cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović

clock-img

13.03.2012, 13:19

clock-img

baby@

pencil-img

32

Joj strasno..meni ona za jedan dan omasila pa se nisam opterecivala..ali ovo me bas cudi..A bas sam cula sve pozitivno o njoj..ne mogu da kazem jeste ona ljubazna,ali kako mi nije krvnu sliku ni jednom odradila opet znaci da vidi da li je sve ok...A o brisevima i da ne pricam...Moja drugarica ide isto kod nje 21 nedelja je i ladno devojka ima rizicnu trudnocu(to joj ona rekle) uradila joj jos u novembru analize videla da joj nista ama bas nista nije dobro a tek brisevi..dala joj terapiju i nista vise joj posle toga nije radila...koliko znam kad se terapija popije rade se svi rezultati ponovo da se vidi da li je terapija delovala..ova verujte mi bas nista joj nije odradila sem uz,poslala je kuci kao dobro je sve ...Joj bas me nerviraju ovi nasi lekari..zasta li mi placamo zdravstveno i socijalno citav zivot... user posted image user posted image

< Poruku je uredio baby@ -- 13.3.2012 13:20:36 >

clock-img

13.03.2012, 20:22

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

i ja sam danas bila kod M. Antic i identican pregled sam imala kao u 2 posta pre mog. Bas sam htela da pitam da li je to uobicajeno. Ja sam pitala da li da joj sledeci put donesem krvnu sliku, a ona kao ne, pa to je za mog doktora u DZ user posted image . Mislila sam da ako vodis kod nje da je zaduzena za sve komplet, i da ce mi pregledati grlic, eventualno neki bris traziti/odraditi. A ona mi je samo UZ odradila, sve je ok, i da nema potrebe da dolazim mesec i po, dva, i nije mi pokazala bebirona :(. Da li mogu da mi kazu ostali koji su vodili kod nje celu trudnocu, hoce li se to promeniti, ili ce uvek samo UZ i dovidjenja?

clock-img

13.03.2012, 21:08

clock-img

vision

pencil-img

1072

Sto se tice strucnosti lekara koji tamo rade, o tome ne treba raspravljati, najbolji su u Srbiji, ako ne i na Balkanu.

clock-img

14.03.2012, 00:19

clock-img

baby@

pencil-img

32

Ne kazem da nisu,ali sam samo napisala svoje iskustvo sa dr.Antic.
Nadam se da ce se do kraja moje trudnoce nesto promeniti user posted image

clock-img

14.03.2012, 11:53

clock-img

icika26

pencil-img

163

ona je meni rekla posto porodjaj ne krece da sam pogresila termin dve nedelje ,na dan termina mi je rekla da imam jos dve nedelje user posted image a u domu zdravlja naravno da treba da se porodim ,ajde bar da je uradila neki pregled sem uz plodovu vodu ili bilo sta nego me poslala kuci ,a plodova voda mi je bila zelena

clock-img

14.03.2012, 12:02

clock-img

Anoniman

Ja nisam ocekivala ne znam ni ja sta , vodim trudnocu kod svoje doktorke , u D.Misovic idem da bih tamo imala karton i da odradim koji UZ vise user posted image

clock-img

25.03.2012, 21:48

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Znate li mozda da li u DM moze muz da prisustvuje porodjaju i koliko to kosta?

clock-img

25.03.2012, 22:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Odri, na žalost, ne može.

Mada, da sam bila pametna i da sam pitala doktorku, možda bi pustili mm u susednu sobu koja je staklom odvojena od sale u kojoj sam se porađala, bila sam sama tu. Muž moje cimerke je ladno bio tu i video me kada sam se porađala user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.03.2012, 23:10

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Moram da se prikljucim temi.
Imala sam jako rizicnu trudnocu, Dr.D.Antic mi je nekoliko puta spasio i sve pohvale za njega,divan covek.
Ali zato svi ostali...user posted image
Lezala sam tamo ,nazalost vecinu vremena covek je bio odsutan pa su me drugi vodili,a najvise M.Antic.
Mogu samo reci da je bilo do njih izgubila bih trudnocu sigurno,pobegla sam glavom bez obzira.
Dok sam lezala kod njih bukvalno su se igrali sa mnom.
Svaki dan mi menjali terapiju,pravili me ludom itd.
Toliko su nestrucni i neprijatni da nemam reci.
Sve najgore o njima.user posted image

< Poruku je uredio ishler -- 25.3.2012 23:11:27 >

clock-img

08.04.2012, 17:38

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Zdravo, novam sam na forumu, posebno na temi :)
Posto zelim da vodim trudnocu u DM kao i da se tamo porodi uzela sam uput iz doma zdravalja, ali me zanima da li je moguce prvi put pregle zazakazati telefonom ili mora da se ode licno, otvri karton itd, ili je karton moguce otvriti tek kada odem na prvi pregoed?

Zvala sam u petak, kazu da jos nije izasao raspred za maj, april je pun, ali meni je to ok, jer imam jos doosta vremena do porodjaja :)

clock-img

08.04.2012, 21:10

clock-img

Anoniman

Pai user posted image
Ne treba licno da zakazes prvi pregled , mozes telefonom , kada odes otvorice ti karton , nemoj zaboraviti i licnu kartu

clock-img

08.04.2012, 21:24

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Odlicno, hvala na odgovoru :)
Pokusacu sutra, rekli su mi da ih zovem svaki dan dok ne dobiju raspored za maj...

clock-img

08.04.2012, 21:31

clock-img

Anoniman

Uspeces , i javi kod koga user posted image

clock-img

08.04.2012, 21:55

clock-img

Pai Mei

pencil-img

97

Po onome sto sam cula i procitala volela bih da to budu Maja Antic ili Predrag Jakovljevic, drugarice su imale jako dobra isksutva sa njima, dosta toga sam i ovde procitala, tako da se nadam da cu uspeti i da cu biti zadovoljna na kraju :)

clock-img

08.04.2012, 21:56

clock-img

Anoniman

Ja sam upala kod Golubovica i zadovoljna sam user posted image

clock-img

08.04.2012, 21:58

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Kad sam ja vodila trudnocu tamo,obicno su raspored za naredni mesec dobijali oko 20-og,ali ti zovni i koji dan ranije. Ja ti isto preporucujem dr Maju Antic,mene je ona porodila i isto imam samo reci hvale za nju.

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

08.04.2012, 22:31

clock-img

gggrrrrrrr

pencil-img

2

cao mame i buduce mame user posted image danas slucajno upadoh na ovaj forum i bas mi je simpatican! zao mi je sto ga nisam potrazila pre nego sto sam se porodila... manje vise sve ste pisale sta se i kako se desava tamo, a ja bi htela sa vama da podelim moje skorasnje iskustvo user posted image porodila sma sam se nepunih mesec dana, od 5.meseca dolazim u DM, prvo sam slucajno upala kod Golubovica, za koga sam cula da je sjajan od koleginica iz DM,posle je otisao na neki duzi odmor, pa sam bila i kod Loncara, Pepica i Jakovljevica. sve muski lekari user posted image za Loncara sam cula sve najgore, opet od koleginica, a i uverila sam se u to koliko je covek neljubazan, bezobrazan... ni Pepic nije nista bolji! Jakovljevic je odlican! nasmejan, prijatan, skroz na mestu! iako sam bivsi radnik te kuce NISAM imala nikakvu vezu! kad su krenule kontrakcije posla sam tamo, primili su me , imali su gomilu praznih kreveta ( u roku od 24h sva mesta su bila popunjena! ). sestra na prijemu, kao i dr Micic su bile jako prijatne, kao i sestre u sali. posto sam uzela peridural, kontrakcije nisam ni osetila, svakome bi preporucila da ga uzme! caskala sam sa sestrom dva sata,a onda je moja devojcica stigla! user posted image sestra je odradila veci deo posla, i to odlicno! a dr Golubovic je stigao pred kraj. fantastican tim! za razliku od prvog porodjaja,u Zemunskoj, ovaj je prosao fenomenalno, zahvaljujuci tim divnim ljudima! inace, sestra se zove Ljilja. posle porodjaja se nesto iskomplikovalo... user posted image kako su odreagovali, sa kojom pozrtvovanoscu i brigom, ne mogu vam opisati!!! samo reci hvale za njih! sestre na odeljenju (ginekoloske) nemaju puno veze za porodjenim zenama, obidju ih par puta, onako tek da ih vide, daju im terapiju i to je to! pedijatrijske su odlicne, non stop su u sobama, sve objasne , pokazu, ... mislim da je BF super stvar za prvorotke! posto vec imam jedno dete, a i radim u bolnici sa bebama user posted image sve znam... user posted image tako da mi pomoc nije bila potrebna... ali zenicama oko mene je trebala, i imali su je! sto se tice higijene, sve je cisto, uredno, imam samo zamerku za to sto se prozori ne smeju otvarati?! kazu, zbog beba... ne kapiram, i bebama treba O2, ali dobro.... hrana je nikakva, ali to je ipak samo bolnica i to su samo tri dana, tako da preziveh user posted image ako nekoga nesto zanima, tu sam user posted image

clock-img

08.04.2012, 22:34

clock-img

Anoniman

Tri dana se ostaje ? Dve noci i tri dana ili tri noci ? user posted image
Dobrodosla i pridruzi nam se u ostalim temama user posted image

clock-img

08.04.2012, 22:38

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja sam se porodila CR,porodila sam se u ponedeljak popodne a kuci su me pustili u petak ujutru,a inace ko se porodi prirodnim putem ostaje krace.

clock-img

08.04.2012, 22:41

clock-img

Anoniman

Nensi nema te sto godina user posted image

clock-img

08.04.2012, 22:44

clock-img

gggrrrrrrr

pencil-img

2

xexexe bolje vas nasla user posted image ja sam se porodila u nedelju u ranim jutarnjim satima, izasla u sredu

clock-img

08.04.2012, 22:44

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

user posted image
Tu sam ja,nego ne stignem da sednem k'o covek da pisem kao pre,nekad samo procitam sta ima i nemam vremena za pisanje. Nadam se da cu uspeti vise da dolazim,a to je moguce samo kad Vuk spava.

clock-img

08.04.2012, 22:48

clock-img

Anoniman

Znam kako je Nensi , i ja upadam pa nestajem user posted image
grr to je 3 noci tamo , bas mnogo , racunala sam na dve user posted image
a mozda me i ne prime user posted image

clock-img

20.04.2012, 13:18

clock-img

jagodica12

pencil-img

44

nisam uspela da zakazem preglem kod maje antic kao prosli put nego mi zakazli pregled u ambulanti. sta to konkretno znaci? ima li neke razlike osim sto nije isti doktor?

clock-img

21.04.2012, 17:23

clock-img

iklmn

pencil-img

4

Cao svima. Nova sam trudnica na forumu. Zanima me da li neko od vas ima iskustva sa dr Golubovicem iz DM i da li taj doktor radi negde privatno? Cula sam da su uslovi u DM odlicni sto se tice higijene ali ne znam da li mozes da e dogovoris sa doktorom koji ti vodi trudnocu da te pradja.