cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište - KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

27.05.2012, 08:46

clock-img

Anoniman

A spavacica-papuce ?
joj lesice user posted image

clock-img

27.05.2012, 08:47

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Jok,to tamo dobijas,i papuce i bademantil a spavacice imaju u izobilju pa mozes da ih menjas na 15 minuta ako oces.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

27.05.2012, 08:49

clock-img

Anoniman

Jos nesto , jel mi trebaju dva uputa , za DM i za jos jedno porodiliste ako me ovde ne prime ? I kad cu posle porodjaja dobiti telefon ? I koliko posle stize beba kod mene ?

clock-img

27.05.2012, 08:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Za uput ne znam,ja sam bila ubedjena da ce me tamo primitiuser posted image
A telefon ti donose cim te srede posle porodjaja i ostave da blejkas dva sata pre nego sto te spuste u sobu. A bebu donose cim se smestis u sobu,ukoliko se tokom dana porodis,ako to bude predvece-uvece onda tek ujutru,ostave te da se naspavas-pogotovo ako si bila u epiduralu.

E da,ono sto sam ti nabrojala za kesu-to je za odmah po prijemu. Meni je mm posle doneo: jos toalet papira i maramica, pumpicu koju su mi tamo sterilisali redovno,i one sitne gluposti(banane,sok od jabuke,vodu i mnoooogo plazme)

clock-img

27.05.2012, 08:58

clock-img

Anoniman

Lesice , hvala ti puno , sve cu zapisati a mozda jos ponekad navalim na tebe s pitanjima user posted image

clock-img

27.05.2012, 08:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ako,ako!
Joj,jos jedna medenica ce uskorouser posted image

clock-img

27.05.2012, 15:03

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Lesice hvala na savetima,sad znam da sam spakovala sve sto mi treba. Kako si bila sigurna da ce te primiti,imala si vezu,ili?

clock-img

27.05.2012, 16:22

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ma ja uvek krecem u napad sa predubedjenjem da ce sve to biti odlicno i da to mooora tako da bude,a i ceo deveti mesec sam non stop bila tamo(uz,ctg,poslednje dve nedelje pred termin sam isla na ctg na dva dana i dva puta nedeljno uz) pa nema koga nisam upoznala,od babica na salteru,preko lekara do cistacica user posted image A nekako se potrefio ponedeljak-najmanja guzva user posted image

clock-img

27.05.2012, 22:45

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

U,pa extra... Ko ti je bio lekar? Ja sutra idem na kontrolu,usla sam danas u deveti,iskreno se nadam da ce mi doca zakazati sad cesce preglede,jer me do sada zakazivao na dva meseca... Kakva su ti iskustva?

clock-img

31.05.2012, 22:44

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Cao devojke,ja sam nova ovde i vec dva dana cituckam po forumu...vidim da ima razlicitih iskustava user posted image
Tek sam 13 nedelja trudnoce juce sam otvorila tamo katron,bila na pregledu kod dr Golubovica(da li neko ima iskustva sa njim),bas je bila ogromna guzva...Sledeci pregled mi je isto kod njega zakazan,nadam se da ce on da mi vodi trudnocu i volela bih da me on i porodi..Bas imam frku od guzve i vracanja odande(mada je jos rano da o tome razmisljam ali razumete me :) )
Da li neko zna ako celu trudnocu budem vodila tamo kakve su sanse da se tamo i porodim?user posted image
Pozdrav

clock-img

01.06.2012, 22:38

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

jedno pitanjce, ja kad idem na pregled meni samo odrade UZ, niko mi ne trazi KS, briseve, kao za to je nadlezan doktor u DZ.. Da li tako i vama?

clock-img

01.06.2012, 23:12

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Jagodice meni doktorka u DM samo pogleda KS ( koju inace kao i sve ostalo radim u DZ ) tako da te to ne cudi. Ti jedino napomenes ako nesto nije bilo ok na pregledu u DZ, cisto da doktor zna.

clock-img

02.06.2012, 10:25

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

I ja isto u DZ radim i tamo mi gleda, al mi cudno da ih ovde uopste ni ne interesuje, nekako nije mi kompletna slika ako samo UZ gleda, al ajde nema veze. Pitacu ga sad ono sto sam zaboravila u DZ da napomenem :)

clock-img

02.06.2012, 12:54

clock-img

Anoniman

Ivankee , ja sam kod Golubovica i jos nekoliko devojaka i svi smo zadovoljni user posted image
Sto se tice porodjaja tamo , tu nema garancije , svi se nadamo da ce nas primiti kad dodje vreme jer smo tamo vodile trudnocu , to po meni jeste plus ali videcemo ..
Eto , pozdrav i pridruzi nam se na ostalim temama user posted image

clock-img

03.06.2012, 17:15

clock-img

ivankee

pencil-img

16

Hvala puno na odgovoru,drago mi je da ste sve zadovoljne sa njim :) i ja se nadam da ce me posluziti sreca sto kaze lesica samo cu razmisljati pozitivno,kako cu biti primljena tamo i nadacu se najboljem :)

clock-img

12.06.2012, 22:10

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

zna li neko, radi li Antic privatno negde? izvinjavam se ako je vec bilo govora o tome...
inace koga zanima Maja Antic i Jakovljevic su sigurno na odmoru u julu, tako da i ja zakazala kod Golubovica... Znaci ladno ce me pregledati svi doktori u DM

clock-img

15.06.2012, 01:29

clock-img

baby@

pencil-img

32

12.6 sam imala pregled kod Maje Antic(ona mi vodi trudnocu) Posto mi je termin za porodjaj 12.7 obavestila me je da je ceo Jul mesec na odmoru pa ce morati neko drugi da me pregleda..zakazala mi kod Rodicke...Od nje sam saznala da je doktorka Radunovic u avgustu na odmoru...Eto cisto da znate...Pozz

clock-img

15.06.2012, 23:23

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Ja sam danas bila na pregledu,dr. Antic je u julu na odmoru,a meni termin 29... Nadam se zato da ce bebac izaci u terminu...

clock-img

19.06.2012, 13:47

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Da li neko ima iskustva sa dr Draganom Micic?
Trebalo je da idem na pregled kod dr Jakovljevica, ali on danas nije mogao a u julu su i on i Maja na odmoru?

clock-img

19.06.2012, 15:11

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Baby@ odakle ti info da je Radunovicka u avgustu na odmoru? Ja sam je 8.6. pitala i rekla je da ide sad u junu na odmor i da ce u avgustu biti tu. Sledeci pregled mi je zakazala za 12.7. kada dodje sa odmora.
Pai mei ne znam nista o toj dokt, mozda ce ti se neko drugi javiti za nekom informacijom.

< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 19.6.2012 15:12:00 >

clock-img

19.06.2012, 15:42

clock-img

baby@

pencil-img

32

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Baby@ odakle ti info da je Radunovicka u avgustu na odmoru? Ja sam je 8.6. pitala i rekla je da ide sad u junu na odmor i da ce u avgustu biti tu. Sledeci pregled mi je zakazala za 12.7. kada dodje sa odmora.
Pai mei ne znam nista o toj dokt, mozda ce ti se neko drugi javiti za nekom informacijom.

Pa tako mi je rekla Maja Antic..Kaze da se ona i dr.Radunovic dogovorile za pacijente..U julu mesecu dr.Radunovic preuzima sve Majine pacijente a Maja u Avgustu sve Pacijente dr.Radunovic...Meni je rekla da ce me dr.Rodic prebaciti kod Radunovicke odmah posle sl.UZ user posted image Najbolje je da zoves i pitas da li i kad ide dr.Radunovic na odmor...Da si mi ranije pisala pa da danas pitam,isla sam kod njih na razgovor sa anesteziologom...user posted image
P.S.Mozda sam ja lose "povatala" informacije..mozda je Anticka rekla da dr.Rodic ide u avgustu...ali ..nesto sam ubedjena da je rekla da je Radunovicka u pitanju..ma najbolje da pitas njih...

< Poruku je uredio baby@ -- 19.6.2012 15:46:56 >

clock-img

19.06.2012, 15:43

clock-img

baby@

pencil-img

32

IZVORNA PORUKA: Pai Mei

Da li neko ima iskustva sa dr Draganom Micic?
Trebalo je da idem na pregled kod dr Jakovljevica, ali on danas nije mogao a u julu su i on i Maja na odmoru?

Ja sam cula da je dr.Micic skroz OK user posted image

clock-img

19.06.2012, 16:27

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Baby sta su ti rekli da treba od analiza za epidural,predpostavljam da si zbog toga isla kod anesteziologa. Ja kad sam bila samo je ukratko rekla par reci o epiduralu,pogledala krvnu sliku i to je sve... Da li je vama rekao nesto vise?

clock-img

19.06.2012, 17:07

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Ok zvacu ih, ali sam ubedjena da je na proslom pregledu doktorka rekla da ce biti tu u avgustu. I jos je jednoj pacijentkinji rekla da ide od sledece nedelje kod njenog kolege posto ona ide na odmor ( bila sam 8.6 ). Provericu za svaki slucaj.

clock-img

19.06.2012, 17:21

clock-img

baby@

pencil-img

32

IZVORNA PORUKA: Cinderella7

Baby sta su ti rekli da treba od analiza za epidural,predpostavljam da si zbog toga isla kod anesteziologa. Ja kad sam bila samo je ukratko rekla par reci o epiduralu,pogledala krvnu sliku i to je sve... Da li je vama rekao nesto vise?

Isto je i nama ukratko ispricao sta i kako o epiduralu,pitao da li neko ima sta da pita,pogledao analize krvi,pitao da li smo imali ranije neke tegobe,kakva nam je trudnoca i to je to...Ja sam ga posle samo pitala da li treba da odradim aptt analize,posto mi je dr.koja mi kod privatnika vodi trudnocu dala da to uradim,on je rekao da treba...ali da ga nisam pitala ne bi mi ni rekao...