Sunsky,i mene je porodio dr. Antic isto na carski,pre tri nedelje,i imam samo reci hvale za njega. Sto se tice tvog prethodnog posta,slazem se sa tobom,osoblje je zaista divno,bila je jedna pedijatrijskla sestra,mlada,koja je zaista bila arogantna,i vec pomenuta doktorka o kojoj sam pisala koja mi je pokidal ranu pri skidanju konaca. Ostalo osoblje je zaista bilo divno. Ja sam imala totalnu anesteziju,jer sam imala hitan carski. Nakon davanja epidurala,koji uopste nisam osetila,i anesteziolog je bio fantastican,bebini srcani tonovi su nestali,i ja sam brzinom svetlosti prebacena u operacioniu salu,i uspavana. Kazu da je bilo jako kriticno po bebu,,ali najvaznije da je sve na kraju ispalo bas divno. Oporavak je tezak,naporan,ali sunsky je u pravu da treba sto pre ustati,uzasno je bolno i tesko,ja sam se prvi put srusila,ali posle biva sve lakse,i lakse...
Leptir,moja cimerka je imala problem sa jako niskim trombocitima,napominjem nije imala nikakvu vezu,i porodio ju je isto dr. Antic. Samo su njoj i bebi redovno kontrolisale krvnu sliku. Tako da mi je bas zao sto si imala tako lose iskustvo...