cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ne volim

clock-img

19.08.2011, 14:53

clock-img

Anoniman

Joj, pa ja se tešim da je to "još neko" vreme user posted image user posted image user posted image Ali toliko sporo to ide dole uz sve režime da ću d'umrem od muke!!!

clock-img

19.08.2011, 15:07

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ne volim kad me zulja socivouser posted image

clock-img

19.08.2011, 15:23

clock-img

viking

pencil-img

6644

Joj, znam kako ti je. Grozan, grozan, grozan osećaj!

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

19.08.2011, 15:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

vec 2 dana, a ne znam sta je..nista ne vidim na socivu, mora da je okouser posted image

clock-img

19.08.2011, 16:02

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ne volim kada neko spijunira moje prepiske, svi na ovom  svetu koje zanima sta mislim o njima ili koje boje nosim gace mogu licno da me pitaju uvek dajem iste odgovore!

don't shit where you eat :))

clock-img

19.08.2011, 17:37

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ni ja

clock-img

19.08.2011, 17:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ne volim kad smo ja i Snelle najgore od sve dece user posted image

clock-img

19.08.2011, 17:47

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

procitala sam prepisku nekih zena...i sada mogu da kazem...ne volim kada napravim pogresnu procenu o ljudima....ko o cemu ,sektasi o Bogu,licemeri o licemerju....cudo jedno...bas sam razocarana,ali i srecna sto imam svoj zivot bar u neku ruku...srecno bilo svim "iskrenim "ljudima

< Poruku je uredio anuksunamun -- 19.8.2011 17:49:01 >

clock-img

19.08.2011, 21:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ne volim, ma ne podnosim kad ljudi bacaju đubre kroz prozor kola, autobusa....ma diže mi se kosa na glavi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

19.08.2011, 21:32

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ne volim, ma ne podnosim kad ljudi bacaju đubre kroz prozor kola, autobusa....ma diže mi se kosa na glavi user posted image

a tek kroz prozor svoje kuceuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

19.08.2011, 22:57

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

taj rad user posted image Al njega volem. Dolazi za dane piva u Zrenjaninu user posted image

NE volim, sto cu bebca morati da ostavim babi i dedi kako bih mogla uzivati u koncertu! Joooooj Djole... al te volem!!

clock-img

23.08.2011, 15:37

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ne volim crve u vocu.......fuj,fuj,fuj......user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

23.08.2011, 16:07

clock-img

Inica

pencil-img

3098

user posted image

IZVORNA PORUKA: magnetic

Ne volim crve u vocu.......fuj,fuj,fuj......user posted image

clock-img

23.08.2011, 21:26

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

... sparinu .. gusim se .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.08.2011, 22:02

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

sto nisam bila na rr dva meseca user posted image ne volim sto moj muz hrce na trosedu svako vece od 21h,ne da ne volim nego se jednom nece ni probuditiuser posted image

clock-img

24.08.2011, 12:28

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ne volim što ne mogu da se oduprem nenormalnoj potrebi da stalno perem ruke! Koža mi je popucala od sapuna. Ako ih ne operem 100 puta dnevno, ništa nisam uradila...

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

24.08.2011, 12:30

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ne volim što ne mogu da se oduprem nenormalnoj potrebi da stalno perem ruke! Koža mi je popucala od sapuna. Ako ih ne operem 100 puta dnevno, ništa nisam uradila...

user posted image
isto...a zato koža na prstima ko mojoj babi user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.08.2011, 12:31

clock-img

Anoniman

... štamparsku grešku u pentano sudoku user posted image sad ne mogu da završim user posted image

clock-img

24.08.2011, 12:33

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Istooooooo! A jos vise ne volim kada moram da opominjem kada mi neko dodje kuci da ide prvo da opere ruke user posted image

clock-img

24.08.2011, 12:34

clock-img

viking

pencil-img

6644

baš preterujem, izgubim dnevno dva sata perući ruke... perem ih pre nego što bilo šta uradim i posle tog posdla. Npr, obavezno operem ruke pre vađenja sudova iz mašine, kao da ne diram čiste sudove prljavim rukama. A kad ih izvadim opet idem da ih perem, jer to su sudovi?!
isto ako nešto diram po frižideru. Ako sklonim ključeve sa police, idem da perem ruke jer su mi kljčevi kao i novac - nešto najprljavije. I sve tako, da ne nabrajam... Ujutru pre nego što izađem iz kuće operem ruke 5 puta za tih 30 minuta budnog stanja. Nisam normalna.

< Poruku je uredio viking RR -- 24.8.2011 12:36:29 >

clock-img

24.08.2011, 12:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Isto. A pogotovo sad kad je beba kući, svaki čas trčim u kupatilo da operem ruke.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.08.2011, 12:37

clock-img

Anoniman

Ja imam garnier kremu za ruke za regeneraciju i otada ne brinem toliko o 300 pranja ruku na dan user posted image

clock-img

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ajde mi...nego sam ja i Luku to naučila user posted image user posted image  sad sam ga opteretila da čim dodje iz vrtica ide ovaj raspored: skidamo patike, peremo ruke, skidamo sve sa sebe i oblačimo čiste stvari, pa tek onda crtani uz voće ili čok.puding...da vidite kako se smori..za medalju user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja sam moje ruke jedva zalecila cistim glicerinom. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

24.08.2011, 12:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca*

ajde mi...nego sam ja i Luku to naučila user posted image user posted image   da vidite kako se smori..za medalju user posted image

user posted image user posted image user posted image i ja Mišu!