cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko vas živcira od poznatih?

clock-img

16.07.2010, 09:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Voditeljka slagalice ( ona plavuša) user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.07.2010, 09:20

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

hmmm likusa sto vodi jutarnji program na RTS-u user posted image
Lea Kis
Onaj nazovi novinar Sasa user posted image
Zorica Brunclik

A Jelena Karleusa me ne nervira..user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

16.07.2010, 09:21

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Ana RR

aaaaaaaaaaaaa....obeeeeeeeeeeeee
a kad mo vec kod njih, nervira me i tandem srdjan/jovana (jutarnji program). Ocajni su

< Poruku je uredio Jeca RR -- 16.7.2010 9:22:47 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

16.07.2010, 09:26

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

user posted image user posted image user posted image user posted image I mene

A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna....

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

16.07.2010, 09:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

O daaaa, Srđan i Jovana kao da su na nekim drogama ujutru.. pričaju o poplavama i keze se kao dva debila, uhhh... baš ih ne podnosim, nju pogotovo (mislim da sam već to i napisala).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.07.2010, 09:27

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

O daaaa, Srđan i Jovana kao da su na nekim drogama ujutru.. pričaju o poplavama i keze se kao dva debila, uhhh... baš ih ne podnosim, nju pogotovo (mislim da sam već to i napisala).

user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da verujem, tacno je tako keze se na neke bas ozbiljne cak i potresne stvari..... i lice mi na buldoga i jazavicara.

clock-img

16.07.2010, 09:27

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a dok je radila na rtsu...kao da ide na plazu...ocajan im je bio stilista.
znaci, nervira me i stilista jutarnjeg programa rtsa user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma

clock-img

16.07.2010, 09:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: bebablue

user posted image user posted image user posted image user posted image I mene

A nervira me i ona Aleksandra na Pinku sto je vodila Farmu, nekad City i jos neku emisijicu, sva je usplahirena kada je vodila Farmu, kezusa, a frizura non stop ista, razdeljak posred glave, kao Mortisa Adams i krivi donju vilicu levo-desno kada naglasava nesto kao "bitno", upada u rec i vidi se da je nervozna osoba iiiiiii mnogo mi je antipaticna....

ona me toliko vec godinama nervira da sam se na nju vec navikla user posted image

Robin Sharma

clock-img

clock-img

Anoniman

jao sve se slazem.j
ja ustvari mrzim ceo svet user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Izmedju ostalih,ponajvise me u zadnje vreme nervira njena sama pojava i glas i sveeeee-SANDRA koja vodi emisiju Nista za sakriti!Uf,kako mi ide na sve jednu gangliju!!!

< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 16.7.2010 9:29:11 >

clock-img

16.07.2010, 09:30

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: OTI

jao sve se slazem.j
ja ustvari mrzim ceo svet user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

16.07.2010, 09:31

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Izmedju ostalih,ponajvise me u zadnje vreme nervira njena sama pojava i glas i sveeeee-SANDRA koja vodi emisiju Nista za sakriti!Uf,kako mi ide na sve jednu gangliju!!!

ma ona je toliko antipaticna i jadna...i neostvarena, a misli da je nesto uspela u zivotu...no comment

sramota me vise da pisem u ovoj temi..mrzim da mrzim user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma

clock-img

16.07.2010, 09:31

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Jecouser posted image user posted image user posted image user posted image jeste stilista bio neki user posted image , a mozda je devojcica volela tako da se plazno oblaci

Oti, kada bolje razmislim, mnogo me njih nervirauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

A da se zaustavimo na vreme user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:34

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

iskreno - sve ih ignorišem, nisu vredni mojih živaca.....stvarno me niko od njih ne živcira, jer ih ne vidim( ne gledam TV, ne čitam štampu osim onog što mene interesuje), došla sam u fazu da se isključim na SVE gluposti, jer bih u suprotnom pukla
ne primam više k srcu budalaštine....i srećna sam, jako srećna
( ne pametujem, ali meni ovako odgovara)

clock-img

16.07.2010, 09:36

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

iz tebe progovara guppy user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma

clock-img

16.07.2010, 09:37

clock-img

Anoniman

Eh,Dunjice,ne gubim zivce na te osobe,nego jednostavno navodim IME osobe koja mi nije pozeljna za gledati i slusati jer mi jednostavno ne ogovara ni kao pojava...a da gubim zivce na takve stvari,nema smisla,ne dam se,ima precih stvari u zivotu user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Eh,Dunjice,ne gubim zivce na te osobe,nego jednostavno navodim IME osobe koja mi nije pozeljna za gledati i slusati jer mi jednostavno ne ogovara ni kao pojava...a da gubim zivce na takve stvari,nema smisla,ne dam se,ima precih stvari u zivotu user posted image

naziv teme-"ko vas živcira",
mene stvrano niko od njih, jer NI SEKUNDE ne razmišljam o njimauser posted image

clock-img

16.07.2010, 09:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

iz tebe progovara guppy user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:40

clock-img

Anoniman

Ok,ja i dalje pricam o tome da NE gubim zivce,samo me malko nerviraju user posted image ...nisu vredni,sta ces im user posted image !Jeste naziv Ko vas zivcira,a ne zbog koga gubite zivce user posted image .

clock-img

16.07.2010, 09:41

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: dunja RR

naziv teme-"ko vas živcira",
mene stvrano niko od njih, jer NI SEKUNDE ne razmišljam o njimauser posted image

Barem malkice da ti neko nije po volji?user posted image

Nije to bas zivciranje, da se iskidam od neviranja kada nekog ugledam, samo nije mi neko po taman.user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Ok,ja i dalje pricam o tome da NE gubim zivce,samo me malko nerviraju user posted image ...nisu vredni,sta ces im user posted image !Jeste naziv Ko vas zivcira,a ne zbog koga gubite zivce user posted image .

ja mislim da je to isto, živci se ne obnavljaju-toga se sećam iz biologije, iako je moja škola bila BAŠ davno.... user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.7.2010 9:43:55 >

clock-img

16.07.2010, 09:44

clock-img

Anoniman

Eh pa sad ga pretera Dunjo user posted image  

clock-img

16.07.2010, 09:45

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ne da se Dunja user posted image

clock-img

16.07.2010, 09:52

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

dunja ženo, izloguj se da ne osvaneš i ti u ovoj temi user posted image  biće ono, u šiframa...nervira me user posted image

hahahhaa

šalim se draga, nemoj da se ljutiš..user posted image user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma