Evo mene, rekoh da cu se poradjati u Np, ali ipak zavrsih u Kv i ja sam prezadovoljna.
13.11. odem na ctg kod nas , ctg kao i uvek beba usavana, posto mi je vec bio prosao termin 5 dana, dr iz dz me posalje u NP kod moje dr koja mi je privatno vodila trunocu, radim ctg tamo odlican, ali zena kaze kada je stanje ovako promenljivo onda mora pracenje, u Np nisu imali uslove, pa me uputi za Kv, preko dr. Maje L nasli smo dotora Tanaskovica, primio me , odradio uz, ginekoloski, smestio na odeljnje, i dogovorismo se za 14.11 kada dodje u nocnu da ukljuci indukciju i porodi me, ali hvala Bogu to ne docekasmo, jer sam dobila prirodne bolove covek je dosao u pola noci od kuce i porodio me, iako nije bilo njegovo dezurstvo, babice su bile divne, najvise hvala divnoj Violeti koja me sve vreme kada sam imala jake kontrakcije posle kidanja vodenjaka drzala za ruku, i kvasila vodom, dr je bio takodje divan, cimerke u pripremnoj, i posle u porodilistu, sestre iz boksa, cisto, uredno, ja sam odusevljena, mnogo bolji uslovi, ma odlicni u odnosu na NP.