cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ne volim

clock-img

11.03.2013, 22:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ne volim nesrecnu decu. A cesto ih srecem, pa mi bude bas tesko.user posted image

clock-img

25.06.2013, 21:53

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ne volim alave ljude koji mogu sebi stosta da priuste, ali im je uvek malac u oku, pa bi oteli i od onih kojima je malo materijalnog potrebnije.
Takodje ne volim igre u kojima gube fini ljudi, a da nikome nista nisu zgresili. Ne volim cinjenicu da neko misli da cu ja u takvim igrama ucestvovati.
Ne volim kad se neko zaposli preko veze, a da nije strucan za odredjeni posao.
Ne volim domacice koje zamisljaju da su polomile stikle na Harvardu trceci ka njihovoj biblioteci, a pri tom se koriste sa maksimum dvesta reci.
Ne volim cinjenicu da se neko muci za odredjene ciljeve u zivotu, naravno etiketiran kao pacenik i neuroticar, dok se onaj ko to dobije na tacni etiketira kao opusten.
Ne volim kad mi neko kaze da se opustim, a nije natovario moj zivot na grbacu.
Ne volim mnogo zena, ali mnooooooooogo. Ne volim to sto smo toliko jadne kao pol, toliko, da mi dodje da pljunem u sebe jer delim istopolstvo sa odredjenim idiotkinjama!!!!!!!!

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

25.06.2013, 23:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ne volim sto moja baka nije vise sa mnom, dusa me boliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.09.2013, 09:34

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Koliko je meni muka od Beograda!!! Kako bih se vratila u Srem samo da moj muz to hoce.
Ne volim Beograd danas!

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

03.09.2013, 09:43

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Ne volim koziju surutku, koju trenutno pijem user posted image

clock-img

03.09.2013, 20:18

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

joj Daco izdrzi nekakouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.09.2013, 20:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ne volim kad me boli zeludacuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.09.2013, 22:04

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ne volim glupe i proste ljude, ali ne glupe i ne samo proste, vec glupe i proste...one 2u1user posted image

clock-img

09.09.2013, 11:04

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ne volim kad mi nijedna hemijska ne radi kad mi treba a kad uzmem da ih bacam sve prorade user posted image

clock-img

09.09.2013, 12:07

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ne volim kada me neko savetuje kao da me zna, a neznam me. Ne volim kada je nekome njegova muka uvek najveca, ne volim ljude koji sebi daju za pavo da komentarisu teme koje su mnogo iznad njihovog nivoa shvatanja.

clock-img

09.09.2013, 12:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ne volim sto mi je tata umro pre 13 godina

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.09.2013, 12:10

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ne volim kad je Nata ljutauser posted image

clock-img

09.09.2013, 12:12

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

.. kad mi ovako pukne glas a M me obicno sve po tri puta pita. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

09.09.2013, 15:08

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ne volim kad majstor dodje da mi popravi jedno a pokvari mi drugo i ode user posted image

clock-img

11.10.2013, 16:58

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ne volim onu ORO djevojku ni glupe fore na njen racun. Bljaks!! user posted image

clock-img

11.10.2013, 17:18

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image Nado

Ja ne volim nedokazane i nezainteresovane ljude koji smatraju da vrtić i vaspitačice treba da im vaspitavaju decu a da se oni uopšte ne uključuju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

15.10.2013, 16:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ne volim nepravdu
ne volim lenjost
ne volim alavost
ne volim lazi

a iskreno ne volim ni puter od kikirija user posted image

clock-img

16.10.2013, 21:25

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Ne volim kada se roditelji obracaju sa pogrdnim recima (nazivaju ci ih svakakvim zivotinjama)user posted image
Ne volim licemerne i dvolicne osobe koje se hrane tudjom nesrecom i spletkarenjem.
Ne volim laz i nepravdu.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

17.11.2013, 14:02

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ne volim kad se sa Milosem moram prvo posvadjati da pojede manji komad mesa. user posted image

clock-img

17.11.2013, 14:28

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ne volim dvolične ljude i laži

clock-img

17.11.2013, 16:12

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ne volim cinjenicu da kada dodjem mrtva umnorna sa posla komsija po ko zna koji put bije zenu.
Ne volim cinjenicu sto moram da se mesam u te stvari da ne bi ubio jadnicu (pa zakucam na vrata i dobijem samar od komsije).
Ne volim to sto je onda zbog toga taj komsija dobio zestoke batine od dvojice momaka iz susednog stana.
Ne volim to sto smo toliko agresivna i bolesna nacija.
Ne volim to sto ce se taj isti komsija odseliti u drugi stan, ona ce opet dobijati batine i nista nece biti reseno.
Ne volim od Boga nepravdu pa njegova dva sincica gledaju svaki dan kako im bije majku, i znaaaaaaaaaaaaaaaaam da ce i oni najverovatnije tuci zene kad porastu.
Mnogo sam nesto umorna i tuzna. Svetu se ne moze ni ugoditi ni pomoci.user posted image

clock-img

17.11.2013, 16:21

clock-img

Anoniman

Ne volim kad me krsta i ledja ubijajuuser posted image

clock-img

17.11.2013, 16:22

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Jao verolina je li moguce...uzas draga!!!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

17.11.2013, 16:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Verolina 100% si upravu...strašno je to kakav nam je sistem pa u većini slučajeva žene prođu gore i svi reaguju kada sve ne daj bože završi u crnoj hronici,e onda se neko seti da krivicu traži u ljudima a ne u sistemu.
Da na primer sad policajci zatvore tvog komšiju i kazne ga to bi bilo OK, a on će proći verovatno samo sa manjom opomenom ili tako nešto i za koji dan opet će tući ženu i traumirati decu

clock-img

17.11.2013, 16:39

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

To se sinoc desilo. Danas sam cula da se sele. Nisam ni zvala miliciju, jer nema svrhe. Nek izvinu, ali tek su to goveda!!!!Njih zabole uvo, samo se izvlace na sistem. Koji im sistem , na primer, kazuje da maltretiraju ispred moje radnje nekog cicu, a onda ih pola sata kasnije neki dripac sa debelim novcanikom kao dzukce posalje da setaju . I onda se oni, nakon povredjene sujete i "vezanih testisa" opet izivljavaju na nekom jadniku koji vozi stojadina i pusi drinu. Mislim....Mi smo marva. Stoka nam nije ravna. I jadni oni koji imaju elana da menjaju svet. U startu su ga na*e*ali!!!!