cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

07.08.2012, 23:14

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Taj sedi je bio i kod mene. Kad se setim svega, imam utisak kao da je celo osoblje bolnice u jednom trenutku bio tu. Najgore od svega je što tog dana više nisam mogla ni da prebrojim koliko njih mi je gurmulo ruku u hm, hm da vidi koliko sam otvorena, pošto sam došla oko ponoći pa dočekala i prvu jutarnju smenu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.08.2012, 23:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Joj užas. Mene je pregledala samo moja dr, hvala bogu. Ali kod mene je sve išlo brzo, u 20h me primili u porodilište, u 23h sam se porodila. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.08.2012, 09:31

clock-img

Anoniman

vidi ljubomornih zena user posted image
vi ste mozda imale prelepe pupcanike ali ipak sam ja imala najlepsu posteljicu , pa niste je ni videli vec joj sudite user posted image
xxyy porodila sam se 3eg u epiduralu , devojcica , zadovoljna sam babicama ( porodila me Boba ), znala sam da je moj dan jer imam neke cudne moci user posted image
termin je prosao - 7 dana
dumisko hvala user posted image
inace taj sedi moze biti moj dr.Golubovic , on jeste divan i predivan , poput moje posteljice user posted image

clock-img

08.08.2012, 11:33

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

A nisi se pohvalila koga si srela:)? šta je sa odri ?

clock-img

08.08.2012, 12:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ribizlice user posted image

Nije to dr. Golubović, njega sam kasnije upoznala, ovo je neki tehničar ili tako nešto, nizak čikica sa sedom kosom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.08.2012, 16:16

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Divno, cestitam na bebi user posted image , a i na posteljici user posted image . Ovde su svi zadovoljni...porodiliste kao da nije u Srbijji.

clock-img

08.08.2012, 16:19

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

To kad prebacis onda ti izazivaju porodjaj. Jel tako? Mozda je to i bolje spremis se psihicki. Kakav je osecaj dok daju taj epidural? Bolno ili samo neprijatno?

clock-img

08.08.2012, 19:42

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Ribilza, cestitam ti :)
Ja bila u ponedeljak kod Jakovljevica i u sred pregleda mu je zvonio mobilni, hitan carski, zbrzao je pregled, izvinio se i hitno odjurio... kaze da je sve ok sa bebom a ja se nadam da cu sledeci put imati vise srece i duzi pregled :)
Zna li neko da li je izasao raspored za septembar? Pokusavala sam danas da dobijem ali nista....

clock-img

09.08.2012, 20:24

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Da li ima jos nekog ko ce se uskoro poradjati?

clock-img

09.08.2012, 23:26

clock-img

dumisko

pencil-img

78

xxxyy ja od 7og čekam, vratila me je a ponela sam kesičeuser posted image i komplet se spremila da to odradim ali cvrc...sada idem 13og...termin 15og...tako da je to uskoro popriličnouser posted image

clock-img

10.08.2012, 06:38

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

clock-img

10.08.2012, 12:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jagodica12

Ja sam na patologiji i čekam da mi izazovu porodjaj ili da počne sam

Heeej lutkice user posted image Jos te drze , barabe , do kada su ti dali vremena da se izlezavas tu sama ? user posted image

clock-img

10.08.2012, 12:50

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Ribizla user posted image Pa gde si ti? Kazes Jakovljevic isto bio na porodjaju,on je mene porodio prvi put..jel da je super?user posted image Meni je drAnitic zakazao 17og leganje u DM ,pa cemo vdeti ..tih daana ce i raditi c.rez

clock-img

10.08.2012, 12:52

clock-img

Anoniman

Okice user posted image

Mirisljavi Jakovljevic , bio mi je uz dupe sve vreme user posted image
Srecno ti bilo user posted image

clock-img

10.08.2012, 14:25

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Dal rade otpuste i vikendom??

clock-img

10.08.2012, 14:33

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

dumisko,rade

clock-img

10.08.2012, 14:57

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Hvala okice, moji su u panici a ja nisam još ni legla user posted image

clock-img

10.08.2012, 15:09

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

hehe bez brige. Kad ti je termin? jesu li ti zakazali prijem?

clock-img

10.08.2012, 15:26

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Zasto te je vratila ako ste se dogovorile? Verujem da je glupo kad se psihicki pripremis, pa se vratis ali uskoro ce ti termin. Meni je termin 20-ti.

clock-img

10.08.2012, 15:30

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Zaboravila sam da napisem Dumisko tebi sam odgovorila.

clock-img

10.08.2012, 17:28

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

ribizla,
joj više sam prolupala.. svaki dan druga priča. jedan dan čekamo da se približi termin drugi dan je beba velika a moji kukovi mali pa ne bi smeli mnogo da čekaju. a ja za to vreme ležim ovde zaludna. bitange jedne bas. ljubi mi malu secerusu

clock-img

10.08.2012, 20:38

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Termin mi je 15og ali pripremih sve za drugi...nalaze blalbla..tada nije bilo govora o porođaju ali ja i do tad se utripovah da može svaki dan bebac ok,itd..tad se dogovorismo da dođem 7og sa kesom..ja spremna ful komplet svi moji u iščekivanju kad grlić ni makaouser posted image zatvoren, čvrst i da me ne bi gnjavila sa indukcijom vrati me...joooj koliko sam taj dan bila tužna ali posle ukapirah pa prirodno je najlepše...ne treba siliti i ići protiv toga..mali ispao pametniji od svih zna kad mu je vremeuser posted image user posted image Sad koristim vreme ovo još malo da spaaavam i blejim, eto

clock-img

10.08.2012, 21:15

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Ma dobro, to je jos sedam dana, a verovatno i manje.

clock-img

17.08.2012, 00:34

clock-img

ivanaluj

pencil-img

4

pozdrav trudnice, divno je citati ova iskustva porodilja iz bolnice misovic.....
ja sam iz Republike Srpske i retko cete naci ovako pozitivna iskustva porodilja na nasim forumima....user posted image
ja sam u 28. nedelji trudnoce i planiram da se porodim u bolnici misovic, ali me interesuje da li neko zna kakva je procedura kada su u pitanju strane drzavljanke koje zele da se porode u ovoj bolnici naravno uz epiduralnu anesteziju (posto je u rs nema) i kolika je cena i td. da li je moguce unapred dogovoriti sve jer vidim da je jedina zamerka trudnica da ih vrate ponekad u drugu bolnicu jer nemaju mesta, a posto bih ja dosla iz druge drzave ne bi bilo bas prakticno da se vracamuser posted image . a ne bih zelela da se poradjam bez epidurala u 21.veku.
i da umalo da zaboravim termin je 15. novembar pa kada je najbolje dogovoriti sve da li vec sad da dogovaram ili da sacekam josuser posted image hvala vam unapred puno......user posted image

clock-img

17.08.2012, 11:35

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

ja sam se porodila 12. doktorka Radunovic me je porodila, koja je moja doktorka sasvim slucajno je bila dezurna taj dan kad mi je krenuo porodjaj (posle 11 dana na patologiji!), i moram vam reci da je zena fenomenalna, ako ikako mozete uvalite se kod nje, samo zahvaljujuci njoj smo uspeli da proguramo veliko dete kroz ovu moju usku karlicu, svako drugi bi me poslao na carski milion puta pre toga. inace, odusevljena sam maltene komplet svime, jedina zamerka su one spavacice, papuce i naravno hrana, al kad to ukombinujes sa tim sta dobijes u odnosu na ostala porodilista, stvarno je zanemarljivo.