cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ne volim

clock-img

24.06.2014, 14:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ne volim kad spremim rucak,cekam mm da zajedno rucamo,a on mora hitno u wc i da se vrati na posao!user posted image
A ja se ubi da bude vruce i mrtva gladna..mogla sam sama i ranije da jedem!user posted image

clock-img

24.06.2014, 15:51

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ne volim kad spremim rucak,cekam mm da zajedno rucamo,a on mora hitno u wc i da se vrati na posao!user posted image
A ja se ubi da bude vruce i mrtva gladna..mogla sam sama i ranije da jedem!user posted image

welcome to my life user posted image

clock-img

25.06.2014, 07:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ne volim kad moram da radim,a mrzi me...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.07.2014, 13:12

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ne volim sladak kupus i dinju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

16.07.2014, 00:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Glupu nesanicu ...

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.07.2014, 08:05

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ne volim što napuštam svoj dom,mjesto gdje sam odrasla.Provela djetinjstvo,mladost.Porodila svoju djecu.
Ne volim što napustam ovaj pogled s prozora,drvo u parku i pticu na njemuuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

16.07.2014, 09:37

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

BMuser posted image
Jutros ne volim pms user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.07.2014, 13:06

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ne volim glupo pitanje "Pa kad ce prohodati?".
To je isto kao i kada ste sa nekim u vezi, pa vas pitaju "Pa sta vas dvoje cekate". Ili kad tu vezu ozvanicite, pa sledi pitanje "Ima li nesto novo?". Pa onda kad ste trudni "Pa sta cekas ti, kad ces se poroditi?"
Kao da ne postoje vise ona sasvim normalna pitanja "kako si?", "sta radis?"...

clock-img

16.07.2014, 13:55

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Kao da ne postoje vise ona sasvim normalna pitanja "kako si?", "sta radis?"...

user posted image user posted image

clock-img

16.07.2014, 14:00

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Sto je S stalno bolestan.I sto opet imamo epizodu temperature koju ne mozemo da spustimo,posle popijenog hemomicina,apsolutno isto kao i zimus kad ga je pio.
I ne volim doktore koji samo jedan na drugog prebacuju krivicu.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

16.07.2014, 16:25

clock-img

superm

pencil-img

3244

Folirante... mnogo ih je ovih dana...

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

16.07.2014, 17:20

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Ne volim kad mi svekrva od jutra do sutra zvoca i kazuje mi kako da napravim ono kako se pravi ovo ona kao sve zna a mene hvata nervoza mrzim kad me neko nadgleda i vrti se okolo mene da vidi sta radimuser posted image user posted image

Ayan <3

clock-img

17.07.2014, 00:55

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

...kad nam dođe dete iz komšiluka i počne cepati knjige koje moje dete pažljivo sortira i čuva! Svoje dete bih jako izgrdila, a kada je tuđe, šta mogu?! Da ih izbacim iz kuće?! Ne volim što ne znam da odreagujem kako treba u takvim situacijama.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

20.07.2014, 00:06

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ne volim to sto otac mog djetata kad god njega izvede u setnju ili na plazu ili odvede kod njegovih prica protiv mene svasta..ON da prica??? I to djetetu od nepune 4 godine...Andrija dosao danas i kaze mama reko mi je tata da si ti gad nad gadovima ????user posted image .Ja kazem njemu Andrija to su ruzne rijeci i ne treba nikome da ih govoris posebno ne mami.A dijete mene zagrlilo i kaze pa tata mi je reko to da ti kazem pa ce da mi kupi nekog robota...pojma nemam..Mislim...nemam rijeci.
Zar ne moze lijepo vrijeme provoditi sa njim a ne djetetu puniti glavu glupostima.Kad odraste reci cu mu kakav je bio njegov tata prema meni, ali sada mislim da to nema smisla da se govori..
moderatori izvinjavam se neznam nisam nasla temu gdje bi ovo mogla da napisem, pa sam zato ovdje ispisala.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

20.07.2014, 08:35

clock-img

branki*

pencil-img

20828

joj,mtajcice,sto mi je to bzv i jadno kad tako mama i tata ruzno govore deci o onom drugomuser posted image (u tvom slucaju tata )
pa,kakav je to roditelj!em ga retko vidja i jos i kad je tu on laprda gluposti!

branki

clock-img

20.07.2014, 10:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

uf Mtajcice to je jako ruzno user posted image
sta god da misli o tebi ti si mama njegovom detetu i to sto radi je prosto gnusno
e al ne sekiraj se , ne gledaj sta ti kaze vec ko ti kaze

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

20.07.2014, 12:47

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Andrija dosao danas i kaze mama reko mi je tata da si ti gad nad gadovima ????

Mi smo ljudi teska marva.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.07.2014, 21:36

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ma dno dna...da se tako izrazim..Nego mi je zao svrca sto od oca mora da slusa takve gluposti.Kaze mi ako tata jos jednom nesto ruzno kaze ja cu da mu kazem da necu vise da ga volim i da ide na brod i da me bas briga za igracke...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

20.07.2014, 23:37

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ne idu mi u glavu ljudi koji truju deciji mozakuser posted image

clock-img

21.07.2014, 00:18

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mtajcice dobro je sto si se izvukla od te budale, nista drugo nemam da kazem.. a andriji ces ti vremenom, kako bude odrastao moci da objasnis kako stoje stvari..

don't shit where you eat :))

clock-img

21.07.2014, 12:03

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ma dno dna...da se tako izrazim..Nego mi je zao svrca sto od oca mora da slusa takve gluposti.Kaze mi ako tata jos jednom nesto ruzno kaze ja cu da mu kazem da necu vise da ga volim i da ide na brod i da me bas briga za igracke...user posted image

user posted image user posted image Da puknes od muke..

clock-img

21.07.2014, 12:05

clock-img

minnica

pencil-img

2295

mtajčice, to je baš nisko i primitivno. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

04.08.2014, 19:21

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ne volim devojke sa pilecim mozgom.
Ne volim kada vidis samo ono sto ti drugi serviraju jer si ti mozda i ne toliko glup koliko lenj da nevidis nista drugo.
Ne volim kada mi kretenusa prica kako joj buduci muz ''citaj svaler'' uplacuje nadogradnju. Pa juser posted image user posted image user posted image te glupu umes li da zaradis 2.000 din za nokte.

clock-img

12.08.2014, 00:44

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Dupe od svrake.user posted image

clock-img

12.08.2014, 00:48

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: Verolina

Dupe od svrake.user posted image

Trticu?user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor