Evo i mene sa jos nekim detaljima. Sto se tice analiza meni je dr. Antic rekao da je krvna sgrupa i Hbs Antigen najvaznije,a kompletna krvna slika ako ides na epidural. Mada sam ja odradila briseve privatno. Da imam sve... Vidim da ste raspalili po doktorki Rodic. Prosle nedelje,kad sam imala uzasne bolove,dr. Antic me uputio na nju, jer je dezurna,ali prema meni je stvarno bila krajnje fina. Nema bas najnezniju ruku,ali je bukvalno popela i spustila me sa stola,i pomogla da se obucem. Bila je nasmejana,na sve sto sam je pitala ljubazno je odgovorila,jos mi rekla,da idem u duge set_nje jer je vodenjak pred pucanjem,i da se mozda vidimo isto vece. Mada sam se ja porodila tri dana kasnije,porodio me moj doktor,uz pomoc Jakovljevica,imala sam hitan carski jer su bebini srcani tonovi u jednom trenutku nestali. Bio je citav tim ljudi koji su spasli moju bebicu,i bicu im vecno zahvalna. Posle carskog se tamo lezi pet dana. Ja sam trebala jos jedan da budem po preporuci mog doktora,ali on je otisao na odmor dan pre mog otpustanja,pa su mi rekli da idem kuci. Iskreno da sam se pobunila ostala bih,ali nisam,bila sam neverovatno zeljna svoje kuce. Jedina osoba kojom sam ja jako nezadovoljna je doktorka Simonovic. Prvo njena je naredba da me puste kuci,iako me nije ni pregledala,vec samo tako odlucila,mada ponavljam nisam se bunila. Mada posle na pregledu odlucuje da mi skine i konce,sto je inace potpuno bezbolno. Medjutim ona je krenula da ih cupa,kida,pa su joj se krajevi umrsili,i toliko je cimala da mi je pokidala ranu. Samo je zalepila antibiotski flaster preko i to je sve. Krecem da se pakujem,rana me boli,zateze jos vise,pece,i krvari. Sestra,koja je super je zove da me pogleda jer rana krvari,ona od sestre uzima parce tog flastera i daje mi da ga zalepim sutradan posle kupanja,i to je sve. Kao da dodjem ako mi ne bude bolje. Vazi,bas cu kod nje da idem. Juce se patronazna sestra sokorala kad je videla sta mi je zena uradila. Tako da nemam bas uopste lepo iskustvo sa njom. Ostalo,mogu samo da nahvalim,bolnicu,higijenu,sestre,lekare,ma zaista jedno divno iskustvo. Sad uzivam u svom bebcu i presrecna sam.
< Poruku je uredio Cinderella7 -- 2.7.2012 17:03:58 >