cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ne volim

clock-img

29.06.2012, 13:12

clock-img

soni

pencil-img

5581

vise da citam B92 novine, i Blic preko neta.. samo se iznerviram kakvo je stanje tu user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

29.06.2012, 13:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

sto sam jako nervozna sa jedne strane sam srecna dobicu dve kumice a sa druge strane brat od tetke(kao rodjeni)mi operise glasne zice i jos nista ne javljaju a trebalo bi da je vec gotovouser posted image

clock-img

08.07.2012, 10:44

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ne volim osobe koje se prave pametne i koje imaju potrebu da stalno naglasuju kako(Jadne one) su se namucile,kako im je bilo lose,kako su jedva iznele trudnocu i sl.Ima nas koji smo mnogo gore prosli ali ne vidim potrebu da se to non stop pominje,i nervira me uzasno kad neko to radiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

08.07.2012, 12:02

clock-img

Anoniman

Ne volim kad dodjem na rr i pisem sama sebi user posted image

clock-img

05.08.2012, 17:17

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ne volim što se moja sestra stalno žali na nešto,kao da je svima život savršen a ona se samo muči.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

11.08.2012, 08:57

clock-img

Anoniman

Ne ne volim-ne podnosim! Toni Montana user posted image i sad mi lepo narušio jutarnju harmoniju...

clock-img

11.08.2012, 08:59

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

.. peglanje .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

29.08.2012, 09:10

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne volim politički nekoreknte, diskriminaciju, vređanje, netoleranciju, ne volim kad neko želi drugima život da planira, ne volim smorrove i ne volim Barbaru sa 102.2 Gradskog.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.08.2012, 12:47

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne volim politički nekoreknte, diskriminaciju, vređanje, netoleranciju, ne volim kad neko želi drugima život da planira, ne volim smorrove i ne volim Barbaru sa 102.2 Gradskog.

Mene otac svakog dana vredja, probala sam dauzvratim istom merom i ne vredi on i dalje radi isto. On takodje voli i zivotda mi planira ali tu se vec ne dam, mislim da me zbog toga najcesce i vredja.user posted image

clock-img

29.08.2012, 12:51

clock-img

Anoniman

Ne volim kada baš mene, od svih ljudi na autobuskoj, moraju nešto da ispituju, iako uvek imam slušalice u ušima. "a je l' prošla sedmica?" izvadim slušalice, kažem nije. Vratim slušalice, posle pola minuta " a je l' prošla četvorka?" Izvadim slušalice, kažem nije, vratim slušalice. Posle minut " A jes vala teško vreme, bap mi ne prija, a vama?". I tako...svaki dan, SVAKI DAN.

clock-img

29.08.2012, 12:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.08.2012, 12:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Bratzz, po definiciji, to bi bilo nasilje u porodici. Ne znam šta da ti kažem, baš teška situacija.
Neđo, sledeći put kad te neko nešto pita, izvadi sluške i kaži "excuse me?"

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.08.2012, 12:58

clock-img

Anoniman

user posted image Da ne kažem ja, ovako prijatna i raspoložena, nešto drugo, na uličnom srpskomuser posted image

clock-img

29.08.2012, 13:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ne volim kada baš mene, od svih ljudi na autobuskoj, moraju nešto da ispituju, iako uvek imam slušalice u ušima. "a je l' prošla sedmica?" izvadim slušalice, kažem nije. Vratim slušalice, posle pola minuta " a je l' prošla četvorka?" Izvadim slušalice, kažem nije, vratim slušalice. Posle minut " A jes vala teško vreme, bap mi ne prija, a vama?". I tako...svaki dan, SVAKI DAN.

ne vadiš slušalice i praviš se da ih ne čuješ. user posted image

clock-img

29.08.2012, 13:05

clock-img

Anoniman

Probala sam, još gore sebi napravim. Pritom, ja volim stare ljude, i uvek mi bude žao da ih iskuliram, pa posle lupim sebi šamar što svaki put nasednemuser posted image

clock-img

30.08.2012, 13:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ne volim raspored. Ne volim kad mnogi nemaju razumevanja za mene na poslu. Njihova teorija je posto sam mlada mogu da dolazim dva puta na posao.

clock-img

30.08.2012, 13:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Sulejmana ... user posted image

clock-img

30.08.2012, 13:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Sulejmana ... user posted image

user posted image
Ne volim kad čujem da je moglo biti nešto što nije. Onda bolje da mi ne pričaju ništa.

clock-img

30.08.2012, 13:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Uzmem daljinski i hajde pogledacu nesto .. Onda na 5 kanala Sulejman user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 30.8.2012 13:48:32 >

clock-img

30.08.2012, 13:47

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Nado, zato ja ne gledam TV user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

30.08.2012, 14:30

clock-img

madre

pencil-img

6600

ne volim mrtvacke lobanje na decijoj arderobiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.09.2012, 21:37

clock-img

Anoniman

Kad napišem pp i onda treba kao da napišem neki naziv ili šta već, kao subject...kako mene to nervira, uvek stavljam neke smajlije i tačkice, pa ne pišem romanuser posted image Isto to naravno i u mejlu ne volim.

clock-img

03.09.2012, 21:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne volim kad je rukola ljuta.

clock-img

03.09.2012, 21:58

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

And again. ne volim svadbe i velika okupljanjauser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

03.09.2012, 22:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

NE volim sto ne znam o cemu Nedja prica.user posted image