cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dete boli uho

clock-img

01.11.2019, 10:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

Duša draga,od sveg srca želim da što pre prođe temperatura i nikada se ne vrati.

clock-img

01.11.2019, 10:19

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

flamingos , Hvala ti user posted image

clock-img

01.11.2019, 10:24

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mama Ivane, bice ok. Bice sve u redu. Samo pozitiva. Samo vockice i povrckice da ojaca.. 
Meni doso malisa iz operacione sale. Za sada je sve u redu. Ne krvari. Ne povraca. Nema slajma. Ventilacione cevcice nisu stavili. 

clock-img

01.11.2019, 11:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

IZVORNA PORUKA: mama ivane

Vratila mu se temperatura pre pola sata 39,1user posted image dala sam mu ponovo Nurofen , bebac je raspolozen smeje se ,bulja rucka , nije kao juce malaksao

Imace temp jos 24h sigurno. Treba bar 24h da antiobiotik pocne da deluje. 
Samo smireno, bice sve ok. 

clock-img

01.11.2019, 11:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

mama ivane kao sto rece Ivanka ne može odmah da stane temperatura. Samo se vi pridrzavajte terapije i bice sve dobro. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.11.2019, 12:03

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Hvala vam na podrsci i ohrabrenju , sutra ga vodim na kontrolu posle podne pa da vidim sta ce nam recj pedijataruser posted image

clock-img

01.11.2019, 12:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Mama Ivane, pretpostavljam da se dete prvi put ozbilno razbolelo. Samo nemoj da panicis. Da se izbegne bolest, ne moze. I kad mislis da je najzdravije dobije temperaturu i flipnes pa se pitas odakle sad to...
Sirup za snizavanje temp uvek imaj pri ruci. Desice se da ima temp neprekidno po 5, 6, 7 dana... Da poludis, veruj mi... Samo sacuvaj prisebnost u tim danima... 🤗🤗🤗

clock-img

01.11.2019, 12:10

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

MS, super što je sve dobro prošlo. Kako je on, je l'' dobro raspoložen? Koliko ostajete u bolnici?

Mama Ivane, biće to ok, pod terapijom je.

clock-img

01.11.2019, 12:11

clock-img

jess021

pencil-img

13391

Samo da vas podset_im da su Brufen, Blokmax, Nurofen jedno te isto i da ih ne možete kombinovati na 4 sata. Febricet, Panadol, Paracetamol su Paracetamol i njih kombinujte u slučaju visoke temp sa ibuprofenom na 4 sata.

Mama Ivane, koliko mu daješ paracetamola? Posle 2-3 doze ab će mu biti bolje. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

01.11.2019, 12:12

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Od kako se rodio skoro pa stalno je bolesljiv ali nista strasno a ovo me je pogodilo kao grom i cuvam ga i pazim oblacim i na kraju upala usiju , izbezumila sam se i + njegova temperatura koju da mu skinem nemogu talo lako 39,7

clock-img

01.11.2019, 12:15

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

user posted image

clock-img

01.11.2019, 12:18

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mama Ivane, nisi mogla to da sprečiš. Koliko god ih pazimo, deca se razboljevaju, normalno je to. Čim je boljeg raspoložena, znači da mu je malo bolje. Samo strpljenja i prati kao i do sada.

clock-img

01.11.2019, 12:42

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mama Ivane, mozes i supozitorije da koristis. One cepice za snizavanje temperature. Lepo je Jess napislaa sta sve moze ds se kombinuje kada se daje na 4h. Ja sam  se samo nadovezala da nekad paracetamol nama nije odreagovao. Milena, malisa je bolje. Za sada ne povraca. Ne krvari. Primio je sada infuziju. Popip skoro 1l caja hladnog. I sada opet spava. Ali generalno dobro je proslo.Prica sve, svesan je. 

clock-img

01.11.2019, 14:29

clock-img

jess021

pencil-img

13391

Mame Ivane, nemoj sebe da krivis. Upala uha nema nikakve veze ni sa tvojom pažnjom, oblačenjem ili sl. Posledica je viroze. Da bi izbegla tako visoku temp, moraš napraviti kombinaciju lekova na 4 sata i pratiti češće da ne bi bilo takvih skokova. Izmedju ta 4 sata koristiš alt_ernative7, obloge ali isključivo ako su tople noge, raskomotis dete, ja lično tuširanje ne volim ali možeš da ga staviš u toplu vodu da se brcka u kadici... 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

01.11.2019, 15:26

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Nogice i rukice su hladne skros a glava i vratni deo da izgori , puno mi znace saveti hvala vam

clock-img

01.11.2019, 15:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Mama Ivane, moraš da mu zagreješ rukice i nogice kako bi temp počela da spada. Ja mom detetu grejem svojim rukama, trljam ih da proradi cirkulacija jer dokle god su ledene neće početi da se preznojava.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.11.2019, 15:38

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Mama Ivana, rekle su ti već za ruke i noge. Tako i M bude. Ja sam znala nasuti u flašu vruće vode i držati mu na tabanima, posle utopliti noge. Ili u neku zdjelu toplije vode, pa mu potopi noge. Čim se ugriju , znak mi je da počinje padati temperatura.

clock-img

01.11.2019, 15:48

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Stvarno nisam znala da treba  da budu tople ruke i noge da bi temperatura pocela opadati , nogice sam sada istrljala umlacile su se i obula sam mu 2 para carapica da se dodatno ugreju a rukice su tople isto sam istrljala 

clock-img

01.11.2019, 15:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Kod jako visoke temperature je tako. Moj Marko bude vreo a noge i ruke led ledeni, jako teško mu pada temperatura.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.11.2019, 15:58

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Sad trenutna temperatura 39,5 dala sam mu sirup pre 20 minuta  ugrejala sam mu ruke i noge  , nadam se da ce krenuti da opada 😔 

clock-img

01.11.2019, 15:58

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Ovo ni ja nisam znala. Da moraju ruke i noge da budu tople da bi se temperatura snizila. A ja moje dete tusiram mlakom vodom kada ima visoku temperaturu.

clock-img

01.11.2019, 16:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25439

MamaIvane,kako ste,kako uvce,temperatura?U školi kod nas za sada u odeljenju niko se ne žali na temperaturu.Ljubi mališana.Ne brini i ne krivi sebe,tako je,kako je.Dok ne stekne imunitet.Evo komšinicu zvali iz škole da idu po malecku koja je drugi razred i celodnevac je,ima temperaturu.Držite se❤

clock-img

01.11.2019, 17:00

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Malo bolje je sada, tusirala ga izmasirala i spala mu temperatura na 38,0 Hvala Bogu , usi i oko usiju se pojavilo crvenilo , samo da prodje ovo vece da odemo sutra kod pedijatra da vidimo sta ce nam reci, nadam se da ce biti sve u redu!

clock-img

01.11.2019, 17:13

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Mama Ivane, bitno je da temperatura spada, ne brini.

clock-img

02.11.2019, 12:15

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mama Ivane, kako ste?