IZVORNA PORUKA: Olga RR
povrce mi nikada nije bilo problem , problem mi je sto ne jede meso i jaja , nedeljno pojede mozda 200 gr mesa i jedno jaje
mleko , nikako , za celu nedelju mozda pola litre i pola litre jogurta
Nisam sigurna da I pojede vise mesa od ovoga, a voli ga. Jeo bi ga non-stop, kao i jaja, pa se ja trudim da ne preterujemo.
Danas:dorucak: slana palacinkka sa sunkom i kackavaljem (ostatak jučerašnjeg ručka), užina: dve banane, ručak: musaka od tikvica (jedan tanjir) i dva kisela mleka, užina: parče torte (imali smo goste), sada se kupa, a večera će biti mleko i plazma.
Juče: doručak: plazma sa mlekom, užina: dva mini kroasana i sok od jabuke, ručak: dve slane palačinke i šolja jogurta, užina: banana i jabuka, večera: proja i dve šolje čokoladnog mleka.
Prekjuče: diručak: topli sendvič (praška, puter, kačkavalj, kuvano jaje), užina: sok od jabuke, ručak: tanjir krompir-paprikaša sa belim mesom, užina: groždje, večera: (famozna) plazma sa mlekom.
Ne brojim mu zalogaje. Ponekad pojede više nego ja, ponekad jedva sklopimo tri obroka. Nikada ga ne teram da jede, sam traži, takav je. Ono što ne voli je uglavnom sveže povrće , tipa paradajz, paprika, kupus...sveže salate uopšte ne jede. Voće svo obožava pa oko toga ne pravim problem. I ribu voli. To jede barem jednom nedeljno.