cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko vas živcira od poznatih?

clock-img

25.06.2011, 08:51

clock-img

Capa

pencil-img

804

Uf, malo poduži je spisak:  Iva Štrljić, Dejan Cukić, Jelena Karleuša, Lea Kiš, Đorđe David, Ivan Gavrilović, voditelji emisije "Ja imam talenat" (ne znam imena) i još dosta njih .... Pisaću na epizode da vas ne bih udavila user posted image

clock-img

25.06.2011, 08:52

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Mene skoro svi user posted image

clock-img

25.06.2011, 10:58

clock-img

Capa

pencil-img

804

Žika što vodi "Šarenicu" user posted image

clock-img

25.06.2011, 11:43

clock-img

azdajica75

pencil-img

101

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mene skoro svi user posted image

Isto!
Ponekad pomislim da li je sa mnom sve u reduuser posted image ??

clock-img

26.06.2011, 01:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: Capa

Uf, malo poduži je spisak:  Iva Štrljić, Dejan Cukić, Jelena Karleuša, Lea Kiš, Đorđe David, Ivan Gavrilović, voditelji emisije "Ja imam talenat" (ne znam imena) i još dosta njih .... Pisaću na epizode da vas ne bih udavila user posted image

Hrvati zabranili Jelenu Karleušu da ih ne bi zagadio kič KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2011 1:10:01 >

clock-img

26.06.2011, 09:10

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: bea83

Ivan Ivanović, dosadan je ko...još malo pa će mi iskočiti iz frižidera,svuda ga ima

inače niko me ne nervira,ali hajde izdvojila bih njega...jer je prenapadan i predosadan...nema granice....mene više nerviraju nepoznati,većina ljudi koje poznajem,hajde da budem realna...polovina sigurnouser posted image user posted image

opet da budem preciznija,nerviraju me žene....sve nekakve dame,probiračice...golo je nekakvo prrenemaganje i birkanjeuser posted image
user posted image user posted image

a da se razumijmo,podloge za gore navedeno nigdje,ni u romingu!!!!!user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

27.06.2011, 00:42

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: indy_25

Stvarno user posted image , ma dobro ona je inace takva. Ne znam sto meni se svidja sama njena pojava i neobicnost i kad zapali cigaru i kad prica i ona njena frizura ,boja glasa. Ne svidja mi se to sto se drogira i pije al mi se svidja sto je luda skroz samo svoja user posted image Nije mi ona idol nego onako mi se svidja a i njene pjesme isto :)

I meni je (bila) zanimljiva njena pojava, stajling, a nadasve boja glasa- specifican i prijatan za uho, ali me jaako iznervirala tim koncertom kod nas... Po meni je to nepostovanje publike, jer svi su dosli zbog nje... mada kad malo bolje razmislim- njeni fanovi su znali kakva je ona i mogli su ovako nesto da ocekuju...

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

03.08.2011, 12:38

clock-img

soni

pencil-img

5581

sanja marinkovic i lea kis..... krestaline user posted image

sasa popovic i njegove jedva sklepane prosto prosirene- recenice

ima ih jos mnogoooouser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

03.08.2011, 12:42

clock-img

Anoniman

Sve žene iz ŽENA user posted image x5

clock-img

20.11.2011, 23:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Capa

Hrvati zabranili Jelenu Karleušu da ih ne bi zagadio kič KLIK

skoro sve ove sund pevaljke..ne znam ko uopste to slusa user posted image
djordje balasevic pametno kaze u jednoj svojoj pesmi..NEKADA SU LUDAKE PUSTALI ZA VIKEND,A SAD PRAVO PRED KAMERE..user posted image user posted image

clock-img

27.11.2011, 09:37

clock-img

vesnam

pencil-img

872

Nataša Bekvalac, ne toliko kao pojava koliko mi ide na živce neprestano provlačenje po novinama, više je viđam nego rođenu majku, aman više ljudi, dokle?!
Iva Štrljić i ove neke naše tzv. starlete, ne znam koje je to zanimanje, tj. šta su pametno uradile, pa su zvog toga poznate. Kada se skupe sve zajedno garant nisu ništa sem "Alhemičara" pročitale, a pitanje je da li su i to. Vrednosti su nam poremećene, umesto da gledamo i divimo se pametnim, načitanim i obrazovanim ljudima, mi imamo "serviranu" neku tamo Marijanu Mateus koja je napisala knjigu, a dve rečenice ne zna da izgovori kako treba.
Tuga...

clock-img

27.11.2011, 09:41

clock-img

pippi29

pencil-img

109

Viktoria Silvesterstedtuser posted image user posted image user posted image
Jelena Karelusa
Neda Ukraden
Soraja..fuuj!!!
Ana Nikolic
Seka Aleksic mi ide na zivce sa njenim odvratnim, seljastim, arogantnim ponasanjem..
i sve ostale preskakuse

< Poruku je uredio pippi29 -- 27.11.2011 9:42:25 >

clock-img

27.11.2011, 12:18

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: vesnam

Nataša Bekvalac, ne toliko kao pojava koliko mi ide na živce neprestano provlačenje po novinama, više je viđam nego rođenu majku, aman više ljudi, dokle?!
Iva Štrljić i ove neke naše tzv. starlete, ne znam koje je to zanimanje, tj. šta su pametno uradile, pa su zvog toga poznate. Kada se skupe sve zajedno garant nisu ništa sem "Alhemičara" pročitale, a pitanje je da li su i to. Vrednosti su nam poremećene, umesto da gledamo i divimo se pametnim, načitanim i obrazovanim ljudima, mi imamo "serviranu" neku tamo Marijanu Mateus koja je napisala knjigu, a dve rečenice ne zna da izgovori kako treba.
Tuga...

Sto Iva ona je moja miljenica user posted image

clock-img

27.11.2011, 14:12

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ivan Ivanovic, Jugoslav Pantelic ali samo kada je u tandemu sa Irenom, inace ga obozavamuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

27.11.2011, 14:21

clock-img

Maccana

pencil-img

243

Meni skoro svi koje ste naveli idu na neeeeeerrrrvveuser posted image    user posted image

clock-img

27.11.2011, 14:45

clock-img

vesnam

pencil-img

872

Širimo hejt user posted image

clock-img

27.11.2011, 15:12

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Hm...da vidim...bukvalno svi sa pinka, od Zeljka M, preko Ognjena A, Lee, Sanje, Jovane sa jut.programa, svi iz Granda, Suzana Mancic, Jelena Karleusa, prostakuse koje vode Zene, onda...ma mnogo ih je...Zika iz sarenice, naravno, onaj smarac sto peva sevdalinke ima bradu i mator je ko biblija, nosi cvikere...zaboravih mu ime...isidora bjelica, ona jelena sa pinka, sto je sto godina na njemu, bosko, ona sto vodi 3xda...MA UKINITE PINK, suzice mi se spisak

clock-img

27.11.2011, 15:32

clock-img

bojkica

pencil-img

303

Lea Kis
Zika-sarenica
Rada-b.hronika
Iva Strljic
JK
Rada Manojlovic
i ostale sa Granda,Pinka.....
A DA JOvana Jankovic!

clock-img

27.11.2011, 15:37

clock-img

Yag

pencil-img

1627

Lady Gaga i njoj slicne....

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

clock-img

27.11.2011, 15:44

clock-img

soni

pencil-img

5581

jelena tomasevic

clock-img

27.11.2011, 15:48

clock-img

Yag

pencil-img

1627

IZVORNA PORUKA: soni

jelena tomasevic

user posted image  soni  zasto bas ona????ja nju bas volimuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

clock-img

27.11.2011, 15:50

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ivan Ivanovic user posted image

clock-img

27.11.2011, 16:03

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mene trenutno nervira ona guska iz prvog glasa srbije, plavusa... kakva curka ceperska i kako lose pevauser posted image mislim ne peva ona ovako lose, ali naspram svih drugih je nulauser posted image
dogurala je dotle samo zbog cepljenja ubedjena sam.

don't shit where you eat :))

clock-img

27.11.2011, 16:07

clock-img

soni

pencil-img

5581

sva mi je prepodobna user posted image ...ne znam, nekako mi se ne svidja user posted image

IZVORNA PORUKA: Yag

IZVORNA PORUKA: soni

jelena tomasevic

user posted image  soni  zasto bas ona????ja nju bas volimuser posted image

clock-img

27.11.2011, 16:07

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Lea Kis, Suzana Mancic, Sanja Marinkovic.. i cela ekipa sa pinka i tako ti user posted image