cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

21.04.2012, 17:42

clock-img

iklmn

pencil-img

4

Moze li neko da mi preporuci doktora koij radi u KBC DM a da radi i privatno?

clock-img

21.04.2012, 17:48

clock-img

iklmn

pencil-img

4

Kakve su sanse da ce te poroditi doktor koji ti vodi trudnocu? Jel ima dogovora u DM oko toga?

clock-img

21.04.2012, 21:23

clock-img

baby@

pencil-img

32

jagodica12 I meni nisu zakazali kod Anticke,kazu puna je a ja zvala bas taj dan kad su dobili spisak smena za maj mesec...Ne znam samo kad su pre uspeli da popune termine...Strasnouser posted image ...I meni su zakazali kod nekog drugog lekara...Pa se nadam da cu na sl.pregledu moci odmah da zakazem za jun kod Anticke...A i u svakom slucaju vide na kartonu da mi ona vodi trudnocu...Tako je najbolje da i ti uradis...odes kod tog dr kod koga su ti zakazali pa posle pregleda zakazes kod maje antic..Pozz

clock-img

24.04.2012, 12:16

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

i ja sam zvala celo to jutro kad je izasla lista, nisam ni uspela da dobijem, nego popodne odem licno. Uglavnom po tome sto sam ja uspela da skontam ona citava 2 dana zakazuje za maj, ostalo ko zna gde je. Ja idem sedmog, pa se nadam da cu uspeti tad da zakazem. Polako pocinjem da gubim zivce sa njima...

clock-img

24.04.2012, 13:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jagodica12

nisam uspela da zakazem preglem kod maje antic kao prosli put nego mi zakazli pregled u ambulanti. sta to konkretno znaci? ima li neke razlike osim sto nije isti doktor?

to znaci da cete pregledati doktor koji tog dana bude radio u ambulanti , meni su tako zakazali i sad sam kod Golubovica , idem sutra drugi put ..

clock-img

28.04.2012, 01:25

clock-img

tatjana1985

pencil-img

4

cao, mene je porodio dr. Golubovic i to na Bozic na dezurstvu se zadesio samo reci hvale , za njega, babicu Gordanu Mandic I anesteziologa kojem sam nazalost zaboravila ime...Ja sam unekoj vrsti soka koliko je sve tamo bilo savrseno izuzev jedino dr. Loncara koji je toliko neprofesionalan da mi je cak na neki nacin bilo i smesno...Ako vas nesto zanima pitajte slobodnouser posted image

clock-img

02.05.2012, 16:28

clock-img

olmar

pencil-img

2

Cao svima, i ja sam nova na forumu, 37. sam nedelja i nadam se da cu uspeti da upadnem u DM i tamo se porodim, mada me brinu ove price oko neprimanja jer nema mesta user posted image   Do sada sam isla tamo samo 2 puta, prvi put kod dr. Golubovica koga moram da pohvalim jer je covek stvarno super ( da su bar svi doktori takvi... ) za razliku od dr. Danijele Rodic kod koje sam bila drugi put.
Kada sam bila prosle nedelje kao nije im radio CTG i rekli su mi da ga radim u domu zdravlja, mada mi je to malo cudno, kako je moguce da imaju samo jedan CTG ipak je to porodiliste.... Sad me to malo brine jer mi nisu zakazali ni sledeci pregled, ne znam da li je potrebno mozda za svaki slucaj da jos koji put odem tamo...

clock-img

02.05.2012, 21:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Olmar, oni u principu ne rade ctg, samo ako imaš neku vezu ili ako tvoj dr kaže da se uradi. Ja sam ctg radila u najbližem domu zdravlja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.05.2012, 13:06

clock-img

olmar

pencil-img

2

A pa nisam znala, vidjala sam da neke zene idu pa sam mislila da svima rade ctg tamo.

Zna li neko da li je za porodjaj potrebno poneti jos neki uput iz doma zdravlja ili je dovoljan onaj papiric koji su mi dali u DM i koji vazi 6 meseci? Negde sam citala da je potreban i neki zeleni uput mada je mozda tako bilo ranije....

clock-img

07.05.2012, 16:50

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Evo i mene,
Uspela sam da zakazem pregled kod dr Jakovljvica, danas bila na pregledu, odlicno mi deluje, kako on tako i sestre i bolnica...
Rdaio mi je onaj ekspertski uz za dabl, vadila krv i sutra idem da mi procita rezultate.
Jako je ljubazan i vedar, pokazao mi je bebicu na uz i rekao da ako sutra bude sve ok nema potrebe da dolazim, tek za mesec ipo..

Sada mi jos ostaje da se nadam da cu uspeti da se porodim tamo, krenula sam na vreme, kontam da cu celu trudnocu tamo voditi ali znam da i u tim slucajevima vracaju : (
Nadam se da cu imati srece...

clock-img

07.05.2012, 17:33

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

i ja sam danas bila kod Jakovljevica, super je doktror, bas mi se svideo. U ambulanti me je primio, pa me zanima, posto mi je rekao da dodjem za 5-6 nedelja, hocu li moci sledeci put da zakazem bas kod njega ili je on uvek u ambulanti, pa kad zapadne?

inace nacekala sam se katastrofa, sat vremena posle zakaznog termina, ono tamo ulazi kad ko hoce, ima vezu, ili sta god, a mi obicni smrtnici cekamo da nas prozovu, bas sam se smorila, al ajde istrpecemo i to :)

clock-img

07.05.2012, 20:58

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Jagodice pa mozes i sledeci put zakazati kod njega. Ja idem kod dokt Radunovic i svaki put zakazujem kod nje. I ja sam bila danas na uz. Morala sam malo da sacekam posto je dokt otisla do sale, ali na takve stvari treba racunati. Ja idem opet pocetkom juna.

clock-img

08.05.2012, 13:49

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

e super, hvala ti puno! bas mi se dopao doktor, vrlo je pristupacan. ja treba da zakazem za sredinu juna, ne znam da li im je izasla lista za jun

clock-img

08.05.2012, 14:06

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Nije jos, verovatno ce ovih dana.

clock-img

18.05.2012, 20:11

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Mene samo nervira sto prave velike razmake izmedju pregleda,po dva nmeseca,znam da im je guzva,ali su me zakazali sledeci put nedelju dana pred termin. Ko garantuje da cu do tada izdrzati uopste. A moja doktorka privatno kaze da necu,jer sam vec pocela da se otvaram.

clock-img

19.05.2012, 23:56

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Ne razumem zasto su ti zakazali sa tolikim razmakom a ti si na kraju trudnoce. Doktor ti kaze kada da dodjes i onda im ti trazis da ti tada zakazu. Ja sam na pocetku isla na 45 dana, a prosli put mi je rekla da dodjem za mesec dana ( tada sam bila 26n+2d ).

clock-img

20.05.2012, 08:05

clock-img

Anoniman

I ja vec sada idem na mesec dana , mozda su to sestre na salteru pogresile ? Nazovi ih i trazi im drugi termin .

clock-img

20.05.2012, 22:49

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Nisam pogresila. Kad sam bila u februaru,rekao mi lekar da dodjem za dva i po meseca,kao sve je ok. Ja ipak poranila i otisla ranije. Sad kad sam bila u aprilu bila sam 31. Nedlja i posle pregleda lekar mi kaze vidimo se za dva meseca,ja ga pitam kako tako kasno,pa tada cu tada biti 39. Nedelja,mozda ne izdrzim toliko,on me jos ubedjuje da hocu. Ne mogu da vam opisem koliko sam bila ljuta. Naravno da sam zakazala ranije,idem sledeci ponedeljak,dakle zakazala sam u razmaku od mesec dana... Zato privatno idem kod svoje doktorke,jer su mi to veliki razmaci bas. Ona mi kaze da necu izdrzati do termina.

clock-img

21.05.2012, 08:42

clock-img

Anoniman

A koji dr ti vodi trudnocu u DM ?
Mislim ako ti je trudnoca u redu i protice bez problema , realno nema neke potrebe da se vidjate cesto , ti svakako u dz ili privatno vadis krv , urin itd tako nemas razloga za brigu user posted image Jeste neobicno sto pravi tolike razmake izmedju pregleda ali samo zato sto smo navikli da nas posmatraju kao da smo retka vrsta ..

clock-img

21.05.2012, 13:08

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Ma pocetak mi je bio rizicniji,pa sam isla cesce,sad kad se sve smirilo nije mi smetao veliki razmak,osim sad,kazem nedelju dana pre termina - a do tada mozda ne izdrzim. Naprimer,imam bas bolove u donjem delu stomaka,poput menstrualnih koji su sve jaci iz dana u dan,i jedva setam,ne mogu da stojim na nogama. Odmah se jave,i bas bole...

clock-img

21.05.2012, 13:45

clock-img

Anoniman

Onda je dobro sto ides privatno , bar da budes mirna user posted image

clock-img

22.05.2012, 10:31

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

meni je Jakovljevic u 27. nedelji rekao da dodjem za 5-6 nedelja, bas se cudim da u devetom tako veliki razmak bude. Komsinica u Frontu je u devetom isla svake nedelje na CTG a svake druge na UZ

clock-img

22.05.2012, 21:06

clock-img

Cinderella7

pencil-img

39

Ja sam zakazala ranije,idem sad u ponedeljak,pa cu videti sta ce mi reci... Ali logicno je da pred kraj idemo cesce,ja za par dana ulazim u deveti...

clock-img

27.05.2012, 08:33

clock-img

Anoniman

Sta se pakuje za ovo porodiliste ?

clock-img

27.05.2012, 08:42

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Dokumenta,pribor za licnu higijenu,2-3 peskira,2-3 pakovanja mrezastih ulozaka,mrezaste gace,pampers i vlazne maramice,mobilni telefon,punjac,pakovanje plazme i 1-2 flasice vode.I sve to ide u kesu-torbe ne primaju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI