cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

26.09.2012, 22:23

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Pa reci mu da ti treba zbog epidurala.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

26.09.2012, 22:40

clock-img

adulence

pencil-img

7314

pa reci cu mu sledeci put kad budem isla....bas me je iznervirao,jer je krenuo nestoo da pametuje,smarac...

clock-img

26.09.2012, 23:00

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

adulence

adulence ,AKO IMAS VEZU NE TREBA TI,oni ce ti gore otvoriti kraton kiji vazi sest meseci,SAMO PRED PORODJA TRAZI ZELENI UPUT,ZA SVAKI SLUCAJ TO CE MORATI DA TI DA.
MADA NE VIDIM RAZLOG ZASTO TI NEDA UPUT,AKO SI MU REKLA DA IMAS SVOG LEKAR AKOJI CE TE PORODITI U DM.

< Poruku je uredio Pufnica Krofnic -- 26.9.2012 23:02:10 >

clock-img

26.09.2012, 23:04

clock-img

adulence

pencil-img

7314

zato sto on navodno ne moze da daje uput za bolnicu ako je sa trudnocom sve ok,tamo se vode samo trudnoce koje su rizicnije,eto to mi je on danas rekao...

clock-img

27.09.2012, 16:24

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

PA AKO SI VEC BILA NA PREGLEDU U DM,ONDA SIGURNO IMAS MALI PAPIRIC KOJI PREDAJES SA KNJIZICOM. ON TI VAZI SEST MESECI. A PRED DEVETI MESEC MORA DA TI DA ZELENI UPUT ZA PORODILISTE. AKO TI BUDU TRAZILI UOPSTE.
A JA SAM U SESTOM MESECU SVOJOJ DR. U AMBULANTI TRAZILA UPUT,ZATO STO ONI GORE RADE 4D UL. NISMA JOJ NISTA VISE OBJASNJAVALA.DOBILA SAM UPUT NORMALNO SA KOJIM SAM OTVORILA U DM.KARTON.
A MENI JE INACE PROSAO TERMNI,PRE NEKI DAN,I DANS SAM BAS BILA NA KONTROLI SVA SRECA BEBA JOS NIJE KRENULA,KAZE MI DR. DA SE STRPIM KAKO ZNAM I UMEM DO PON. IMAJU 11TRUDNICA VISKA....user posted image user posted image
I STA CU DOGOVARAM SE SA MOJOM BEBOM DA CU JOJ KUPITI SLADOLED AKO CE DA SACEKA DO PONEDELJKA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pufnica Krofnic -- 27.9.2012 16:27:50 >

clock-img

27.09.2012, 16:35

clock-img

adulence

pencil-img

7314

juce sam otisla u dm sam sa zdravstveom i licnom kartom,moj dr u dm mi je uradio ultrazvuk i dao papir sa merama bebe itd...i rekao da on nista vise od toga ne moze da mi uradi bez uputa...

clock-img

27.09.2012, 16:36

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Adulence,muza pod ruku i na pregled kod dr u dom zdravlja. Pa neka ti onda pred njim objasni zasto nece da ti da uput.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

27.09.2012, 19:18

clock-img

adulence

pencil-img

7314

izgleda da cu morati tako,mojoj drugarici nocas pukao vodenjak i ona u dm kad nema mesta i porodila se u zvezdari...nadam se da ce biti kad se ja budem poradjala...

clock-img

27.09.2012, 21:26

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

e pa laze te tvoj dr :), meni je na uputu za DM pisalo nesto tipa pracenje uredne trudnoce ili nesto u tom smislu, samo ti insistiraj, mora da ti da

clock-img

28.09.2012, 10:18

clock-img

sasaaa

pencil-img

42

meni juce dr u dz dala uput, prvo nije htela, kao rano je - tek sam 21. nedelja, pa se predomislila i dala mi. Pri tom komentarise kako su privatizovali to porodiliste, kako uvek mogu da te vrate, sta oni zamisljaju da su i slicno, ali mi je bar dala uput, nisam smela da je pitam koliko vazi da li 30 dana ili 6 meseci kako sam citala na forumu.

clock-img

28.09.2012, 15:20

clock-img

Elena 83

pencil-img

7

Vazi ti 6 meseci,dobices papiric iz DM o prijemu uputa i sa njim ides svaki naredni put. Meni to bas cudno da nece da daju uput,svasta meni je moja doktorka bez problema dala uput kad sam joj rekla zasto hocu da idem tamo jer je bolje da tamo vodim trudnocu zbog guzve,ali na zalost ni to nam nije nikakva garancija. user posted image

clock-img

28.09.2012, 19:44

clock-img

sasaaa

pencil-img

42

Hvala na odgovoru, valjda cemo imati i malo srece user posted image

clock-img

29.09.2012, 14:54

clock-img

Elena 83

pencil-img

7

Nema na cemu,nadam se da cemo imati i malo srece! user posted image

clock-img

30.09.2012, 14:05

clock-img

dumisko

pencil-img

78

meni je dr u dz bez pola reči dala uput i još hvalila porodilište DM jer mi je od starta davala upute za neko drugo ali sam promenila..ja bih promenila lekara , malo liberalniju dr..ako već sa budalom nema dogovora..svašta, privatizovano porodilište?to su glupe priče i jedna dr tj njihova koleginica to sebi ne bi smela da dozvoli..iznerviraju me ljudske zlobe i gluposti koje izvaleuser posted image

clock-img

30.09.2012, 14:33

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

ja sutra idem na pregled pa planiram da pitam dr-a sta i kako ide oko porodjaja, da li su stvarno tolike guzve itd... mislim berovatno necu dobiti nikakav konkretan odgvor, ali eto, ako nesto saznam jaljam vam :)

clock-img

30.09.2012, 19:47

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

I JA SUTRA IDEM,NADAM SE DA CE ME I ZADRZATI,SOBZIROM DA SAM PROSLA SVE TRMINE DO SADA.user posted image
VALJDA CE NEKE PORODILJE DA IDU SVOJIM KUCAMA. user posted image

clock-img

01.10.2012, 15:28

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

ja danas bila u dm, nije bila tolika guzva.. dr mi je dao uput za anesteziologa ali sam zaboravila da ga pitam sta mi sve treba za anesteziologa, samo krvna slika ne straija od 10 dana ili jos nesto?

i da, sta od analiza mi jos treba za prijem u porodiliste u dm?
krvna slika, cervikalni i vaginalni bris i sta jos? totalno sam se zbunila i sludela oko svega

clock-img

01.10.2012, 17:17

clock-img

Elena 83

pencil-img

7

i ja sam danas bila vadila krv,sutra idem po rezultat i na razgovor sa anesteziologom,samo krvnu sliku treba poneti. Pai Mei kad ti ides na razgovor i kad ti je termin? od papira za prijem u porodiliste treba ti jos i krvna grupa,uput iz doma zdravlja za stacionarno lecenje,test na HBs i to je to pored ovoga sto si nabrojala.

clock-img

01.10.2012, 17:47

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Elena, meni je termin tek 21. novembra, rekao mi je da za 3 nedelje, dakle kada udjem u 37. nedelju idem na razgovor sa anesteziologom, da tada pripremim sve te analize za porodjaj...
Sada sam bila u DZ, dogovirla se sa dokotorkom tamo da tada dodjem po uput i ona ce mi dati sve upute za analize, kao i uraditi prvi CTG, tako da jednom nedeljno idem kod nje da mi radi...
Odlicna je doktorka za saradnju stvarno, generalno su svi u tom domu zdravlja super...

clock-img

11.10.2012, 21:23

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

drage mame,ja sam se porodila u dm 4.10.2012.epiduralom i na svet donela preslatku devojcicu.
za prijem u porodiliste trebaju vam samo stvari za licnu higijenu
(sapun,mrezaste gace,dva peskira,mrezasti ulosci( ja sam u staru ponela sest pakovanja),voda i plazma to sve treba poneti u kesi. torbu ne pokusavajte da uneset_e. nista vise vam nece dati po prijemu da uneset_e,a i netreba vam do porodjaja nista.
od papira...ja sam sve vadila kod njih u laboratoriji-krvna slika,krvan grupa,biohemija krvi,hbs nalaz,urino kultura,potpisan papir od anestezijologa(ako se odlutite za epidural),zeleni uput za porodiliste(to vam daje lekar iz dz)licna karta i zdravstvena knjizica
i kada se porodite,suprug ili ko vam vec bude dosao prvi dan u poset_u treba da donese jedne pampers pelene za bebu i sve sto vam jos bude trebalo moze da donese sem hrane.
osoblje je manje vise ok.uvek ima izuzetaka. higijena je odlicna (svaki dan se brisu sobe kupatila,menja posteljina,spavacice)
hrana je ok.(mada kad se porodite necete moci da sedite,pa vam nece ni biti bas do hrane,bar meni nije bilo bitno)

beba je sa vama u sobi ( nije toliko strasno,svaki cas sestre su tu da vam pomognu da se osamostalite.naravno prvi dan sve rade sestre oko bebe) a posle vi.kupate,povijat,hranite. meni je to bilo zadovoljstvo uopznajete vasu bebu od prvog trnutak a kada dodjete kuci vi vec sve stvari oko bebe znate da radite.

pitajte sta god treba !!!   

srecno buduce mame!!!

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2012 21:48:33 >

clock-img

11.10.2012, 23:43

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Cestitamooo pufnice!

clock-img

12.10.2012, 08:11

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

bravo pufnicee, cestitke :)
i svaka cast na ulovljenom mestu i misovicu : )))

sada uzivaj sa svojom bebicom

clock-img

12.10.2012, 11:28

clock-img

adulence

pencil-img

7314

jedno pitanjce jel se epidural placa u misovicu???

clock-img

12.10.2012, 13:33

clock-img

bice devojcica

pencil-img

468

Adulence,moja drugarica se prosle godine poradjala u DM i nije placala epidural. Koliko znam ni sad se ne placa.

clock-img

12.10.2012, 14:31

clock-img

Elena 83

pencil-img

7

Cestitam Pufnice,neka ti je ziva i zdrava!user posted image Jel su te zadrzali kad si otisla 1.10,koliko je trajao porodjaj? Meni je sad bas frka,termin mi je prekosutra,a drugo mi je dete pa znam sta me ceka! user posted image