cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

02.07.2012, 20:47

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Mene je vodila Maja Antic proslu ali je bila na odmoru bas kad sam trebala da se porodim pa me je preuzeo Jakovljevic,imam samo reci hvale! Stvarno Lesica ,genijalac. SAd sam opet kod Maje ali ne bih se bunila ni da je opet on. Inace Pedja i Simonovicka su bili na porodjaju (carski rez ) i ona je bila sasvim korektna.

clock-img

02.07.2012, 21:24

clock-img

baby@

pencil-img

32

I meni vodi trudnocu Maja Antic ...termin mi je za 9 dana ali je ona na odmoru...user posted image Steta sto je i Jakovljevic sad u julu na odmoru...user posted image Bas sam cula sve pozitivne komentare o tom doktoru .

clock-img

02.07.2012, 22:17

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

tu su ti Radunovicka i Golubovic ,trazi njih

ali znas sta,nemoj da se brines bice sve ok. Ko god da dodje moze biti i ovako i onako,bitno je da budes poziitivna. Ja stvarno ,isto,nisam znala ko ce biti kad je Maja otisla tj rekla mi je ona ali otkud sam ja znalada ce ispasti sve dobro. Ne vezuj se za doktore,samo misli kako jednostavno mora i bi bice sve dobro.user posted image

< Poruku je uredio Okica sljokica -- 2.7.2012 22:31:01 >

clock-img

03.07.2012, 00:50

clock-img

baby@

pencil-img

32

Okica sljokica skroz si u pravu..Samo pozitivno misljenje i slusanje babice...user posted image user posted image

clock-img

03.07.2012, 09:18

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Slazem se devojke. Mada je kod mene kljucnu ulogu igrao lekar. Babica je bila skroz sporedna. Stvarno bas se covek potrudio i brinuo. A kazem jedino lose iskustvo imam sa Simonovickom,vec sam pisala zasto. Sinoc je patronazna sestra sela da pogleda moju ranu i sokirala se- pomenuta doktorka mi je samo zalepila obican antiualergijski flaster na ranu,i rekla da cekam da sam otpadne. Sestra ga sinoc skinula,kad ono rana krenula da se gnoji. Tako da sad sredjuje bebin pupak,i moj rez... Drzim vam palceve devojke da sve super prodje.

clock-img

05.07.2012, 12:25

clock-img

baby@

pencil-img

32

IZVORNA PORUKA: latakia

baby@ javi sta su ti rekli u cetvrtak...ja idem u sub.ne znam ko je dezuran ...tad mi je termin...ne znam sta ce mi raditi...

Evo samo da javim ...obecala sam ti...
Jutros sam bila na pregled kod dr.rodic...
Opet mi je radila vaginalni pregled samo to,pogledala analize ks i vaginalnog brisa i zakazala mi sl.pregled dan pre termina za 11.7
Ona za dva dana ide na odmor pa me prebacila kod dr.Radunovic...

clock-img

05.07.2012, 17:46

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Baby eto imala si srece, Radunovicka je super. user posted image

clock-img

05.07.2012, 18:00

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Baby user posted image user posted image vidis sta je pozitivna misao ucinilauser posted image

clock-img

05.07.2012, 23:46

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

da li se ctg zakazuje ili treba doktor da te uputi ili kako? meni Nikitovic rekao da dodjem za 3 nedelje kad cu biti 37.ned, a po njegovom misljenju jos mi ne treba ctg.
Inace bio je vrlo ljubazan i prijatan, a uskocio je da malo rastereti guzvu, jer su napravili zesci haos pre neki dan

clock-img

06.07.2012, 10:17

clock-img

Anoniman

Zakazuje se i rano je u 37 , meni je zakazan za 16ti a termin mi je 27og , tako da ce ti verovatno zakazati na tom pregledu u 37oj nedelji user posted image

clock-img

07.07.2012, 15:34

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

e pa dobro onda, hvala :). u prvoj trudnoci sam isla jednom nedeljno u Visegradsku na CTG ceo deveti mesec

clock-img

07.07.2012, 22:54

clock-img

sunsky

pencil-img

12

Nova sam na forumu i najpre zelim sve da vas pozdravim!Citanje ovog foruma mi je mnogo pomoglo da dodjem do nekih informacija vezanih za porodiliste dr Dragisa Misovic.Porodila sam se pre tri nedelje u pomenutom porodilistu pa ako neka od vas ima neko pitanje,slobodno pitajte.user posted image

clock-img

08.07.2012, 00:22

clock-img

baby@

pencil-img

32

Da li si se porodila sa epiduralom ?

clock-img

08.07.2012, 10:24

clock-img

sunsky

pencil-img

12

Ne,nisam sa epiduralom.Porodjaj je bio carskim rezom. Tako je moralo.Imala sam zakazan prijem na patologiju dan ranije.

clock-img

08.07.2012, 11:49

clock-img

Anoniman

sunsky dobrodosla user posted image pridruzi nam se na ostalim temama user posted image
evo ja bih te pitala da li bi se ponovo poradjala tamo i koliko se ostaje posle carskog reza ?

clock-img

08.07.2012, 13:47

clock-img

sunsky

pencil-img

12

ribizla,hvala na dobrodoslici!user posted image Da planiram jos dece,verovatno bih se opet odlucila za ovo porodiliste.Ali ovo mi je bio drugi porodjaj i od mene dosta.user posted image Prvi put sam se porodila u Visegradskoj.Porediti ove dve ustanove je potpuno besmisleno jer su kao nebo i zemlja.Sve prednosti pripisujem porodilistu dr Drag.Misovic!Inace,posle carskog reza se ostaje 5 dana ako se racuna i dan porodjaja.

clock-img

08.07.2012, 15:20

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

e vidis i ja sam se prvi put porodila u Visegradskoj, koju bih sad da izbegnem u sirokom luku, i sve se nadam da ce mi primiti u DM kad dodje vreme, ne znam samo gde cu ako ne bude bilo mesta user posted image

clock-img

08.07.2012, 15:50

clock-img

sunsky

pencil-img

12

Razumem te u potpunosti.Ja sam isto bila u dilemi gde da idem ako me ne prime u Misovic.Jedino sto sam sigurno znala je da u Visegradsku necu ni slucajno!Dakle front ili Gradska.Nekako sam vise bila za Gradsku jer je manje porodiliste i cula sam da je sasvim pristojno.Nadam se da ce te primiti u Misovic ali ako slucajno ne budu,eto,mozda da odes u Gradsku.Moram samo da napomenem da kod lekara koji mi je vodio trudnocu idem zadnjih 7 godina i nekako sam verovala da ce me primiti.

clock-img

08.07.2012, 17:12

clock-img

baby@

pencil-img

32

Joooj valjda cemo imati srece kao ti da upadnemo u Misovicuser posted image
Meni su se vec pojavile kontrakcije samo cekam kad ce da me lepo "strefe"user posted image
Ko ti je od dr.bio na porodjaju...?

clock-img

08.07.2012, 17:22

clock-img

Anoniman

I ja sam prosli put u Visegradskoj bila user posted image
Dobro je citati ove pozitivne komentare pred porodjaj user posted image
Mada ako me ne prime , sta cu , vraticu se u Visegradsku user posted image

clock-img

08.07.2012, 17:32

clock-img

baby@

pencil-img

32

I meni je druga opcija Visegradska..samo zbog anesteziologa...u GB nemaju anesteziologa 24h na raspolaganjuuser posted image

clock-img

08.07.2012, 17:41

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Ja pojma nemam koja mi je druga opcija..
ne znam ni sta se desava kada se npr dogovris za epidural u Misovicu, dodjes na porodjaj, neema mesta, vrate te i ti odes u drugo pordiliste, kakva je onda procedura sa epiduralom?

Ili je potrebno da odem nor u jos neko porodiliste i dogorim se o tome sa anesteziologim : s

clock-img

08.07.2012, 17:55

clock-img

baby@

pencil-img

32

Ja sam isla u Misovic na razgovor sa anesteziologom i pitala ga da li onaj papir sto podpisujemo za epidural vazi u neko drugo porodiliste?
-Anesteziolog je rekao:Da taj papir vazi samo za Misovic i da sa tim papirom nemamo pravo da "masemo" u drugim porodilistima,zato sto oni imaju drugu "politiku bolnice"
Koliko sam se raspitala za Visegradsku,moze se dobiti epidural bez ikakvog potpisa (unapred) samo je bitno na vreme da se dodje a i da se plati....

< Poruku je uredio baby@ -- 8.7.2012 17:56:32 >

clock-img

08.07.2012, 18:22

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Hvala na ovim info, baby. Kada mi se bude priblizio termin oticicu u druga porodilista da se raspitam detaljno sta i kako, za svaki slucaj, mada se iskreno nadam, kao i vecina na temi, da mi nece trebati: )

clock-img

09.07.2012, 19:13

clock-img

sunsky

pencil-img

12

Mene je porodio dr D.Antic.