Jesam. Bez obzira sto nisam ubola muza kakvog sam zelela. Bio je on onaj kakvog sam zelela dok smo bili u vezi, onda je bio med i mleko, ali kako sam se potpisala kod maticara, postao je druga prica. Verovatno je stekao utisak da cu postati robinja njegovoj familiji koja ce ih slepo slusati, i rintati oko njih i za njima, a oni ce sebi dati za pravo da tu istu zenu vredjaju i povredjuju, cak i na nacionalnoj osnovi. E crvc, ne moze.
A. i ja zivimo kod moje mame. I nemamo para. Imamo tek onoliko koliko on posalje, i mamino sa biroa i babina penzija. Vec sam spomenula u jednoj temi, da od tih para, gledam da maksimalno pokrijem potrebe deteta, ja ako uletim. Ali mi ni to ne smeta. I ranije dok smo brat i ja bili mali, a moja mama samohrana majka, navikli smo na jedan skroman zivot. Tako da mi manjak para ne predstavlja problem.
Srecna sam, jer smo ovde okruzeni ljubavlju, i nikom ne smeta sto je A. mesanac. Vole nas onakve kakve jesmo. mm je imao priliku da dodje, i zivi sa nama, i da svo troje budemo srecni, ali on nije zeleo. On je zacrtao da ja moram biti tamo, i ne popusta. Sad je vec kasno, proslo je dosta vremena, dosta nas je povredio. Dolazi jednom mesecno, da nam kida zivce svojim nezadovoljstvom, ali mi se ne damo, vec smo oguglali. Ko ga kad nije znao da se izbori za nas.
Da. srecna sam i zadovoljna, bez obzira na sve.