cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko vas živcira od poznatih?

clock-img

14.11.2010, 13:56

clock-img

janajana

pencil-img

523

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Karleuša breuser posted image

Izmedju ostalih, nju najvise

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

14.11.2010, 13:58

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Krnjavuša, Lea Kiš

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

16.11.2010, 12:21

clock-img

viking

pencil-img

6644

Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u?  Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.11.2010, 13:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u?  Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj!

user posted image user posted image user posted image

Ona je bas slatka  , sta joj treba ta glupost ??!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.11.2010, 13:06

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Lea Kis, definitivno!

clock-img

16.11.2010, 13:30

clock-img

cicmil

pencil-img

72

inace ne volim voditeljke sa televizije OBN, mislim cure super izgledaju ali voditeljski posao user posted image e da i Hana Hađžiavdagic u RC na novoj tv 

clock-img

16.11.2010, 22:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: viking RR

user posted image user posted image user posted image

joj užas su......

clock-img

18.11.2010, 15:32

clock-img

Anoniman

Joj , sad naleteh na onu kreaturu od čoveka , Bakija B3 ... kako je on meni fuj ... Onako sav masTan , deluje mi stalno znojav i prljav user posted image A što je pametan , ljubi ga majka ... user posted image

clock-img

18.11.2010, 16:07

clock-img

Anoniman

Mene svi, zato ne gledam TV a novine prelistam samo kod frizera

clock-img

18.11.2010, 21:52

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Anabela (ex) Djogani.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

18.11.2010, 21:54

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Dejan Lutkic,ne znam sto ali toliko mi je iritantan!Hajde kad ovako prica,ali kad glumi,ufuser posted image

clock-img

21.11.2010, 20:27

clock-img

Anoniman

E bas ne gledam TV, ali u onim retkim momentima uvek naletim na ona dva debila iz reklame za ERSTE banku. Sada su ih nalepili i po gradu. Nisu poznati, ali postali bi kada bih bar jednom naletela na njih. Izasli bi sutra u Reviji 92 - PANIKA MEDJU BANKARSKIM SLUZBENICIMA
Nesvakidasnje ubistvo dvoje "bankara" - nepoznati pocinilac ostavio poruku da ni kreativni direktori vise nisu sigurni!

clock-img

27.11.2010, 10:53

clock-img

Anoniman

Sad sam ga videla na TV - u i želudac mi se okrenuo : Sale Saša Jovanović , pokušaj novinara i bivši učesnik "farme" , za mene jedan od najvećih ljigavaca koji je osvanuo na malim ekranima . Svoje dete je onomad proglasio "bolesnim" samo da bi nategnuo koju paru više . Čula sam da se razveo , da ga je žena oterala u tri lepe ... Čudno , baš !

clock-img

28.01.2011, 18:41

clock-img

Anoniman

Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac user posted image user posted image , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "

clock-img

28.01.2011, 18:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

stvrano se razvode?

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac user posted image user posted image , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "

clock-img

28.01.2011, 18:46

clock-img

Anoniman

Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila .

Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač user posted image

clock-img

28.01.2011, 18:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

ja nemam pojma, uopšta nisam u toku user posted image

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila .

Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač user posted image

clock-img

28.01.2011, 18:47

clock-img

Anoniman

Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.

clock-img

28.01.2011, 18:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

jedino ih ja ne videh user posted image , ma ne izbivam nigde od posla.....

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.

clock-img

28.01.2011, 18:54

clock-img

Anoniman

Dunja , e sad zamisli koliko su dosadni kad i ja, izolovana porodilja sa malom bebom - znam njihove "male tajne" user posted image

clock-img

28.01.2011, 19:22

clock-img

Anoniman

Ne nervira me u pravom smislu reci jer na politicare uopste ne obracam paznju,ali ne mogu da razumem kako gdin Mrkonjic NIKAD nije u odeluuser posted image Znam da je smesno i verovatno nebitno,ali zaboga pa na onoj proslavi Dana Policije je bio u uvek istoj La Coste crnoj majici - obratite paznju user posted image

clock-img

28.01.2011, 19:23

clock-img

Anoniman

A nervira me Sasa Popovic.user posted image

clock-img

28.01.2011, 19:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: magiNS

A nervira me Sasa Popovic.user posted image

user posted image user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:27

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Lea Kis, definitivno!

slazem se user posted image

clock-img

29.01.2011, 10:48

clock-img

aleksandraz

pencil-img

221

Posle survivor Goca Trzan defenitivno najvise.