cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

12.10.2012, 19:05

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: adulence

jedno pitanjce jel se epidural placa u misovicu???

Ne!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

12.10.2012, 19:08

clock-img

adulence

pencil-img

7314

jos jedna lepa vest...

clock-img

12.10.2012, 19:14

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Adulence, još da nas prime u DM i kud ćeš lepše vesti user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

12.10.2012, 22:25

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Cestitam Pufnice na maloj vagiciuser posted image

clock-img

13.10.2012, 09:00

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja se nadam da hoce,to bi bilo super...mada ja u mojoj glavi i nemam drugu opciju,necu ni da je imam jer ce nas primiti sigurno user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2012, 21:05

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

PA HVALA,HVALA. EPIDURAL SE NE PLACA. ALI SAMO DA ZNATE,PORED MENE SE PORADJALA DEVOJKA KOJA JE TAJ DAN TRBELA DA ODE NA RAZGOVOR ZA EPIDURAL I IZNENADA JOJ KRENUO PORODJAJ. I ANESTEZIJOLOG JOJ NIJE DAO EPIDURAL,REKAL JE ZAO MI JE ALI NISTE DONELI PAPRI OD ANESTEZIOLOGA, MORACETE PRIRODNO. PORADJALA SE JOS POLA SATA POSLE MENE.
A MOJ PORODJA JE TRAJAO DVA IPO SATA JER SAM CEKALA DVA CARSKA REZA. ALI NIJE STRASNO.KAD JE STIGAO EPIDURAL SVE JE BILO BANJA.
ALI IPAK,SACEKACU JOS DUGO AKO SE BUDEM OPET PORADJALA .user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2012, 11:16

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja se nadam da cu sledece nedelje uspeti da uzmem uput za dm pa pravac kod anesteziologa na razgovor,boga mi mi se sve vise blizi,a bilo bi im bolje da je dm poluprazan kad mi bude trebao...ahahahah

clock-img

19.10.2012, 17:02

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

adulence, kada je tebi termin?
ja planiram sledece nedelje da vadim krv i pravac anesteziolog da ne zakasnim...
mi kalendarski prekosutra ulazimo u 9. mesec

pocela sam da pakujem torbupa htedoh da pitam da li je ovo ok ili fali nesto?
1.mrezasti ulosci (4 pakovanja, pa ce mi doneti jos sutradan)
2.mrezaste gacice (5 komada)
3.peskiri veliki +mali
4.papirne i vlazne maramice
5.malopakovanje pampersa
6.kozmetike (mini cetkica za zube i pasta, sampon i gel za tusiranje u kesicama, krema za lice i ruke takodje u kesicama, ona mala pakovanja, valjda je to prakticnije, i mleko za telo (da li mleko moze bilo koje ili da uzmem npr ono bekutan, bebece, blago?)
7.cetka za kosu
8.plsticna casa
9.plazma
10.sok

Trebam li jos sta da dodam ili oduzmem sa spiska?
ovo je za dm, a ako me vrate tj posalju negde drugo onda kontam da treba da mi donesu spavacicu, papuce i bademantil...koliko sam shvatila to sve ne sme da se nosi u dm?
i da, da li je tacno da ne sme torba nego kesa? i da li treba jos nesto za bebu osim pampersa?

clock-img

19.10.2012, 18:02

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

ZA BEBU NISTA OSIM PAMPERSA,ALI TO CE TI DONETI TEK KADA SE PORODIS.
OD KOZMETIKE NEMORAS DA NOSIS KESICE,MOZES MANJA PAKOVANJE,ZA RANU TI JE NAJBOLJE BEBI SAPUN.ON TI JE NAJNEUTRALNIJI I POMAZE TI DA RANA STO PRE ZARASTE. PONESI RIVANOL,ON TI JE SUPER ZA RANU,JA SAM GA KORISTILA U PORODILISTU.
NA TOM TVOM SPISKU DODAJ VODU OBAVEZNO.TREBACE TI.
I DA SVE TO STO SI NABROJALA MORAS U KESU. TORBU NE DOZVOLJAVAJU.
SRECNOOOuser posted image user posted image
user posted image

clock-img

19.10.2012, 18:17

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

hvala pufnice :)
da, vodu sam dodala, znaci jos samo rivanol.. on je za ispiranje rane ili?
pojma nemam nista oko te nege rane i sta mi za to treba :S

samo mi reci molim te, za mleko za telo, da li moze bilo koje ili je bolje ono blaze, bejbi? posto mije koza jeziov suva i nema sanse da je ne namazem jedan dan, a opet ne bih da nosim neka jaka parfemisana mleka zbog bebe...

clock-img

19.10.2012, 22:40

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja tek ulazim u 9.mesec pocetkom novembra imam vremena ali bi volela sve na vreme da pozavrsavam za svaki slucaj...znaci u dm se ne nosi spavacica??

clock-img

20.10.2012, 09:51

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Adulence vidim da cemo ti i ja zajedno izgleda :)

clock-img

20.10.2012, 09:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ne vidim ti tiker koja si nedelja kad ti je termin,jedna drugoj da cuvamo mesto...

clock-img

20.10.2012, 13:09

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: adulence

...znaci u dm se ne nosi spavacica??

Ne! Čim te prime dobijaš spavaćicu, papuče i bade mantil. Držim fige da bude mesta za tebe. Nadam se kad dođe moj red i za mene.

"Bato, puno te volim"

clock-img

20.10.2012, 13:13

clock-img

adulence

pencil-img

7314

naravno,bice sigurno zasluzile smo,tako da verujem da ce po potrebi da se prazni...

clock-img

20.10.2012, 13:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pufnica Krofnic, molim te da isključiš caps lock pošto nije dozvoljeno pisanje samo velikim slovima, deluje kao da vičeš.

Postoji tema Kamperski vodič za porodilište u kojoj možete pisati o stvarima koje je potrebno da ponesete na porođaj, molim vas da tu temu i koristite.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.10.2012, 13:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ana slazem se da postoji ali ima razlike od porodilista do porodilista...svakako preci cemo u drugu temu...

clock-img

20.10.2012, 13:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Svako neka piše svoje iskustvo, nije bitno u koje porodilište ide. I sama sam pisala tamo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.10.2012, 15:22

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

ANA IZVINJAVAM SE STO VICEM, ALI NEMAM MALA SLOVA,NA TEL.BAS MI JE NEZGODNO. KAKO MI NISU ZABRNILI OBJAVU PORUKA AKO JE ZABRANJENO.

DEVOJKE SRECNO,U DM.DIVNO JE OSOBLJE,ODLICNI LEKARI.user posted image

clock-img

20.10.2012, 15:39

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

pa ovo je tema u kojoj pisemo sve sto je vezano za dm sto je odlicno i stvarno znaci, i zgodno je i pregledno da ovde pisemo i sta se nosi u dm konkretno, nije off ni spam...

clock-img

20.10.2012, 16:45

clock-img

sonja mi

pencil-img

1

Molim vas da mi odgovorite na jedno pitanje..Sta ako kad krene porodjaj posalju me u neku drugu bolnicu zbog nemanje slobodnih mesta..a znamo da svuda drugde se unapred kupuje epidural..sta onda ostala sam bez istog? :( Hvala

clock-img

20.10.2012, 21:25

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Adulence ja sam 33. nedelja,termin je krajem novembra,pocetkom decembra :) pa cemo se izgleda druziti tamo user posted image

clock-img

24.10.2012, 22:13

clock-img

adulence

pencil-img

7314

nemam nista protiv da budemo cimerke u sobici,ja u ptak idem u dz po uput za dm pa na razgovor sa anesteziologom...

clock-img

25.10.2012, 10:03

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

ja uradila ks i danas treba da idem na razgovor sa anesteziologom... videcemo sta ce reci, ne znam ni kako izgleda to sve, mislim da su razgori grupni i da uglavnom on objasnjava a ti pitas sta te zanima...

clock-img

25.10.2012, 10:09

clock-img

adulence

pencil-img

7314

obavezno nam javi sve da znamo da se pripremimo...