cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko vas živcira od poznatih?

clock-img

06.03.2012, 14:36

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Ja takodje nemam tih programa tako da me domaci i ne mogu nervirati,a i pre sam gledala samo RTL i NOVU tv....jer u Bosni,u svim gradovima pored save tj blizu hrvatske to je omiljena TV tako da ni grandovce nikada ne gledam hehehe...samo sto se tice muzike palila sam DM sat.Ali ovako me posebno nervira Paris Hilton,uh kako je sva ljigava misli da je kraljica a ruzna je za medalju...lepsi je onaj njen keric (pas) od nje...

clock-img

06.03.2012, 19:52

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: viking RR

Kako može Novak Đoković da vas nervira, to stvarno ne razumem. Ja ne pratim tenis, ne gledam ga ali dečko je sportista svetske klase, sasvim je na mestu, deluje kao normalna osoba... Ima mnogo u medijima ali samo zato što postiže mnogo uspeha, narod ga voli i sasvim zasluženo.
Ovo mi liči na ono "sve se oprašta sem uspeha".

I na "Niko nije prorok u svome selu".

clock-img

06.03.2012, 19:53

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Ja takodje nemam tih programa tako da me domaci i ne mogu nervirati,a i pre sam gledala samo RTL i NOVU tv....jer u Bosni,u svim gradovima pored save tj blizu hrvatske to je omiljena TV tako da ni grandovce nikada ne gledam hehehe...samo sto se tice muzike palila sam DM sat.Ali ovako me posebno nervira Paris Hilton,uh kako je sva ljigava misli da je kraljica a ruzna je za medalju...lepsi je onaj njen keric (pas) od nje...

Ako cemo od stranskih, mene Kim Kardasijan, ne mogu TV da upalim a da nje negde nema. I Bred Pit, Andjelina Dzoli i Dzordz Kluni. Nema televizije bez njih.

clock-img

06.03.2012, 19:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: viking RR

Kako može Novak Đoković da vas nervira, to stvarno ne razumem. Ja ne pratim tenis, ne gledam ga ali dečko je sportista svetske klase, sasvim je na mestu, deluje kao normalna osoba... Ima mnogo u medijima ali samo zato što postiže mnogo uspeha, narod ga voli i sasvim zasluženo.
Ovo mi liči na ono "sve se oprašta sem uspeha".

E vala neka si rekla, ni meni ovo nije jasno, pisala sam već user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2012 19:59:03 >

clock-img

06.03.2012, 22:22

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Nije u pitanju Novak, on decko igra najbolji tenis na planeti, igra ga za sebe, koliko moze promovise Srbiju , i to je normalno, potpuno ok..
Problem je cela fama koja se digla oko njega..SVi politicki dupeuvlakaci koji se trude da mu se sto vise priblize, ministar, sto jedam politicar rece ''manji od reketa'', ugurao se da bude predsednik teniskog saveza, koji je na svim mecevima , navija za Noleta po belosvetskim metropolama za ne znam cije pare, a sutra place za Kosovom..I problem je to sto ova drzava nije prepoznala njegov kvalitet pre nego sto je postao slavan, nego su se ljudi mucili i zaduzivali da bi sinu omogucili sve sto mu je trebalo ( mada me i ponasanje Noletovog tate prilicno iritira.. to nejgovo ubiranje lovorika)..
I nerviraju me nove mame i tate , kojima je prestiz da im deca treniraju tenis od 4. godine, silno placanje trenera, terena i opreme, decije hvalisanje...Cak bi i moje dete volelo da trenira tenis, i 100 puta me pitala moze li..ja okolisam, a intimno mislim''neces, dok sam ti ja majka''
iako sam spremna za razna odricanja zarad decijih aktivnosti, vozim, odvozim, placam, zaista ima full prigram..al od tog teniskog fenseraju mi se povraca

clock-img

08.03.2012, 16:49

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Olja beckovic
Krmeljusa
Bokica 13.
Maca
ima ih puno al ovi mi prvi padose na pametuser posted image

clock-img

08.03.2012, 16:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

Nije u pitanju Novak, on decko igra najbolji tenis na planeti, igra ga za sebe, koliko moze promovise Srbiju , i to je normalno, potpuno ok..
Problem je cela fama koja se digla oko njega..SVi politicki dupeuvlakaci koji se trude da mu se sto vise priblize, ministar, sto jedam politicar rece ''''manji od reketa'''', ugurao se da bude predsednik teniskog saveza, koji je na svim mecevima , navija za Noleta po belosvetskim metropolama za ne znam cije pare, a sutra place za Kosovom..I problem je to sto ova drzava nije prepoznala njegov kvalitet pre nego sto je postao slavan, nego su se ljudi mucili i zaduzivali da bi sinu omogucili sve sto mu je trebalo ( mada me i ponasanje Noletovog tate prilicno iritira.. to nejgovo ubiranje lovorika)..
I nerviraju me nove mame i tate , kojima je prestiz da im deca treniraju tenis od 4. godine, silno placanje trenera, terena i opreme, decije hvalisanje...Cak bi i moje dete volelo da trenira tenis, i 100 puta me pitala moze li..ja okolisam, a intimno mislim''''neces, dok sam ti ja majka''''
iako sam spremna za razna odricanja zarad decijih aktivnosti, vozim, odvozim, placam, zaista ima full prigram..al od tog teniskog fenseraju mi se povraca

Ja samo mislim da kada se prepozna poseban talenat deteta za nešto, šta god to bilo, treba srce, pare i ostalo uložiti u to nešto, bar ja bi tako. Verujem da su Noletovi roditelji prepoznali to kod njega, i to mi je OK.
Dešava se deca prosto ne ističu u nečem posebnom, takva sam recimo ja bila. Odličan đak, sve ok, ali prosto nisam imala ideju, pravac ... sve me zanimalo, ali ništa ono, da kažem TO JE TO. Moj brat je imao to, moji su u početku pratili njegov ritam ali su odustali kasnije, to im zameram. Nije mogao sam a znam da je mogao mnogo...

P.S. nije tenis u pitanju:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.3.2012 16:59:05 >

clock-img

08.03.2012, 17:01

clock-img

Anoniman

Ja često kažem da me nervira Novak, ali me uopšte ne nervira konkretno on, niti mediji koji prate njega. Nerviraju me priče o njegovom kučetu, članci o njegovoj devojci, tračevi o njegovoj porodici...rećićete, to ide uz uspeh i toliku medijsku pažnju, tako je sa svim poznatim ličnostima...i ostale poznate ličnosti me jednako nerviraju - tj priče o njihovim kučićima, mačićima i ljubavnicima.

clock-img

08.03.2012, 17:09

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Meni je Nole fenomenalan!!! Zapitajmo se ko bi još od nas , da ima toliko slave i love kao on, bio toliko normalan kao taj dečko. Sasvim opušten, , dosledan, prizeman, jednostavno NORMALAN!
Mene nervira konstantno kukumakanje njegove mame kak oni, i dan danas, žive kao podstanari. E, to me nervira. U stvari, više mi je tragikomično takvo kmečanje po novinama.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

08.03.2012, 17:16

clock-img

Anoniman

Noletu svaka čast, pa i da nije ostao normalan i prizeman, opet bih rekla-svaka mu čast.
Ja tenis ne volim, kao što ne volim i ne pratim nijedan sport, ali on je legenda i nešto čime zaista možemo da se ponosimo.

Pre neki dan videh status na twitteru : "ŠOKANTNO: Ivana Žigon uhapšena dok je ušmrkivala mošti cara Lazara" i "Ceca: "Koliko se sve promenilo dok sam bila zatvorena u kući... Evo, recimo, šta je ovo?" "Knjiga."
Valjala sam se od smeha.

clock-img

08.03.2012, 17:19

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja često kažem da me nervira Novak, ali me uopšte ne nervira konkretno on, niti mediji koji prate njega. Nerviraju me priče o njegovom kučetu, članci o njegovoj devojci, tračevi o njegovoj porodici...rećićete, to ide uz uspeh i toliku medijsku pažnju, tako je sa svim poznatim ličnostima...i ostale poznate ličnosti me jednako nerviraju - tj priče o njihovim kučićima, mačićima i ljubavnicima.

Kod mene je ovako, ja te članke i emisije, šta god, ali stvarno, najiskrenije uopšte nigde ne vidim. Puno radim, nemam vremena da gledam TV, ne čitam štampu, Internet vesti pratim selektivno samo ono što mi treba za posao ili ono što me privatno interesuje pa znam gde da tražim.
O Noletu ne pročitah ništa skoro osim što pratim njegovo pisanje na FB, i to kada naletim.

Primetila sam da uopšte nisam u toku sa vestima o nekim ljudima o kojima mnogi pričaju, ali nije mi žao. Toliko informacija mi se trenutno mota u glavi oko posla, i hvala Bogu da je tako, jer od toga živim ali zato sam sve ostalo što mi oduzima vreme a zaista ne utiče na kvalitet mog života isključila iz svog planera. Žudim za odmorom ali potražiću ga negde drugde.

Sa druge strane svaki Noletov meč gledam, volim to, i to mi je filter. Ceo život pratim tenis iako ga nikada nisam igrala.

Jaooo, sorry za off, ponelo me :)))

clock-img

08.03.2012, 17:23

clock-img

liliana

pencil-img

4820

E, da , podsetime da me nervira Ivana Žigon.user posted image
A Ceca... Mislim da me ne nervira samo kad peva pat nekih pesama. U asvim drugim situacijama mi je totalni frik!!!Jbt. muka mi je od gađanja padežima (OK-i ja frljam sa nekim rečima, ali godinama sam žiovela u SLO, pa neke stvari pređu u naviku), a o njenom fudbalskom ekspertizmu da ne govorim. A tek o poštenju... Ljudi moji, žena smanu milione euro ladnije od leda i dobi 8 meseci kučnog pritvora, a neki tamo klinac marne paklu cigara na trafici, pa ga oleše kao čoveka da je ubio...
No, dobro, ovo je Srbija...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

08.03.2012, 17:38

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

Snezana Dakic,isfolirana vrana...Andjelina Dzoli potrosena narkomanka,onaj debeli bosanac Maca ili kako se vec zove,seljacina nevidjena,i Jelena Karleusa kad pocne da koristi svoj mozak negde,tj tu kashu od sive mozdane mase,pa se izbljuje gluposti ,ono je nemoguce svariti...ZarkoKorac ,pijani komentator,neartikulisani, kada prenosi odbojkaske utakmice,em nema pojma o odbojci,em nema pojma gde se nalazi...kad mu cujem glas podivljam..

< Poruku je uredio anuksunamun -- 8.3.2012 17:41:30 >

clock-img

08.03.2012, 17:43

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Jao, Ivana Zigon, Karleusa i Ceca. Kako se samo odmaram bez njih...
Zamalo da sam se preselila za Sevilju pre godinu i po, i kad pomislim da je Karleusa u tom gradu, lakse mi je sto nisam.

clock-img

08.03.2012, 17:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ZarkoKorac ,pijani komentator,neartikulisani, kada prenosi odbojkaske utakmice,em nema pojma o odbojci,em nema pojma gde se nalazi...kad mu cujem glas podivljam..

Misliš Duško? Žarko je onaj derpe političar.

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.3.2012 17:46:32 >

clock-img

08.03.2012, 17:51

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

Daaaaaaa...ja ga zovem Zarko...ne znam zasto....ali vidis sada si mi pojasnila...covek me izvodi iz takta,a ja bas pratim odbojku,tj pratila sam....

clock-img

25.05.2012, 23:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

evo malo da podignem temu
uzasno me nervira grupa zaz, znaci ako jos jednom cujem glas one iritantne nesimpaticne pevacice, bacicu ili peglu ili tv kroz prozor!
u pocetku su mi bili simpaticni, ali s vremenom su poceli zesce da me smaraju, TURUTUTUURURUUTU mars!

don't shit where you eat :))

clock-img

26.05.2012, 10:52

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Maca,Ceca,Jecauser posted image Sanja Marinkovic,onaj Miki,Marijana i Ana,poduzi je spisak.Zato tv gledam max 1h dnevno,i tu stanu i vestiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

26.05.2012, 12:03

clock-img

Silvi TD

pencil-img

103

Politicari! nagledala sam ih se za ceo zivot user posted image

clock-img

26.05.2012, 12:42

clock-img

tvoja.greska

pencil-img

146

Nemamneku posebnu licnost, al me nerviraju raskezeni voditelji granda i sve to

clock-img

26.05.2012, 12:45

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Natasa Miljkovic sa jutarnjeg. Ne zna recenicu da sastavi, a da ne pogresi.
I ona Rada sa BG hronike user posted image

clock-img

26.05.2012, 13:50

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Natasa Miljkovic sa jutarnjeg.

Joj, i mene, kao neka baba je, imam utisak da ne podnosi da radi taj jutarnji program, totalno je smorena

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

06.10.2012, 00:31

clock-img

bice devojcica

pencil-img

468

Jovana Joksimovic i njen dragi muzic,onda ona sto je vodila Farmu,Aleksandra bese i njeno vecito prenemaganje kao i Marijana Micic i onaj dr Feelgood.. Jao,uzasuser posted image

clock-img

06.10.2012, 10:44

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: bice devojcica

Jovana Joksimovic i njen dragi muzic,onda ona sto je vodila Farmu,Aleksandra bese i njeno vecito prenemaganje kao i Marijana Micic i onaj dr Feelgood.. Jao,uzasuser posted image

Kao da sam ja pisala.

clock-img

06.10.2012, 11:06

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ona voditeljica kakobjese Lecic, kad je vidim a tek cujem njene izjave, dobijem ospice. Karamela. Zvijezde Granda.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"