cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kupovati duplo ili ne?

clock-img

12.06.2014, 15:33

clock-img

tillia

pencil-img

310

Hajde mamice,dajte svezije informacije o potrebnim stvarcicama.,ako imate vremena!

clock-img

12.06.2014, 20:47

clock-img

viking

pencil-img

6644

Skoro sam srela jednu mamu sa blizancima, dečakom i devojčicom, kaže "uvek sam se čudila što svi blizancima kupuju duplo, ali evo sad znam - oni ne prestaju da se otimaju oko jedne stvari, prosto traže da svako ima svoju, nema veze da li je u pitanju barbika ili kamion, svako mora da ima isto inače se ubiše."

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

13.06.2014, 08:36

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

To je tako i kod nas, a nisu blizanci već je razlika 4g. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image