cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

27.07.2012, 22:29

clock-img

vision

pencil-img

1072

Odri, mene je porodila dr Radunovic, a bila je prisutna porodjaju i dr Micic.
To je bio dogovor izmedju nas dve.

clock-img

27.07.2012, 22:53

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

A kazi mi samo da li doktorka Radunovic radi negde privatno?

clock-img

27.07.2012, 23:03

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Ja sa ovim doktorom imam dogovor i sto se njega tice on kaze da dolazi, e sad neko vreme ce biti otsutan oko mog termina pa ce to biti problem, nesto smo pricali da on onda preporuci nekog. Ali ja bih volela da znam sa kim tamo je moguc takav dogovor, drugacije je kad ja znam doktora, volela bih da imam poverenje u tog nekog, pa sam zato mislila cak i privatno da odem ako ona radi posto mi je glupo da idem pored ovog mog doktora sad kod nje tamo drzavno...ili da vidim sa njim da je on pita.

clock-img

27.07.2012, 23:17

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Xxxy onda bolje da te Djekic preporuci nekom svom, verovatno vec ima nekog kome salje svoje pacijente kada on nije tu. Pitaj ga na sledecem pregledu, nemoj ti u startu traziti dokt Radunovic.

clock-img

27.07.2012, 23:36

clock-img

vision

pencil-img

1072

xxxyy, pitaj dr Djekica i on ce te prebaciti kod nekoga, tako oni tamo rade i svi imaju nekog "svog" prijatelja medju lekarima kod kojeg prebacuju svoje pacijente kad su odsutni. A kad te tvoj lekar bude prebacio, nemas razloga da budes nesigurna. Nekako mi se cini da si mnogo napeta sa svim ovim pitanjima koje postavljas, opusti se, bice sve Ok, uzivaj, razmisljaj samo pozitivno i tako ce morati da bude ;)) :))

clock-img

27.07.2012, 23:48

clock-img

sunsky

pencil-img

12

xxxyy,ja se u potpunosti slazem sa vision.Opusti se i razmisljaj pozitivno pa ce sve biti dobro.Dr Djekic ce ti verovatno preporuciti nekog lekara sa kojim ti uopste ne treba da se dogovaras jer to oni rade medjusobno.Dakle,ako verujes dr Djekicu onda moras verovati i u njegovu preporuku.user posted image
Ne brini,sve ce to na kraju da bude dobro.

clock-img

28.07.2012, 00:27

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Ja sam pobegla iz Višegradske, i za sada sam prezadovoljna u DM, osećam se ko čovek, čisto, lepo, i civilizovano i što bi Odri rekla nadam se i porođaju takvom i još boljim utiscima...

clock-img

28.07.2012, 08:46

clock-img

Anoniman

I vise sam nego zadovoljna u dm , verujem svakom doktoru i ocekujem lep porodjaj user posted image Ne pitam nikog nista , ne zelim da se opterecujem tim stvarima, nemam nikakav plan user posted image

clock-img

28.07.2012, 15:53

clock-img

Masenka

pencil-img

7

Ja sam se premalo manje od 2 godine porodila kod Dr Puric i stvarno sam prezadovoljna i Dr i porodilistem uopste!!!
Inace Dr Puric me je vodila od 16 te nedelje!!! Samo reci pohvale!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2012, 19:29

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

U pravu ste. Jesam nervozna, to je tacno. U krajnjem slucaju ne moze covek bas sve da rezira i kontrolise. Vidim da su svi jako zadovoljni bolnicom, nikog ne znam ko se nesto zalio.

clock-img

30.07.2012, 14:03

clock-img

kalinka

pencil-img

6

normalno je da budes nervozna,i ja sam bila,potpuno te razumem.ja sam bila toliko uplasena,da sam mislila da cu umreti...ali veruj mi kad dodje taj trenutak na sve zaboravis,cilj ti je samo da se porodis.samo veruj svom lekaru i slusaj babicu na porodjaju i niceg se neplasi.samim tim sto si u dr.misovic vec si pola posla obavila.

clock-img

31.07.2012, 10:50

clock-img

ijekic

pencil-img

2

Ja sam se porodila u tom porodilištu 28.09.2011.god. U 3.-4. mesecu trudnoće sam uzela uput od svog ginekologa iz Doma zdravlja za Dragišu Mišović. Telefonom zakazala. Nisam nikog poznavala od lekara niti sam imala vezu niti sam je htela tražiti. Pitali su me kod kog lekara i pitali da li može kod DR Ilije Golubović i ja sam pristala ne znavši ništa o njemu. On je vodio trudnoću do kraja. Porođaj je takođe on odradio, carskim rezom sa spinalnom anestezijom. Moj utisak i dan danas nakon skoro godinu dana je da nisam mogla bolje proći. Celokupno osoblje je predivno. Malo porodilište sa malo soba tako da se ne osećate da ste "na traci". Jako uslužni i susretljivi na svakom polju. A DR Golubović je jedan divan čovek i odličan lekar kojeg bih svakom preporučila. Gospodin čovek, gospodin Lekar, gospodin suprug i otac. Predivno iskustvo.

clock-img

31.07.2012, 10:56

clock-img

Anoniman

I ja ga volim user posted image

clock-img

31.07.2012, 12:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Dr Golubović je došao da me pogleda dok sam ležala u sobi, bila sam u jakim bolovima zbog urinarne infekcije posle porođaja i za tih 10ak minuta me baš oduševio. Jako je prijatan i nekako imaš utisak da zaista brine i trudi se da pomogne.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.08.2012, 23:08

clock-img

Anoniman

Nemojte sutra puno da se muvate oko porodilista , sutra je moj dan user posted image

clock-img

03.08.2012, 12:51

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Izgleda da su nam neke otišle na porođaj..javljajte kako ste i utiske, iskreno želim sve najbolje !!

clock-img

07.08.2012, 13:42

clock-img

Anoniman

Ovo porodiliste , doktori , babice , sestre , sve je za 10 user posted image
Da sam znala , tu bih se oduvek poradjala user posted image

clock-img

07.08.2012, 14:29

clock-img

Anoniman

Zaboravih da napisem da sam dosla u porodiliste u smenu dr.Loncara , on je toliko komican da sumnjam da su ga zaposlili kao najvecu salu te bolnice user posted image covek nema pojma , srecom docekala sam i drugu smenu i svog doktora , kao i onog mirisljavog Jakovljevica user posted image uzivala sam , i oni su , posle bebe sam izbacila najlepsu posteljicu koju su ikad videli user posted image bilo je dosta smeha u sali , pratila sam i tenis , T je bila idealna , nemam reci , krivo mi je sto sam tek Martu rodila tamo user posted image

clock-img

07.08.2012, 18:42

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Cao,

Cestitam. Ti si se skoro porodila? Devojcica ili decak? Da li si primila epidural? Znaci zadovoljna si babicama?

clock-img

07.08.2012, 18:56

clock-img

xxxyy

pencil-img

79

Kako si znala kada je tvoj dan? D li si prekoracila termin?

clock-img

07.08.2012, 22:35

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: ribizla

posle bebe sam izbacila najlepsu posteljicu koju su ikad videli user posted image

O draga, ne bih da te razočaram, ali oni ovo izgleda svima kažu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.08.2012, 22:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Meni su rekli da nisu dugo videli tako lepu pupčanu vrpcu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

07.08.2012, 22:56

clock-img

dumisko

pencil-img

78

Čestitam Ribizlauser posted image

clock-img

07.08.2012, 22:59

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Meni su rekli da nisu dugo videli tako lepu pupčanu vrpcu user posted image

Pa da user posted image Tamo su toliko ljubazni da ti daju epitete čak i za ono što je i tebi samoj gadno user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.08.2012, 23:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image

Inače, imala sam publiku za vreme porođaja, savo ko je bio u prolazu zaustavio se da pogleda šta se događa user posted image bio je neki sedi čovek tu, nemam pojma ko je i šta je, nešto je pričao sa babicom, pa je onda gledao sa njom posteljicu i odjednom je uzviknuo "Vidi kako lep pupčanik, dugo nisam takav video!"