-img

Anoniman

Nemam pojma, mogu se raspitati ako želiš. Davno nisam jela tako slatke. Gadne su na oko, ali ukus - fenomenalan!

clock-img

11.05.2009, 08:47

clock-img

Anoniman

imam alergiju na jagode user posted image ...ali cerka ih obozava ... i moze ih pojesti kilu

clock-img

11.05.2009, 20:47

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ajde pitaj Tasha koja sorta je u pitanju?

clock-img

15.03.2015, 16:08

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Danas sam prvi put dala bebcu jagode,doduse iz zamrzivaca,uzeo je vrlo malo,jedva pola kasike jer su se one posle rastapanja onako raspale,znaci vrlo malo je uzeo. Nisam planirala da mu dajjem ovo voce pre 2.rodjendana ali eto,uvela sam mu ranije jer se u vrticu desava da dobiju za dorucak dzem od jagoda ili sok od jagoda tako da sam htela da mu ja prvo kod kuce dam pa onda da jede tamo,cisto da proverim da li ce da ima reakciju.
E sad moje pitanje je:
da li mogu da ocekujem ako je bude imao,neku reakciju obzirom da je pojeo vrlo malo tih jagoda? Mozda sam trebala malo vise da mu dam ili ne?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.03.2015, 16:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Serpi, moje sestrić nije imao kožnu reakciju na jagode, njega svrbi nos, češe nos non stop. Možda i na to da obratiš pažnju.

clock-img

15.03.2015, 16:11

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Serpi, ako ima alergiju na jagode onda ces primetiti vrlo brzo u roku od odmah ili sat-dva nakon jela.
Sutra mu daj malo vise pa isprati.
Ali mislim da ce proci bez problema.
I lepo kaze Ivanka, i svrab u nosu i suzenje ociju mogu da budu znak alergije, ne samo otok i urtikarija

< Poruku je uredio milicicak -- 15.3.2015 16:13:21 >

clock-img

15.03.2015, 16:22

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Hvala devojke user posted image obraticu paznju,i dacu mu i sutra ako bude hteo jer cini mi se da nije bas odusevljen..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

03.03.2016, 16:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja bas volim jagode, ali nikako u kolacima i tortama (inace, ne volim uopšte vocne torte). Volim da ih jedem sa secerom ako nisu dovoljno slatke user posted image

clock-img

03.03.2016, 19:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Jagone i čokolada, mmmmmm user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2016, 19:51

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Moze i slag :)

clock-img

03.03.2016, 20:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

I jao...vidoh skoro na fb pitanje "Kako bi se zvalo vase dete , misleci na namirnicu koju sam najvise jela u trudnoci"... e pa moj bi se zvao jagodica jer sam jela po kg jagoda dnevno user posted image

clock-img

03.03.2016, 20:08

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Aaaaaa ja imam traumu od jagoda. Prošle godine pojela 5 i dva meseca muku mučila sa koprivnjacom user posted image
Nešto mi se i ne jedu više user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

03.03.2016, 20:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Maraj, i ja ih jedem dosta. U stvari, to je voce koje najviše jedem u trudnoći :)

clock-img

03.03.2016, 20:21

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Šerpi, ako nemate alergija u porodici, slobodno daj. Ovde savetuju čak i pre prvog rođendana. ALI samo pod uslovom da su DOMAĆE. Jer po najnovijim istraživanjima, sama jagoda nije takav alergen koliko sve ono što trpaju na njih za prodavnice.

Luki siguno neću još dati, mislim kroz džem da. Dala sam mu već.

I flunked anger management! }:->

clock-img

03.03.2016, 23:33

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ove jagode sto oh vec ima sada na pijaci, molim vas nemojte da jedete! A posebno nemojte deci da ih dajete! Cist otrov! Samo domace, sto kaze Trća!!!

clock-img

03.03.2016, 23:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.03.2016, 00:12

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ove jagode što se sad prodaju su kao plastika i ja ih nikada ne kupujem u ovo vreme

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.03.2016, 08:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mmm jagode moje omiljeno voce! Nikad ne kupujem ove prve ai vidi se kolike su napumpane user posted image

clock-img

04.03.2016, 08:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam prije možda mjesec kupila jagode,imale su pravi miris ali skroz bez ukusa.Mada i kakve bi mogle biti u februaru nego plastične user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.06.2017, 12:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Evo podizem temu da Sanjica moze da prijavljuje koliko ih pojedeuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.06.2017, 12:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Moracu da uzmem danas jer nema vise domacih.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!