cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šporet

clock-img

11.10.2015, 00:15

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ovakav sličan je taj moj KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

11.10.2015, 07:50

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja prvi put vidim te nozice za ravnu plocu.
bas cu da kupim taj fros sto je stavila ana,muku mucim cime da cistim tu plocu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.10.2015, 08:04

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Izem cas u cćčšž
Čitam i mislim se kakve sad NOŽICE za šporet user posted image

Meni crkla rerna - ovaj put dibiduz. Moramo servisera da zovemo, a to ne možemo pre 18. kad bude plata mm.

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.10.2015, 08:10

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ih,bre,trcouser posted image nedelju dana bez rerne..mojoj mami je skoro rerna otisla,a sporet relativno nov.ne znam koji je kvar bio.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.10.2015, 11:12

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja sa njime čistim i rernu, mami sam očistila staklo na staroj Gorenje, izgledala je kao nova user posted image

Pa ne znam kako se drugačije zove? Skalplel? Žilet?

Edit: Aha ti misliš nožice, kao nogice? user posted image
Nozici kao maleni nož, nožići :-D

< Poruku je uredio choopa choops -- 11.10.2015 11:13:28 >

clock-img

11.10.2015, 12:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam nožić dobila uz šporet ali ne mogu samo sa njim da čistim. On mi je kad se baš uhvati masnoća a u suštini često čistim pa nožić ne koristim često. Nisam nikad prskala tečnost za staklo, ne vidim poentu kada bilo koje sredstvo kao npr frosch očisti i daje sjaj. Mene jedino nervira što mi je ceo šporet od inoxa pa se svaka kapljica vidi a ne mogu samo da prebrišem krpom već moram non stop da glancam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.10.2015, 22:36

clock-img

World

pencil-img

4234

E hvala, bar da znam kako izgledaju ti nozici, sta da trazim user posted image

Isprobala, frosch je odlican, skide sve bez problema. A ja mislila nema sanse vise ikad ocistiti sporet.user posted image

< Poruku je uredio World -- 11.10.2015 22:42:33 >

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

11.10.2015, 22:38

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

I ja koristim nožić (dobila uz šporet) + zeleni Frosch

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.10.2015, 22:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ana ja sa tim za stakla uglancam plocu.ovako kad oribam sundjerom i prebrisem krpom ostaju one dlacice i muzge, a sa ovim se cakli, meni nije problem a lepse mi izlgeda ploca kad je tako oribana

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.10.2015, 22:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Upravo stigao user posted image

KLIK kod njega su oni uranjajući dugmići, pa ne znam da li tu ima neke zezancije oko čišćenja?

Trco, jel ja mogu u ovom mom da stavim dva pleha odjednom da pečem, mislim da ne, ali ajd pomagaj.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.10.2015, 22:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ana ja sa tim za stakla uglancam plocu.ovako kad oribam sundjerom i prebrisem krpom ostaju one dlacice i muzge, a sa ovim se cakli, meni nije problem a lepse mi izlgeda ploca kad je tako oribana

Nemam pojma, nikad mi nije ostalo musavo posle čišćenja.. ja prvo sunđerom istrljam, pa truleksom dobro isperem i prebrišem i onda ubrusom izglancam.

World, super user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2015 22:45:01 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.10.2015, 22:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

I ja sam dobila taj nozic i samo koristim Froschove proizvode. Odlicni su. Cime cistite rernu? Isto sa froshom?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.10.2015, 22:47

clock-img

World

pencil-img

4234

jel ja mogu u ovom mom da stavim dva pleha odjednom da pečem,

mozes na ovom programu sa ventilatorom, samo ostavi dovoljno razmaka izmedju tepsija.. trebalo bi da imas na uputstvu uz sporet na kojem programu sta ukljucujes

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

12.10.2015, 09:25

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Trco, jel ja mogu u ovom mom da stavim dva pleha odjednom da pečem, mislim da ne, ali ajd pomagaj.

Dok ima infra grejač, mislim da da. Recimo da sam 99% sigurna user posted image
Inače, muž juče rastavio šporet totalno i popravio rernu.
Šporet jedva da ima 5 godina. Rerna je katastrofa, uopšte se dobro ne zatvara, pa vreo vazduh izlazi i izgoreo mi onaj deo gde su dugmići, tačnije požuteo. One oznake oko dugmeta za rernu su se skroz izbrisale od brisanja. Candy nikad više neću kupovati. Ništa.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.10.2015 9:28:15 >

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.10.2015, 12:08

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Inače, muž juče rastavio šporet totalno i popravio rernu.
Šporet jedva da ima 5 godina. Rerna je katastrofa, uopšte se dobro ne zatvara, pa vreo vazduh izlazi i izgoreo mi onaj deo gde su dugmići, tačnije požuteo. One oznake oko dugmeta za rernu su se skroz izbrisale od brisanja. Candy nikad više neću kupovati. Ništa.

Slažem se.

Nama je odvojeno ploča, odojeno rerna. Ajde ploča i nekako, alirerna je užas. Loše peče, nekad jedan grijač radi bolje, jedan lošije. Onaj tajmer je pokvaren. Ma užas. Da ne pričam što nam je njihova mašina za suđe crkavala dva puta za dvije godine, pa čekali djelove skoro mjesec dana, na kraju smo kupili drugu. Više nikad ništa njihovo!

clock-img

12.10.2015, 12:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

I mi smo imali loše iskustvo sa Candy veš mašinom user posted image

clock-img

12.10.2015, 12:50

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

I ja sam dobila taj nozic i samo koristim Froschove proizvode. Odlicni su. Cime cistite rernu? Isto sa froshom?

Ja je čistim sprejom za rerne Ma Muscule, narandžaste boje. Dobar je. Naprskam i za pola sata prebrišem!

clock-img

22.11.2016, 07:44

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Crkla nam rerna na šporetu. Sad trebamo kupiti novi. Ima li ko od vas Elektrolux šporet? Kakvi su?

mi smo sinoc gledali ovaj
kaki vam uzgleda? Bitno mi je da je rerna hladna dok radi tj staklo na rerni , al ne znam kakvog je kvaliteta staklo na ringlama , i kako se cisti.
Ja sam do sad imala sporet sa ravnom plocom , star je vec 20 godina , i staklo na njemu je fenomenalno. Mm ga cisti sa onom zicom , nigde se nije ogrebo , ma bas su ranije bile kvalitetne te ploce.
Sad me zanima kakve su ove. Vidim da bas bas prsti ostaju po ovim novim plocama , a za ciscenje , kakvi su ?

< Poruku je uredio Maraj -- 22.11.2016 7:48:07 >

clock-img

22.11.2016, 07:55

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zeleni Frosch, on je ujedno i za inox.

user posted image

Ana , ne vidim sliku user posted image moze li jos jednom , da znam sta da kupim

clock-img

22.11.2016, 08:23

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Maraj, ove ploče su nikakve za održavanje, povaća mi se, ribam svaki dan 2x!
Evo tog Frosha klikic
Ja i ovo koristim i ok mi je klik

clock-img

22.11.2016, 09:17

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Stvarno! Pa sta mislis da je bolje da uzmem sa onim obicnim ringlama?
Ja imam vec godinama sporet sa ravnom plocom , ali ove ploce su ranije bile kvalitetnije. Opet kazem mm je riba sa onom metalnom zicom. Nije se ogrebala nikada , koliko je kvalitetna , al eto crkla nam rerna

clock-img

22.11.2016, 10:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Maraj, ja koristim zeleni Frosch. Ribanje žicom - alergična sam to. Moj tata tako riba šporet pa je skinuo sve oznake user posted image Elektrolux je dobra firma samo gledaj da imaju ovlašćeni servis sa delovima, ovde u Bg. Moji su pre par meseci menjali šporet i kupili su Gorenje, sa ravnom pločom. Mama je prezadovoljna a ona je baš kritična prema špretima, pogotovo prema mom za koji kaže da je mnogo spor user posted image

clock-img

22.11.2016, 10:30

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mi imamo Gorenje sa ravnom plocom i zadovoljna sam. Jedina mana je sto nema u rerni ventilator i kora ili jelo mi mi bude pre gotovo sa strane suprotno od vrata.

clock-img

22.11.2016, 10:54

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja imam neki stari gornje i super mi je. Ma samo da radi

Ja sam extremno zadovoljna svom proizvodima Frosh, a za odmascivanje koristim i ove proizvode

user posted image

user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.11.2016, 11:28

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

I ja imam ovaj Axel kao Wiv i dobar je.