cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

11.05.2009, 10:19

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.05.2009, 11:04

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: eugenija

Olja Bećković

Joj da žene eboteeee... Ona je primer da i skrštene noge mogu nerviratiuser posted image user posted image user posted image

Šta je pikosekunda?

Brzina kojom ti Olja Bećković spusti slušalicu! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2009, 11:08

clock-img

Anoniman

Milica Milsa,Seka Aleksic,JK.... seticu se jos!

clock-img

12.05.2009, 11:20

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

sve pevaljke sa Pink tv-a
onaj iz Šarenice na RTS-u, zaboravih mu ime
onaj bradonja što vodi sad radikale
Tihomir Arsić posebno, a naročito kad počne da keuser posted image kako je on diiivan otac i kako se brine o obe porodice podjednako user posted image user posted image user posted image user posted image , a i nije neka baš poznata ličnost

sigurno ih ima još, al trenutno ne mogu da se setimuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.05.2009, 11:35

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: gagi

Uh ima ih dosta JK DEFINITIVNO.

Gagi potpisujem, ali kakvo ona mišljenje ima o sebi to me stvarno impresionira.

clock-img

12.05.2009, 11:36

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: Modessty

onaj iz Šarenice na RTS-u, zaboravih mu ime

E i on Žika kreten iz  Šarenice

clock-img

13.05.2009, 07:57

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ima ih..
Maca, Milic V., Nives Celzijus, E.Ojdanic, onaj mali iz Granda Stankovic... ima ih jos ali su mi ovi najgoriuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.05.2009, 08:05

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.05.2009, 08:15

clock-img

Anoniman

JK najvise, ne mogu da slusam njeno tuljenjeuser posted image

clock-img

13.05.2009, 09:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: gagi

joj da Seka Aleksic prepotentna glupacauser posted image

eh, da nju zaboravih.
Razbacuje se zena nekim krpicama, putovanjima... a ne zna dve recenice pravilno da srociuser posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.05.2009, 09:44

clock-img

Anoniman

a nemojte tako za Seku Aleksić ...ona je ipak GAY IKONA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 09:51

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Kada vidim onaj bracni par Milicu Milsu i Zeljka Jokanovica odmah mi se s***!

superbrzasnežaheroj

clock-img

13.05.2009, 10:02

clock-img

Koukla

pencil-img

101

Zorica Brunclik, ona me jednostavno izludjuje (Sva sreća nema je nešto u poslednje vreme), JK, Maca, Dara Bubamara, tu su još i poneki političari, da ih ne nabrajam, uglavnom većina user posted image , i znam da ne spada u ovu kategoriju ali ona reklama kad devojcica kupuje sladoled "hocu jedan sladoled, za mamu, tatu, batu, seku, deku i mene..." pa se onako slatko najedu od jedne kesice... user posted image . To je to uglavnom user posted image

clock-img

13.05.2009, 10:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

hihi hoću i ja jedan sladoled user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.06.2009, 16:12

clock-img

božana

pencil-img

421

Keba, Mile Kitić, JK, Vendi, Sani Armani, Nives,Suzana Mančić

clock-img

18.06.2009, 12:39

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Baš dobra temica ko me ne nervira??? JK, Seka, Isidora Bjelica user posted image , Grand produkcija cela, političari ma bolje da ne nabrajam. U nekim starim novinama iz 2007 godine je lepo neko napisao da ljudi sa kvalitetima ne mogu da se istaknu od toliko šunda, i da mediji forsiraju previše ljude iz Velikog brata koji ne vrede ni pola koliko ih forsiraju što je apsolutno tačno. I samo se pitam koja je budala birala ukućane za serijale Velikog brata kad je izabrala takve idijote jedino je pobednik prvog serijala bio ok Ivan ovi ostali strašno. Ja bih zabranila Grand da se pitam! 

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

18.06.2009, 14:27

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Borut Pahor i Ivo Sanader,trnutnouser posted image

clock-img

18.06.2009, 14:30

clock-img

Anoniman

sto sanader draga Lu ...bas covjek ima divnu kolekciju satova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2009, 14:34

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jao zato što je brzoplet,provali se i onda se smije kao nešto smiješno a ovaj drugi podlac polako i smireno ga podbada i ljuti pa ovaj nasjedne user posted image
Ne znam što mi oni padoše na pametuser posted image
A ti Vučko sigurno zanš onog vodielja na FTV Mladena...što vodi paralele,
Kad se samo sjetim kako je prenosio vijesti kad su bombardovani blizanci,čovjek razriješio slučaj u 5 min.user posted image

clock-img

18.06.2009, 14:35

clock-img

tomic

pencil-img

281

Milan Kalinic.Upoznala licno dosta njih, jer sam godinama radila kao novinar, i veci i nezanimljiviji kreten od njega ne postoji. ..

nadja, mamina lepotica!

clock-img

18.06.2009, 14:36

clock-img

Anoniman

Mladen Marić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam mislila da će ga ameri ukantati ...čovjek je kralj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2009, 14:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tomic

Milan Kalinic.Upoznala licno dosta njih, jer sam godinama radila kao novinar, i veci i nezanimljiviji kreten od njega ne postoji. ..

Meni je on baš lik.

Vrištala sam od smeha dok je vodio Leteći start, i dovozi nekog lika iz unutrašnjosti u BG, potapše ga po ramenu i kaže "Vidiš sine, ovo ti je Beograd!". mene je mnogo više nervirala ona plava što je vodila sa njim leteći start, blokirao mi je mozak, ne mogu da se setim kako se zove.

clock-img

18.06.2009, 14:40

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Meni se povraća kad ga vidimuser posted image
Nema veće seljačine na tvuser posted image

Ne mislim na Kalinića nego na ovog Marićauser posted image

< Poruku je uredio lu -- 18.6.2009 14:42:49 >

clock-img

18.06.2009, 14:41

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: tomic

Meni je on baš lik.

Vrištala sam od smeha dok je vodio Leteći start, i dovozi nekog lika iz unutrašnjosti u BG, potapše ga po ramenu i kaže "Vidiš sine, ovo ti je Beograd!". mene je mnogo više nervirala ona plava što je vodila sa njim leteći start, blokirao mi je mozak, ne mogu da se setim kako se zove.

Ana,

clock-img

18.06.2009, 14:44

clock-img

Tara

pencil-img

648

Milan Kalinic,Jk
da,da i ona Marijana....Ona sto je vodila VB
Ukucani Marijana ovde ..ufffffff

< Poruku je uredio Tara -- 18.6.2009 14:46:07 >