cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Terasa

clock-img

04.07.2020, 06:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja sam konačno upristojila moju da mogu da budem na njoj.sve izbacila i oprala je i uzela stočić i dve stolice,pa ću tamo da pijem kafu i uživam. Ima tu svašta da se radi još. .Da se okreci. ..podne pločice neke da se stave ili nešto. ..i cveće. Ali ,to će da čeka mm,od mene je ovo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.07.2020, 00:12

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Mi poslednjih mesec dana renoviramo terasu. Juče smo kupili nameštaj, veliki drveni sto i stolice kojima se obara naslon, one udobne jastučiće... Treba još da prekrečimo zidove i popunimo deo terase velikim drvenim žardinjerama, prebacim deo cveća, pa ću vam slikati. 🙂

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

06.07.2020, 09:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Supee Didy. Cekamo slike, najvise me zanimaju te stolice sto moze da im se obori naslon... pa mogu da budu i kao lezaljke, je l'?

Ja obozavam tako kreativno sredjene terase. Mi imamo dve, i ova druga je na krovu i dosta je velika, ali je vrlo slabo koristimo jer noje pokrivena i gotovo je ivek ili jako sunce preko leta, ili vetar jak drugom periodu.
Planiramo jedan deo da pokrijemo sl.god i vec sad kad gledam na netu ideje za uredjenje terasa nije mi dobro.

,,Carpe diem"

clock-img

06.07.2020, 15:31

clock-img

Didy

pencil-img

7274

user posted image Mama Jo, ovako izgleda, samo što smo mi uzeli 6 stolica i neke deblje i lepše jastučiće. Ima više položaja u obaranju, ali ne može baš ko ležaljka da bude jer nemaš onaj deo dole za noge. Svakako su udobne. Nama terasa gleda na zapad i velika je (5,5x4m), izlazi se iz dnevne sobe i gleda na dvorište, tako da nam je to zapravo produžetak dnevne sobe. Jedino je nezgodno sunce koje je obasja u kasno popodne, posle 17h, tako da planiram da kupim belo platno i sašijem zavese koje ću moći da razvučem u tom delu dana, a biće i dekorativne jer ću ih moći vezati za stubove. Baš se nešto radujem uređenju, samo da majstori konačno završe svoj deo posla, vuku se već mesec dana. 😠 Tri dana dođu, pa ih pet nema. 

clock-img

13.07.2020, 17:24

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

user posted image Uzivancija i kafica

clock-img

13.07.2020, 17:45

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Divno mirkouser posted image

clock-img

13.07.2020, 17:47

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

user posted image

Jel ima neko ovaj HILANDARSKI BOSILJAK? To je ovo u sredini.. kakav miris ima neverovatan

clock-img

13.07.2020, 21:57

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Didy, ja tek sad vidim da si postavila sliku, secam se da si pisala o uredjenju terase.
Ovo izgleda odlicno, blago vama ☺️

Mirko, super user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

13.07.2020, 22:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Super je,mirko😊

branki

clock-img

13.07.2020, 22:11

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Didy, ja tek sad vidim da si postavila sliku, secam se da si pisala o uredjenju terase.
Ovo izgleda odlicno, blago vama ☺️ 

Samo još more pod terasom da imam... 😎😁Postavili smo stolice, slikaću vam sutra. 

clock-img

13.07.2020, 23:41

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Didy,predivno je,bravo.👍

clock-img

13.07.2020, 23:44

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Didi odlican vam je set_.

clock-img

13.07.2020, 23:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Hajde bas se seti da nam uslikas. Joj koliko ja patim za divno uredjenom terasom ❤️

,,Carpe diem"

clock-img

14.07.2020, 06:49

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Didy , odlicno , uzivajte , popijes pice i iskuliras na terasi.

clock-img

14.07.2020, 12:05

clock-img

Didy

pencil-img

7274

user posted image
Evo ga nameštaj postavljen. Nismo još do kraja završili terasu, čekam da budu gotove zavese kao draperje koje će biti vezane za ove stubove, a razvući se i štititi od sunca po potrebi. Takođe čekam drvene žardinjere koje će biti duž ivice.

clock-img

15.07.2020, 11:29

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jaoj Didy, predivno 😍
Sa svim tim sto jis planiras da postavis, bice pravi mali raj.
Bas, bas lepo.
Gde ste uzeli ovaj bastenski set? Mnogo dobro izgleda.
Mi smo pre dve godine uzeli sto i stolice za terasu, i jednoj stolici pukao naslon, a nismo ih uopste malo platili.

,,Carpe diem"

clock-img

15.07.2020, 11:31

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Didy lepo se uklopio set_ u ambijent.

clock-img

15.07.2020, 11:34

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Didy,koji raj. Super.

Ja imam malu terasu ali hvala Bogu da je imam.Jer znam sebe, odlepila bi.  Bastenski  vam je vrhunski.

clock-img

15.07.2020, 11:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mmmmm divno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.07.2020, 11:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Boze,didy,ovo nije terasa,ovo je pravi posed😍😍

Uzivajte,predivno je,bas porodicno i toplo.

branki

clock-img

15.07.2020, 11:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Didy kako je dobro.Ovo je ogromno,i odusevljena sam 😍

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.07.2020, 11:56

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Dvoriste lepo uredjeno, nije samo terasa. Uzivajte Didy.

clock-img

16.07.2020, 16:40

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Hvala svima. Treba i da okrečimo u drugu boju zidove jer su se sad stopili s pločicama, cveće da iznesem, pa ću vam slikati ponovo kad sve završimo. 

Inače, terasa je po planu trebala da bude 1m uža, ali kad su je majstori pravili, zatekao se tu moj svekar i rekao - Ma, proširite vi to još malo! Posle smo morali izmenu projekta da radimo zbog tog 1m, pa ponovo upotrebnu dozvolu koju smo već imali, sto nekih papira i taksi iznova... Haos! Otegla se papirologija još na godinu dana zbog 1m terase, tako da mi je to malo bolna tema. 

clock-img

17.07.2020, 23:06

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Didy, prelijepa vam je terasa!user posted image

Moja terasa je lijepa je i velika, ali nekako uvijek svašta na nju natrpamo, jer rijetko na njoj sjedimo, više smo na raznim drugim mjestima u dvorištu. Natrpao muž neku staru TA peć na terasu, evo čekamo 5-godina da neki Herkul da naiđe da to sklonimo i upristojimo malo. A evo par slika na kojima se vidi, mada nije u prvom planu.

user posted image user posted image

clock-img

17.07.2020, 23:09

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Jabudic, bas vam je lepo i prostrano. Puno zelenila...

Ja volim veliko dvoriste i veliku terasu a imam terasiicu usku ali obozavam je.