IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Ja često kažem da me nervira Novak, ali me uopšte ne nervira konkretno on, niti mediji koji prate njega. Nerviraju me priče o njegovom kučetu, članci o njegovoj devojci, tračevi o njegovoj porodici...rećićete, to ide uz uspeh i toliku medijsku pažnju, tako je sa svim poznatim ličnostima...i ostale poznate ličnosti me jednako nerviraju - tj priče o njihovim kučićima, mačićima i ljubavnicima.
Kod mene je ovako, ja te članke i emisije, šta god, ali stvarno, najiskrenije uopšte nigde ne vidim. Puno radim, nemam vremena da gledam TV, ne čitam štampu, Internet vesti pratim selektivno samo ono što mi treba za posao ili ono što me privatno interesuje pa znam gde da tražim.
O Noletu ne pročitah ništa skoro osim što pratim njegovo pisanje na FB, i to kada naletim.
Primetila sam da uopšte nisam u toku sa vestima o nekim ljudima o kojima mnogi pričaju, ali nije mi žao. Toliko informacija mi se trenutno mota u glavi oko posla, i hvala Bogu da je tako, jer od toga živim ali zato sam sve ostalo što mi oduzima vreme a zaista ne utiče na kvalitet mog života isključila iz svog planera. Žudim za odmorom ali potražiću ga negde drugde.
Sa druge strane svaki Noletov meč gledam, volim to, i to mi je filter. Ceo život pratim tenis iako ga nikada nisam igrala.
Jaooo, sorry za off, ponelo me :)))