cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

08.11.2012, 08:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

U petak konacno idem na razgovor sa anesteziologom...

clock-img

09.11.2012, 17:54

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ja sam danas bila na razgovoru sa anesteziologom,dobila odobrenje za epi,bilo je dosta trudnica kojima se blizi termin,i jako sam se uplasila za mesto,inace svi su divni,porodiliste za pozeleti...

clock-img

10.11.2012, 09:57

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

joj, adulence, ja se samo nadam da ce sve rrudnice pribliznog termina da se rasporede lepo : )
ja sam u sve vecoj panici kako mi se blizi termin, koji je za 10 dana, i bukvalno svaki dan ocekujemo da krene porodjaj i svaki dan prozivljavam isti strah-da nece biti mesta...
jos mi dr u domu zdravlja kaze da u poslednje vreme vracaju, mada kada procitam ovde pozitivna iksustva devojaka koje su uspele da se tamo porode bez veze stvarno mi bude lakse, i vrati mi pozitivnu energiju nekako...

clock-img

10.11.2012, 10:04

clock-img

DacaMare

pencil-img

9

Zdravo,ja sam nova ovde :) Pre godino i po sam se porodila u DM i mogu vam reci da sam zadovoljna sa bolnicom. Vecina njih je mnogo dobra. Mnogo mi je pomoglo i to sto je beba bila stalno pored mene,pa sam vec u bolnici naucila dosta toga. zadnja 2-3 meseca isla sam na preglede kod doktora Zorana Djekic,prijatan je covek. Cak,nisam htela da idem na razgovor sa anesteziologom o epiduralnoj jer sam htela prirodan porodjaj,a on mi je rekao da moram,na sta cu mu biti vecno zahvalna :D Nije me on porodio,porodio me je doktor koji je radio u toj smeni. Porodila sma se uz epiduralnu i sve je super proslo. jedino sto su mi se u bolnici pojavile ragade i imala sam velikih problema zbog toga oko dojenja.. Za takve stvari najbolja mast je multi mam..

Jedina vazna stvar,kada budemo odlazili,bice tragovi ljubavi sto cemo ih ostaviti za sobom..

clock-img

10.11.2012, 11:31

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ma bice sve kako treba u krajnjem slucaju,ako ne budu hteli da me prime,ja cu lepo da aaednem tamo i reci cu im ja odavde ne idem dok me ne primite,pa cik nek me puste da im se poradjam u cekaonici...

clock-img

10.11.2012, 14:24

clock-img

sasaaa

pencil-img

42

IZVORNA PORUKA: adulence

Ma bice sve kako treba u krajnjem slucaju,ako ne budu hteli da me prime,ja cu lepo da aaednem tamo i reci cu im ja odavde ne idem dok me ne primite,pa cik nek me puste da im se poradjam u cekaonici...

user posted image
nasmejala si me, ja kad sam isla na poslenji uz rekla sam da cu blokirati prilaze DM jos plus stizem iz skroz drugog dela grada, gde imam porodiliste ispred nosa, ali ne i takve dr kao u DM nasta mi se dr ismejala. Samo pozitivnouser posted image

clock-img

10.11.2012, 18:15

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Deluje smesno ali ja cu to stvarno uraditi ako bude bilo potrebe,nadam se da nece...

clock-img

11.11.2012, 16:12

clock-img

sasaaa

pencil-img

42

Adulence, nisam htela da te povredim user posted image svi prolazimo kroz to sto idemo u DM s tim sto ja jos imam poprilicno vremena, meni je lakse kad se nasalim user posted image Razmisljala sam da li je onda bolje kuci cekati i trpeti kontrakcije do zadnjeg, pa da nemogu da te vrate ili ne? Doduse ako si previse otvoren nece da daju epidural, ili opet i ako si puno otvoren mogu da te vrate? Pozdrav ...

clock-img

12.11.2012, 09:12

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ej bre nisi me povredila,i meni je lakse da se salim...nego ja cu prvo da odem dok kontrakcije ne budu ceste,zbog epidurala ,a ako me vrate,onda cu da se setam oko misovica dok ne oorigusti i onda ulazim ne smeju ccaljda tada vratiti

clock-img

13.11.2012, 14:42

clock-img

sanja 92

pencil-img

48

e tako sam i ja mislila,da necu izaci dok me neprimeuser posted image ,sva sreca pa sam imala debelu vezu inace bi se porodila u cekaoniciuser posted image

clock-img

13.11.2012, 14:48

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mogu i u cekaonici,nije mi problem...ahaha...i ja se nadam da ce moja veza uspeti,samo da moja bebica i ja izguramo do decembra..

clock-img

13.11.2012, 21:31

clock-img

sanja 92

pencil-img

48

ma hocete zasto ne bi izguraleuser posted image

clock-img

13.11.2012, 21:34

clock-img

adulence

pencil-img

7314

salim se ja malo,ali moj dr koji mi je i vza mi je rekao da se strpim do decembra i nece biti brige...u suprotnom mi ne gine cekaonica...:)))

clock-img

13.11.2012, 21:35

clock-img

sanja 92

pencil-img

48

kad ti je termin

clock-img

13.11.2012, 22:07

clock-img

adulence

pencil-img

7314

13.decembar ali kazu a mi je posteljca zrelija pa moze biti ranije...

clock-img

14.11.2012, 19:37

clock-img

sanja 92

pencil-img

48

meni je u 33 nedelji bila lll stepen,kao da cu u tom trenutku da se porodim.medjutim porodila sam se u 38,2 nedelji.tako da to nista ne znaci

clock-img

14.11.2012, 20:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

pa da tako je i meni isto u 33 ili 34 bila III stepen,ma znam da ne mora...kad mala zvrca odluci ona ce napolje...:)))

clock-img

18.11.2012, 14:27

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

ja da vam javim da sam se prodila u dm, pre 5 dana, imala sam srece na prijemu, savsim slucajno te noci je bio dezuran dr kod kog sam vecim delom vodila trudnocu, nije bilo guzve i stigla sam taman na vreme za epidural, koji toplo preprcujem svima : )
porodilsite ima svojih mana kao i sve, ali i dalje mislim da je kod nas daleko najbolje...

sestre su ok, tj babice i pedijatrsike sestre, neka vise neka manje i sve u svemu opsti utisak je da bih se opet porodila tamo : )
drzim fige da upadnete tamo

clock-img

18.11.2012, 20:44

clock-img

adulence

pencil-img

7314

superiska draga bas mi je drago,nadam se da cemo svi imati srece kao ti...

clock-img

19.11.2012, 14:27

clock-img

DacaMare

pencil-img

9

Sve cestitke Pai Mei user posted image Adulence,imaces srece sigurno :) Kada bih opet birala ponovo bi izabrala DM :)

Jedina vazna stvar,kada budemo odlazili,bice tragovi ljubavi sto cemo ih ostaviti za sobom..

clock-img

19.11.2012, 16:16

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Cestitke Pai Mei user posted image
Adulence koja prva stigne od nas cuva mesto onoj drugoj,dogovoreno :)

clock-img

19.11.2012, 16:18

clock-img

adulence

pencil-img

7314

moze,moze slazem se...kad je tebi bese termin?

clock-img

19.11.2012, 16:32

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Pa ono,prvo su mi rekli 14 decembar,pa kraj novembra,pa sad opet oko 10 decembra :)
Al vidim ja da cemo nas dve biti zajedno gore :)

clock-img

19.11.2012, 17:47

clock-img

adulence

pencil-img

7314

to bibilo bas super da smo zajedno da se druzimo i jedna drugoj drzimo strah....ahahahahah.....

clock-img

23.11.2012, 14:06

clock-img

jana85

pencil-img

15

Devojke, potrebna mi je pomoc, za tri meseca treba da se porodim u DM. Pisala sam na drugim temama da imam problema sa grlom i bakterijama i da sam u trudnoci primila tonu longacefa koji mi je napravio haos. Zadnjica mi je u plocama i danas mi je doktor rekao da mi je Bog u pomoci na porodjaju jer ne zna gde mogu da mi daju injekciju. Interesuje me kakve su procedure u DM kod porodjaja (i jedan i drugi) kad su IM injekcije u pitanju, koliko se cega prima?? Nije mi bitna infuzija niti bocke koje se daju venski (vene su mi ok). Pitam vas ovo jer su sve informacijije koje sam dobila razlicite, negde se sve daje preko braunile, a negde se za sve daju IM injekcije.