cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

03.09.2012, 15:20

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

hvala,
To si u pravu tek u boksu bebe placu i same su, ovako bar je sa tobo pa kolko-tolko..proslo je. Mene kicma uopste nije bolela u porodlistu, tek je pocela dava dana po izlasku, mozda sam se preforsirala, sad me ranane ne boli ali kica ubija. Tesi  me ako je tebe bolela 4-5 dana nece valjda ni mene mesecima.

clock-img

04.09.2012, 21:13

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Eh sve je individualno..čuvaj se samo a i ja se osećam ko sa ratišta a ne iz porodilišta..valjda se to sve širilo mesecima pa sada se vraća na svoje..gubitak kila pa kosti i mišići i sad sve osećam..ali ajde biće to sve super da prođe tih čuvenih 6 nedelja pa da se vraćam u formu polako..ipak smo sveže da bi bilo sve super, budi strpljiva.

clock-img

05.09.2012, 21:10

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Naravno, bitno da je sve proslo dobro da su bebe zdrave i takouser posted image user posted image ...meni je cudno ispade da me rana najmanje boli od svega. To nisam mogla ni da pretpostavim i tanak je oziljak i skoro uopste ne boliuser posted image , bas su lepo to uradili, ali kicma i kostiuser posted image ...valjda se vraca na svoje. Doktorka Radunovic mi je vadila konce, bas je simpaticna i ljubazna, ali kaze da izbegavam lekove protiv bolova apsorbuju se u mleko

clock-img

05.09.2012, 22:08

clock-img

dumisko

pencil-img

78

uf verujem..ali meni su davali lekiće a i ja sam rokala jer sam user posted image svaki dan..bzvz..probaj panadol,to smeju trudnice a verovatno i porodilje..neko mi je rekao šetnjica pomaže da se nameste koščice..probaj što da ne..

clock-img

06.09.2012, 11:00

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Davali su i meni prvi dan trodon i diklofen. Posle samo diklofen, a za kuci su mi rekli diklofen moze u tableticama, nego mi je ta doktorka Radunovic rekla da kao izbegavam jer se to ipak apsorbuje u mleko. Alli daju diklofen, kao po potrebi...ja sam se u sedela i ulezala nisam jos ni bebu izvela napolje, mislim da mi je i od sedenja.

clock-img

06.09.2012, 11:01

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Probacu sa setnjom

clock-img

09.09.2012, 17:57

clock-img

makimish

pencil-img

5

drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm?

clock-img

10.09.2012, 11:01

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

ja sada dosla iz dm,dr jakovljevic je opet bio na operaciji, pregledala me doktorka maja, deluje ok bas... jedino sto mene brine sto ulazim u 31. nedelju a dr jakovljevic, koji je trebalo da bude moj dr, me je pregledao svega dva puta, stalno su tu neki drugi doktori itd i ne znam, stalno se bojim da on ili bilo koji drugi dr nece stici da me upamte kao svog pacijenta, a to mi bas uliva sigurnost sto se samog porodjaja tamo tice, s obzirom da nemam nikakvu vezu tamo :s

clock-img

14.09.2012, 14:26

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

makimish, ISKRENO MISLIM DA NE. EVO MENI JE TERMNI ZA PAR DANA I MORALA SAM SVE NALAZE ZA PORODILISTE KOD NJIH DA VADIM BEZ OZIRA STO SAM IMALA IZ SVOJE AMBULANTE NALAZE...I NARAVNO RAZGOVOR ZA EPIDURAL KOD NJIH. TAKO DA MISLIM DA NSAMO SA UPUTOM NECES MOCI...DA LI TI TRUDNOCU VODI NEKI LEKAR U DM?

clock-img

14.09.2012, 14:30

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

DUMSKO ILI XXXYY...POSTO STE SE SKORO OBE PORODILE,DA LI MOZE DA SE PROKRIMCARI PMPICA ZA IZMUZAVANJE? Cula sam da ne dozvoljavaju user posted image ...SA CIM STE MASIRALE GRUDI?user posted image
ostalo mi je jos samo desetak dana pa hocu da se spakujem...user posted image

clock-img

14.09.2012, 15:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: makimish

drage (buduce)mame, molim da mi odgovorite na jedno pitanje - da li je moguce na porodjaj otici samo sa uputom bez prethodne konsultacije sa lekarima iz dm?

Makimish, ja sam se pre nepune dve i po godine tamo porodila. Imala sam samo uput. Nisam nijednom otišla na pregled, niti sam imala bilo kakvu vezu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

14.09.2012, 15:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Cimerka iz sobe je imala pumpicu i par puta je koristila (ali je niko od osoblja nije video), dok sam ja morala da tražim odobrenje od doktorke da bi mi muž doneo silikonske bradavice. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.09.2012, 20:18

clock-img

mimamaca

pencil-img

7

moze. ja sam se porodila pre 25 dana, muz mi doneo do prijema, a sestra mi donela u sobu, na odeljenju i znala da nosi pumpicu. niko mi nista nije rekao

clock-img

14.09.2012, 23:21

clock-img

dumisko

pencil-img

78

pufnice, ja nisam imala pumpicu ali je cimerka imala..muž joj je doneo..sestre su to videle i iskulirale mada smo i mi čule da ne daju.strpaj u kesu po prijemu meni kesu nisu pregledali..grudi nisam masirala..kod kuće me je čekala pumpica a došla sam bolnih oteklih grudi pa sam se napatila dok nije sve krenulo kako treba..silikonske bradavice mi je muž doneo a preporučila mi je sestra..varalicu dudu od bebca jer je dosta plakao a nisam znala kako da ga smirim su sklanjale pre vizite ali reč nisu rekle..to znam da brane isto.

clock-img

14.09.2012, 23:35

clock-img

Pufnica Krofnic

pencil-img

13

HVALA DRAGE PORODILJE...SVAKA INF.VREDI...user posted image
JOJ SMAO DA PRODJE SVE I DA SE VRATIM KUCI !!! user posted image

< Poruku je uredio Pufnica Krofnic -- 14.9.2012 23:37:40 >

clock-img

15.09.2012, 13:54

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Pufnice opusti se...spremi kesu i kuliraj..odmaaaaraj tj.spaaavaj koliko ti se spava i radi ovih dana samo šta ti želiš i sebi ugađaj..pitaj slobodno ako imaš još neku nedoumicu a ako ne puno sreće, sve najbolje i da još jednom spaaavaj do odlaska u DMuser posted image

clock-img

16.09.2012, 02:40

clock-img

sanja 92

pencil-img

48

ja idem u pon kod dr simonovic,a pre toga sam bila kod dr pepica.mene zanima da li imam tamo otvoren karton i da li se vodim kao njihova pacijekinja iako sam bila svega dva putauser posted image

clock-img

16.09.2012, 12:18

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Sanja,cim si bila imas sigurno tamo karton.Trebalo bi da te imaju u racunaru tamo,a ti kod sebe sigurno imas onaj papir(koji ti svaki put traze na pregledu,i tu imas pecat doktora koji te je pregledao)

clock-img

16.09.2012, 23:02

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

moze i pumpica i silikonske bradavice, videli me da koristim i gore gde su carski i dole gde su prirodni i niko mi nije rekao da je zabranjeno, jedino je jedna sestra rekla da misli da je bolje rucno, ali ako meni vise odgovara ovako nikakav problem. cimerki je sestra iskuvavala silikonske. opusteno samo, nije to gestapo tamo, svi su vrlo ljubazni i trude se da pomognu koliko mogu

clock-img

18.09.2012, 18:03

clock-img

Ancivoje01

pencil-img

1

Drage mame i buduce mame.. citam vase komentarcice i postove vec dobrih mesec dana.. moguce je i da sam propustila..- ne mogu nigde da nadjem koliko se placa apartman u dr.Dragise Misovica..? makar odokativno.. nasla sam da je u Frontu 12.000. ali prosto bih zelela da znam.. radoznalost je ubila macku, zar ne user posted image user posted image nadam se da ce mi neka od vas pomoci, hvala vam mame puno, i sve vam najbolje zelim...

clock-img

18.09.2012, 20:18

clock-img

lesica

pencil-img

12015

U DM nema apartmana. Sobe su im dvokrevetne i cetvorokrevetne. I sve imaju kupatilo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

19.09.2012, 07:45

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Sve sobe su kao apartmani user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

19.09.2012, 09:58

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

zna li neko da li je u ovom porodilistu dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju?

clock-img

19.09.2012, 12:21

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Nije dozvoljeno prisustvo oceva na porodjaju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

19.09.2012, 12:27

clock-img

adulence

pencil-img

7314

uuuuuu ovo me je sada jao rastuzilo,mm je zeleo da ude uz mene tada....uhhhh,nisam trebala ovo da procitam....

zenske da li je neko od vas bio kod dr Pepica i kakva su vam iskustva??

< Poruku je uredio adulence -- 19.9.2012 12:31:25 >