cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom?

clock-img

06.06.2017, 20:43

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Srećna jesam, ali nisam baš zadovoljna trenutno. Uvek može bolje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

24.06.2017, 15:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Jedan poznanik mi rece: "Nista mi na ovom svetu ne nedostaje... osim jos malo novca".
Navelo me na razmisljanje - da li on treba da smatra sebe srecnom osobom ili ne? Kakvo je vase misljenje?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.06.2017, 16:33

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Naravno da nisam i to mi je osnovni "pokretač" u životu.Ja sam ona "neskromna"sorta koja NIKADA nije zadovoljna duže od jednog dana.Šta god da poželim,ako to i ostvarim,zadovoljna sam tim dan-dva i posle hoću više ili nešto drugo..i tako godinama.Jedina konstanta u mom životu su deca.Sve ostalo ...Hoću više ljubavi,hoću više paznje,para,života..ma sve mi malo i svaka mi "koža tesna"user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

29.06.2017, 17:49

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Uvek moze bolje, vazno je da smo svi zivi i zdravi i na okupu, ali ponekad poludim od svakodnevnih obaveza i rutine pa bih pobegla negde, na Mars :P

clock-img

29.06.2017, 17:50

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Niko nije odgovorio na moje pitanje.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.06.2017, 17:54

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Sanjice, ja bih rekla da je on srećan čovek user posted image
Pare svima nedostaju, ali znamo da one nisu merilo sreće. Ako on ima sve ostalo i zadovoljan je, onda je stvarno srećan čovekuser posted image

clock-img

29.06.2017, 18:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne smatram da je sreca u novcu sto sam videla i u stvarnom zivotu!
Svima nama uveka fali novca, ali nije da sam bez tog dodatka ne srecna!
Da srecna sam!!!

clock-img

30.06.2017, 01:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Sanjice,ne znam.licno,mislim da bih ja bila srecnija da imam vise para,ali opet ne mogu da garantujem.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.06.2017, 01:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Znate onaj kliše -"Samo da smo zdravo"...Ali nije sve tako crno i bijelo. Dođu dani kad budem baš nervozna jer kao da se sve uroti protiv nas, ne ide na poslu, ne ide u kući, nema para...A onda se, kao po pravilu desi nesto strasno u okolini i onda shvatiš da kliše nije samo kliše, nego da zaista trebamo biti zahvalni što smo zdravi. Onda malo prođe, pa sve po starom. I tako u krug. Nema odgovora...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

30.06.2017, 09:23

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Potpisujem Choopu.
Kako sam starina sve više shvatam da je sreća imati zdravlje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

30.06.2017, 09:48

clock-img

Divnica

pencil-img

186

Jeste , sreca je imati zdravlje. Bez zdravlja nista ne vredi. Sve ostalo dodje prodje, ali opet nedostaje vise para posao ... ali neka smo zivi i zdravi user posted image

clock-img

30.06.2017, 10:02

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: krin 40

Naravno da nisam i to mi je osnovni "pokretač" u životu.Ja sam ona "neskromna"sorta koja NIKADA nije zadovoljna duže od jednog dana.Šta god da poželim,ako to i ostvarim,zadovoljna sam tim dan-dva i posle hoću više ili nešto drugo..i tako godinama.Jedina konstanta u mom životu su deca.Sve ostalo ...Hoću više ljubavi,hoću više paznje,para,života..ma sve mi malo i svaka mi "koža tesna"user posted image

potpisujem

Nije da sam nesretna, ali i kod mene je uglavnom ovako kao kod Krin user posted image

Što ne zanci da sam nezahvalna i da ne cjenim ono što imam, zdravlje, porodicu, ljubav, posao i td zahvlana sam svaki dan,a li uvjek me našta goni dalje

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."