IZVORNA PORUKA: Anoniman
Sada već jede SVE! Negde smo pričale da šampinjoni idu tek 12-te godine, ja sam ih Luki dala pre nego što sam saznala tu informaciju.
Za doručak i večeru ide svašta od navedenog: viršle, paštete, sve vrste salami, domaće šunke, slanine, sira, namaznih sireva, margarin, jaje (kuvano, kajgana, a najviše voli na oko, pavlaka... i pije uglavnom jogurt, ređe čokoladno mleko.
Za ručak apsolutno sve, a najomiljenije mu je: pasulj, pohovano sa španćem.
Salate: voli kisele salate, npr kiseli krastavci i kiseli kupus. Jedva čekam da krene sveža salata, prošle godine baš i nije bio ljubitelj, pa me zanima šta će biti ove godine.
Voće: omiljene su mu banane, i imao je fazu kiselih jabuka i mandarina, koje je na moju tugu prošla. Zanima me šta će da kaže na breskve, kajsije, šljive, dinje, lubenice, prošle godine nije bio oduševljen ni jednim od navadenog, ali je zato jeo jagode kao lud...
Moj svekar spominje već neko vreme penjanje po drvetu i jedenje trešanja i višenja, mene ta ideja ne fascinira, prvo jer to nije oprano ako je sa drveta, koliko god da ih nije prskao, pa onda jer je koštica u sredini, i na kraju zbog toga što su teške za stomak. Jel preuveličavam?
Jao kada će već jednom lepše vreme???