cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

19.06.2012, 17:24

clock-img

baby@

pencil-img

32

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Ok zvacu ih, ali sam ubedjena da je na proslom pregledu doktorka rekla da ce biti tu u avgustu. I jos je jednoj pacijentkinji rekla da ide od sledece nedelje kod njenog kolege posto ona ide na odmor ( bila sam 8.6 ). Provericu za svaki slucaj.

Moguce je draga da sam ja nesto permutovala..Kazem ti mozda je dr.Antic rekla da je Dr.Rodic u avgustu na odmoru a ja pomesala na dr.Radunovic...Izvinite ako sam slucajno dala pogresnu informaciju..nisam imala losu nameru...user posted image Javi samo ovde da znamo da li je ili nije..Pozz

< Poruku je uredio baby@ -- 19.6.2012 17:25:36 >

clock-img

19.06.2012, 18:55

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

IZVORNA PORUKA: baby@

IZVORNA PORUKA: Pai Mei

Da li neko ima iskustva sa dr Draganom Micic?
Trebalo je da idem na pregled kod dr Jakovljevica, ali on danas nije mogao a u julu su i on i Maja na odmoru?

Ja sam cula da je dr.Micic skroz OK user posted image

Super, hvala baby!
Nisam cula bas nista o njoj, ne vidim da je neko imao iskustva, ni da se spominje...

clock-img

19.06.2012, 19:01

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Zvala sam ih ali se niko nije javio. Ovih dana cu javiti sta sam saznala, samo da ih dobijem.

clock-img

21.06.2012, 14:55

clock-img

mateja22

pencil-img

7

Cao svima,evo informacije iz prve ruke dr Radunovic je trenutno na odmoru do 9 jula a sledeci je u planu za septembar,i svoje pacijente je prebacila kod Maje Antic.Pozdrav svima

clock-img

21.06.2012, 19:33

clock-img

kokolo

pencil-img

3

Da li neko vodi trudnocu kod dr Puric? I da li je nekog poradjala u skorije vreme?
Ja sam vodila trudnocu DZ, a tamo bih isla da se porodim pa ako neko ima iskustva zamolila bi da napise.

clock-img

25.06.2012, 01:38

clock-img

latakia

pencil-img

5

mene vodi dr puric...nekao nemam neko specijalno misljenje o njoj....na momente mi je ok.na momente nedorecena....mada cula sam sve ok o njoj...pa sam je i ja po preporuci izabrala...
na pregledima nista konkretno nije govorila..odradi uz kaze kad da dodjes na kontrolu i to je to...nikakav poseban plan i program onog sto ce ti se raditi ne dobijas kao informaciju....nikakva spec. pacijent-lekar komunikacija ..kao da sve moras sama da znas....to mi je malo neprofesionalno...al generalno kazu nije losa...ja kod nje vodim trudnocu od 5 mes.1.7.mi je termin porodjaja...dr je na odmoru...tako da sam pred sam porodjaj ostala bez svog dr...i nemam sa kim da se dogovorim oko porodjaja,smestaja itd...prosle nedelje sam isla na redovnu kontrolu.. kod dr jakovljevica...jer je on tada bio u ambul.objasnila mu celu situaciju ..nista konkretno nije rekao u ivest.je napisao kontrola kod odgov.doktora..na salteru sam pokusala da zakaem...dr puric ima amb.tek 20.jula ...ja cu se do tada poroditi...tako da sam u dogovoru sa sestrama sa saltera zakljucila da je najbolje  da dodjem na dan termina bez zakazivanja i da ce me neko od dezurnih pogledati...plasim se da cu ostati na cedilu...na samom kraju trudoce...bas se bez veze osecam...

clock-img

25.06.2012, 11:39

clock-img

kokolo

pencil-img

3

Hvala na informacijama.
Ja sam cula da se doktorka vraca 02.07. tako da ima sanse da ti bude na porodjaju. Ja nisam vodila trudnocu kod nje ali sam htela u DM da se porodim ( ako me prime, s'obzirom da sam cula da vracaju i one koji su tu vodili trudnocu)

clock-img

25.06.2012, 13:44

clock-img

latakia

pencil-img

5

to vracanje je glavni problem...:) ja sam rekla ako ne bude mesta na odeljenju poradjacu se dole u cekaonici,ali u drugu ustanovu ne idem. hehhe salim se naravno...citajuci ovaj super forum :) shvatila sam da je sve to relativno i stvar je srece....osim boga nema nam druge pomoci...:)

clock-img

27.06.2012, 11:47

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

ima li neko ko se skoro ovde porodio? sta traze od analiza?

clock-img

27.06.2012, 11:53

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja sam se doduse pre dve godine porodila mada ne verujem da se nesto mnogo promenilo,i od analiza mi je trebala kompletna krvna slika,faktori koagulacije (to nosis na razgovor sa anesteziologom) cervikalni i vaginalni bris,krvna grupa. Na porodjaj nosis u fascikli sve te analize,potpisan papir od anesteziologa,izvestaj sa poslednjeg uz-a,licnu kartu,zdravstvenu knjizicu,i zeleni uput.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

27.06.2012, 14:42

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

hvala puno! dobro je, to sam i dobila u DZ, sad jos samo da vidim kad cu to da odradim u odnosu na termin.
pocinje mi frka pomalo, u avgustu mi je termin, samo se razmisljam hoce li me primiti, sve se kao tesim da hoce jer sam od pocetka tamo

clock-img

27.06.2012, 14:52

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Samo pozitivan stav! Ja sam ako se dobro secam sve te analize radila u 37. nedelji,sem krvne grupe koju sam jos mnooogo ranije odradila. A c. i v. bris mi je dr napisala kada da radim,nesto je sracunavala pa mi je dala neke datume kada bi trebalo da ih odradim.

clock-img

27.06.2012, 19:34

clock-img

latakia

pencil-img

5

meni su traZili i test na hepatitis B...U DZ trazi uput...radi se u INST.ZA JAVNO ZDRAVLJE.reyultati se cekaju oko 7 dana...

clock-img

28.06.2012, 11:10

clock-img

Anoniman

Sutra idem tamo , pa cu ih pitati sta mi sve treba , u slucaju da menjaju zahteve iz godine u godinu , pa cu napisati ovde ..
Lesice , kada si isla na razgovor sa anesteziologom ako se secas ?

clock-img

28.06.2012, 11:13

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Tako negde 37. nedelja,kada sam odradila sve nalaze i imala ih kod sebe bila sam na razgovoru sa anesteziologom,mislim da su se razgovori obavljali svaki dan tipa od 11 do 12 u onoj sobi gde se radi ctg.

clock-img

28.06.2012, 11:15

clock-img

Anoniman

Aha , ja kod svoje gin idem u utorak sa rezultatima urina i kks od juce , onda od njih ocekujem spisak sutra user posted image Hvala lesice user posted image

clock-img

28.06.2012, 15:50

clock-img

baby@

pencil-img

32

Sto se tice razgovora anesteziologa,bila sam prosle nedelje (u 37 nedelji trudnoce) Razgovori se sad odrzavaju od 12:30 u ambulanti.br.103 traje oko 30min dobijes papir (izjava za bezbolni porodjaj)koji nosis kuci,na tom papiru se podpises i stavis datum i kad dolazis kod njih na porodjaj to im dajes...
P.S.Potrebani su ti svezi rezultati KS. i Izvestaj poslednjeg pregleda...

< Poruku je uredio baby@ -- 28.6.2012 15:54:22 >

clock-img

28.06.2012, 15:56

clock-img

baby@

pencil-img

32

Meni je ostalo jos 13 dana do kraja termina..u nedelju su mi zakazali pregled i taman ce mi sve odraditi sta treba za porodjaj pa cu vam napisati sta i kako....

clock-img

29.06.2012, 09:50

clock-img

Anoniman

baby uskoro i tvoja beba user posted image

clock-img

29.06.2012, 18:39

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Ja sam se pre dva dana porodila u Dragise Misovic,i imam samo reci hvale. Trebala sam da se porodim na epidural,ali kako su bebi opali srcani tonovi,i zivot joj bio ugrozen,imala sam odmah hitan carski.Ne mogu da nahvalim Dr. Dragana Antica,koji je brzo reagovao i spasio mom malisi zivot. Mada ceo lekarski tiim je odlican. Pomenuti lekar mi je vodio celu trudnocu,tacno je izmerio bebu,iu gram i u centimetar... Sobe su bas ciste i uredne,dvokrevetne,svaka ima svoje kupatilo,sestre isto odlicne,ima par namrstenih,ali opet sui u manjini,ali hoce da pomognu kad trazis. Eto plus imaju bezicni internet,da mogu da izgubim vreme dok bebac spava.
Ja sam doduse isla preko veze,pa je muzic cak mogao da me obidje cim sam se probudila iz totalne anestezije,iako e to bilo pola 11 uvece. Ali i bez toga posete su svaki dan od tri do cetriri. Jedino na intezivnoj traju krace.
Dan kad su mene primili,u porodilistu je bilo mesta,moja cimerka nije imala nikakvu vezu,porodile smo se isti dan. Ali vec sutradan je bilo bas puno,tako da se nadam da cete imati srece.
Od analiza je obavezna krvna grupa,hbs antigen-meni je moj lekar rekao da su oni najvazniji. Za epidural sveza kompletna krvna slika,sa vremenom krvarenja i koagulacije. Vaginalni i cervikalni bris. Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte.

clock-img

29.06.2012, 22:58

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Cinderella7 cestitam ti! user posted image Ja idem 12.7. na kontrolu pa cu sve detaljno ispitati doktorku.

clock-img

30.06.2012, 08:30

clock-img

Anoniman

Cind cestitam user posted image

Bila sam juce na kontroli , stvarno uzivam tamo user posted image
Uzeo mi je cervikalni , imam svezu krvnu sliku , kad budu gotovi relultati tokom nedelje cu otici na razgovor sa anesteziologom ( 12:30 svakog radnog dana , soba 103) spomenuo je jos krvnu grupu , to imam , i ne secam se dalje , blokirala sam user posted image
Idem ove nedelje kod moje dr sa rezultatima i po sve upute pa cu onda tamo .. Javicu kako je bilo user posted image

clock-img

30.06.2012, 12:51

clock-img

Anoniman

Zaboravila sam da napisem da su mi ctg i pregled zakazali za 16.07. user posted image

clock-img

30.06.2012, 14:17

clock-img

baby@

pencil-img

32

Znaci u Misovicu imaju Ctg(posto sam negde procitala da im kao ne radi)?

< Poruku je uredio baby@ -- 30.6.2012 14:20:00 >

clock-img

30.06.2012, 14:19

clock-img

baby@

pencil-img

32

Cinderella7 user posted image user posted image cestitam...