cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ne volim

clock-img

13.10.2011, 15:34

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ima tema TRBUHOM ZA KRUHOM pa nastavite tamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.10.2011, 16:31

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Eh, što ne volim kad ljudi nešto napišu samo da bi napisali, nema veze da li doprinose ili ne.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.10.2011, 13:27

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ne volim kad vidim da pojedinci misle da su pokupili svu pamet svijeta. 

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

18.10.2011, 13:30

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Eh, što ne volim kad ljudi nešto napišu samo da bi napisali, nema veze da li doprinose ili ne.

Bas user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

18.10.2011, 13:33

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne volim njanjavu muziku

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.10.2011, 13:35

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ni njanjave ljude

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

18.10.2011, 13:46

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne volim njanjavu muziku

Eh, zavisi koliko je njanjava, ko je peva... ima dobrih njanjavih. user posted image

clock-img

18.10.2011, 14:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ne volim njanjavu muziku

Eh, zavisi koliko je njanjava, ko je peva... ima dobrih njanjavih. user posted image

Maraja Keri njanjava. Bljak!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.10.2011, 14:20

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Uf, Maraju hejtujem gde stignem.

clock-img

18.10.2011, 14:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ne volim hladno vreme, kad moram da nosim jaknu ili kaput user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

19.10.2011, 08:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne volim da čitam vesti. Jutros sam pročitala da su plicajci pretukli neke klince i nikom ništa, da su neke budale pretukle vozača GSP-a zbog prvenstva bez obzira što vozila GSP-a imaju prvenstvo, pročitala sam i komentare , da je Ana Stanić dala ime sinu i da je to vest koja prosto mora da se objavi, da su patriJote u komentarima napljuvale pilota koji je oborio američki F-117 jer se sprijateljio sa pilotom oborenog aviona... gadan smo bre narod

clock-img

19.10.2011, 08:19

clock-img

Anoniman

Zato ja NE čitam vesti user posted image

clock-img

19.10.2011, 08:53

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ne volim da čitam vesti. Jutros sam pročitala da su plicajci pretukli neke klince i nikom ništa, da su neke budale pretukle vozača GSP-a zbog prvenstva bez obzira što vozila GSP-a imaju prvenstvo, pročitala sam i komentare , da je Ana Stanić dala ime sinu i da je to vest koja prosto mora da se objavi, da su patriJote u komentarima napljuvale pilota koji je oborio američki F-117 jer se sprijateljio sa pilotom oborenog aviona... gadan smo bre narod

I posle se pitamo zašto nas je pola u depresiji.

clock-img

19.10.2011, 09:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I sad pročitam da je PIO u minusu. Pa normalno da je u minusu kad su pre 20 godina ljudi išli u penzije sa 20 godina staža, po ludilo povoljnim uslovima , i dobijali invalidske penzije ako podmažu komisije. Normalno da je u minusu kad je brdo radnika iz privatnog sektora prijavljeno na minimalac, ili nije uopšte, a lovu dobijaju u kovertama. I sad kad moji jadni roditelji jedva odoše u penzije sa 40 godina staža i 65 godina života (mama manje), sad nema para, a samo za lekove daju 150 evra mesečno, na recept ej!!!
Ne volim!

clock-img

25.10.2011, 11:30

clock-img

Raviojla

pencil-img

46

...osobe koje svesno udju u nesto kao da su morale i onda kukaju iako su znale od pocetka kako ce biti pa im je kriv zivot, Bog, drzava i svi ostali...

clock-img

25.10.2011, 11:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne volim da jedem mandarine, ceo dan mi ruke smrde.

clock-img

28.11.2011, 16:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

N evolim kad feferoni nisu ljuti.

clock-img

28.11.2011, 16:50

clock-img

Anoniman

Ne volem persone koje se prave pametne, koje misle da sve znaju i da im je svaka na mestu. Koje "prodaju" svoju filozofiju na svakom koraku. I koje misle da su u svemu u pravu. E bas ih ne volem

clock-img

28.11.2011, 16:54

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Neodgovorne vozace,
osobe koje ne znaju da voze u rikverc,

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

28.11.2011, 16:54

clock-img

biks

pencil-img

122

Stvarno nikada ne treba mesati posao i prijateljstvo. Ne volim ljude koji su licemerni i prijatelji su ti a iza ledja pricaju i saradjuju sa drugima a zbog posla moras ostati u dobrom odnosu sa njima. user posted image

clock-img

28.11.2011, 17:00

clock-img

biks

pencil-img

122

i da bas ne volim kad me pitaju licne stvari kao sto je zasto jos nemamo bebu i sta cekamo! Juce mi se desilo u frizerskom salonu da me je neka klinka koja tu radi pitala da li imamo decu i ja sam rekla ne. A ona je pitala zasto? I ja sam cutala. A onda je ona jos jednom pitala "Zasto jel necete?". E pa stvarno kad ce se ljudi nauciti osnovnoj kulturi da su to licne stvari i da se tako nesto ne pita tek tako. user posted image

clock-img

28.11.2011, 17:50

clock-img

hanka

pencil-img

3504

http://www.youtube.com/watch?v=E0Ptovz_wV4

Ovo je moj odgvor sta ne vole/im

clock-img

28.11.2011, 22:45

clock-img

Anoniman

Ne volim sto je ponekad bas mnogo toga sto ne volim ... ne volim sto bi rek'o Balasevic"kad mi gace udju di vec udju" :) izinjavamo se mlogo se izvinjavamo

clock-img

31.12.2011, 10:00

clock-img

Anoniman

Ne podnosim perforacije na pudinzima, šlagovima i sličnim proizvodima, svaki put se zeznem i krenem da otvaram, pa mi se sve raspadne, umesto da lepo odmah uzmem makazeuser posted image

clock-img

31.12.2011, 10:14

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ne se nerviras sister user posted image user posted image