IZVORNA PORUKA: Khaleesi
Znas ga :-) definitivno nije ok u glavi
Znam ga. sva sreća pa mi nije radio o glavi,ali me je drugi put otpuštao iz bolnice,hteo da me zadrži još jedan dan,krenuo nešto da filozofira ,lupeta.Sva sreća neonatolog je već bio napisao otpusnu listu za Iskona pa je morao da me pusti. I sad ,rtreći put mi je bio na jednom pregledu tu slučajno,i opet nešto krenuo da lupeta...ja mislim da njega i kolege gledaju kao ludaka ali ne mogu mu ništa.
A da! kad sam se treći put p porodila, ležim ja u šok sobi sa još jednom ženicom i čekamo da se oslobodi neki krevet da nas smeste. I ulazi on i kaže: "Sedio sam vam krevete,dobićete sobe. Eto šta sve čovek čini, i kako je dobar a posle ga po forumima ogovaraju,eno čitam svakave gluposti...2 Znači majke mi je ovo rekao od reči do reči,sad kad pišem shvatam kolike nebuloze on izgovara.Šta on tamo radi ja ne znam ,i zašto ne mogu da ga sklone. Možda da ne izbije skandal neki.
A to na pregledu ja sedim i sada treba na UZ da me pregleda doktor kad on ulazi. To je ona soba u prizmelju gde primaju pacijente na preglled. I meni na stočiću pored kompjutera stoji torba i džemper recimo. Kad on uzima to ,daje mi i kaže:"Molim vas sklonite ove svoje stvari odavde, ovo je naše mesto,za doktore, a vi se smestite na stlicu za pacijente, i pokaza mi preko puta. Znači kompleks,kompleks,kompleks!!!
< Poruku je uredio Anarunika -- 19.5.2016 14:24:11 >