IZVORNA PORUKA: Verolina
Dakle, ne volim kad sa mnom vode bitku ljudi koji su gubitnici u startu, a pri tome su "zivi" samo zahvaljujuci mojoj dobroj volji. No dobro. Nekada je potrebno da ti neko skine glavu sa ramena da shvatis da si samo neki efendija, a ne Sulejman.
Ja imam potrebu da kazem da se ovo odnosilo na moj licni profesionalni plan i na moj ponos sto sam posle obuke ubila na tenderu. A dobila sam ga na ustrb glave gomile grozomornih ljudi koji su mislili da sam i suvise glupa da bih mogla nesto da uradim.Tender se odrzavao za Narodnu biblioteku Srbije i ne znam da li je potrebno da vam kazem i sa kim i u koliko sati.
Meni je stvarno vise muka. Gomilo kokokosaka koje u svakoj recenici nalazite neki skriveni smisao. Ja ne mogu da verujem da sam ja uopste ikada dolazila u kontakt sa ljudima koji se spustaju toliko nisko zbog, koliko razumem , jednog steznjaka.
I ko si ti uopste Bonita? Ja tebe zeno ne poznajem, sa tobom sam razmenila jednu recenicu u zivotu.
A za vasu informaciju-niti sam znala da se odrzava takmicenje, niti sam glasala, niti sam 10 dana ulazila na RR, sto mogu da provere. A da mi je drago sto je Leptiric dobila steznjak drago mi je i ja to ni u jednom momentu nisam krila.I sita sam vise da u svakoj corbi budem mirodjija i ta JEDNA osoba. Strasno!!! Bavite se bolje svojom decom gomilo materijalistickih goveda! Sramota me sto sam nekada birala da delim vreme sa vama. I ne samo to,vec i svaku vasu srecu i suzu, i to vi sve vrlo dobro znate. Mislite da sam ljubomorna na vasu srecu, na Macine blizance, na Deguinu trudnocu????Moje lice se razvilo u sirok osmeh kada sam cula za njihovo blagostanje, ali vi to ne mozete da razumete jer nikada u zivotu vi same niste osetile srecu zbog nekoga bio vam blizak ili ne! Puj, pljujem na vasu odvratnost!Sram vas bilo jos jednom.I ostavite me da zivim svoj zivot na miru.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.