cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pohvala lekara

clock-img

18.02.2011, 19:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Tri puta bravo za Olgu i New Momuser posted image user posted image user posted image Uvek su spremne da pomognuuser posted image user posted image

Moram da pohvalim dr Zorana Stankovica Sefa Odeljenja za decju i adolescentnu ginekologiju - Institut za majku i dete

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.02.2011, 20:07

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Pored New mama i Olge,user posted image user posted image moram da pohvalim mog dr.Knezevica koji mi je pomogao da zatrudnim i koji mi je vodio trudnocu,vrlo strucan i human i dr.-ka Radunovic koja me je porodila,divna i jako strucna zena!

clock-img

18.02.2011, 20:19

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

dr boris stojancic koji me je uzeo za svog pacijenta iako sam dosla skoro u devetom mesecu
dr pantelic u betaniji koji me je porodio i bio sve vreme uz mene (dr stojancic je rekao da sam njegov pacijent pa je i to uticalo a i malo evrica,ali bez obzira ja sam prezadovoljna)user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.02.2011, 20:24

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ženice, ne bih da vam kvarim, ali ovo nije tema za ginekologe (imamo temu Preporučite ginekologa), već za lekare drugih specijalnosti.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.02.2011, 20:27

clock-img

zoća

pencil-img

1957

DR.Stanković je lekar moje Katarine i o njemu samo reči hvale.A za ove naše user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Tri puta bravo za Olgu i New Momuser posted image user posted image user posted image Uvek su spremne da pomognuuser posted image user posted image

Moram da pohvalim dr Zorana Stankovica Sefa Odeljenja za decju i adolescentnu ginekologiju - Institut za majku i dete

clock-img

18.02.2011, 20:32

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ženice, ne bih da vam kvarim, ali ovo nije tema za ginekologe (imamo temu Preporučite ginekologa), već za lekare drugih specijalnosti.

A zasto da ne pohvlimo te lekare koji su nam pomogli nema veze sto su ginekolozi mi smo ih pohvalile a ne preporucile?user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 18.2.2011 20:44:21 >

clock-img

19.02.2011, 13:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja bih da pohvalim dr ilijevic,pedijatra u ZOV user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.02.2011, 19:02

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image  me je sto sam zaboravila moju dragu Mishicu...Mishi user posted image

Hocu da pohvalim pedijatre DR Sonju Bašić i DR. Slavicu Rašajski (divne su zaista)

clock-img

23.02.2011, 22:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: lenaa

Mishica, Olga, New Mom , Mihi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dr Dragana Knezevic - pedijatar u DZ HN user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

23.02.2011, 22:07

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

DR Goran Lazarevic moj ginekolog
DR Gordana Bijelic Lukin pedijatar

clock-img

24.02.2011, 00:50

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja moram i ovde da pohvalim Profesora Nebojšu Radunovića!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

07.03.2011, 19:20

clock-img

Anoniman

Apsolutna pohvala dr Sonji Basic DZ Vasa Stajic i ZOV,Novi Sad. Strucna, prakticna i profesionalna.

clock-img

07.03.2011, 19:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: magiNS

Apsolutna pohvala dr Sonji Basic DZ Vasa Stajic i ZOV,Novi Sad. Strucna, prakticna i profesionalna.

user posted image ...i ja sam je gore pohvalila

clock-img

07.03.2011, 19:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Nema cile-mile, kratko i jasno, uz osmeh, bas sam zadovoljna i imam poverenja!user posted image

clock-img

27.03.2011, 11:40

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

moram da pohvalim dr Srdjana Papica , stomatologa iz NS ( nema veze sa onom istoprezimenom klinikom user posted image ) , sredio je zvercici zubic , bez velike pompe i jedini je koji je pristao da radi sa tako malim detetom user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.04.2011, 19:34

clock-img

Anoniman

Dr Andreas Kelemen, stomatolog - divan, strucan, brz i efikasan, bez premca!

clock-img

03.04.2011, 16:04

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Pohvala za dr Marijanu Banašević, dz Voždovac, ginekologuser posted image

clock-img

03.04.2011, 16:07

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Dr.Olga Novakovic ~ginekolog radi u dz petrovaradin.....user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

15.04.2011, 22:48

clock-img

dobro bice iz bajke

pencil-img

366

Da li je neko od vas isao kod Dr Maletica?
On je bio nacelnik..
Ja sam isla kod njega privatno,dva puta i zanimaju me vasa iskustva,posto planiram da nastavim lecenje kod njega...

Dobro se dobrim vraca..

clock-img

15.04.2011, 22:50

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Nema cile-mile, kratko i jasno, uz osmeh, bas sam zadovoljna i imam poverenja!user posted image

potpisujem~

clock-img

24.04.2011, 08:38

clock-img

zoća

pencil-img

1957

Da li neko nešto zna o profesoru Dergencu ORL lekaru mislim da je načelnik u Gradskoj.Sutra vodim Mihajla kod njega privatno.Svaka sugestija bi mi dobro došla

clock-img

28.04.2011, 12:47

clock-img

Anoniman

Dr Jovan Redzek, pedijatar. Stariji lekar, iskusan, smiren, temeljan, uliva mi poverenje , posebno zato sto mi je preporucen od nekoliko prijatelja.

clock-img

28.04.2011, 12:49

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

O Magi ja sam isla kod njega godinama,videces da mu je vreme za penziju

clock-img

28.04.2011, 12:51

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Snelle

Evo, ja prva moram da pohvalim našu dragu drugaricu Olgu (jel smem i prezime da napišem?)koja svakoga dana nesebično odgovara na zilion mojih i pitanja ostalih RR-ajki i koja nam razrešava svaku sumnju i lišava svake brige.
Olga, za tebe user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2011, 13:02

clock-img

Anoniman

O Magi ja sam isla kod njega godinama,videces da mu je vreme za penziju

Stavrno?user posted image meni se dopao, a kompletnoj rodbini i mnogim prijateljima. Pa, dobro, videcemo. Ma najbolje je da uopste ne vidjamo lekare sem na sistematskim pregledima user posted image