cao mame i buduce mame danas slucajno upadoh na ovaj forum i bas mi je simpatican! zao mi je sto ga nisam potrazila pre nego sto sam se porodila... manje vise sve ste pisale sta se i kako se desava tamo, a ja bi htela sa vama da podelim moje skorasnje iskustvo porodila sma sam se nepunih mesec dana, od 5.meseca dolazim u DM, prvo sam slucajno upala kod Golubovica, za koga sam cula da je sjajan od koleginica iz DM,posle je otisao na neki duzi odmor, pa sam bila i kod Loncara, Pepica i Jakovljevica. sve muski lekari za Loncara sam cula sve najgore, opet od koleginica, a i uverila sam se u to koliko je covek neljubazan, bezobrazan... ni Pepic nije nista bolji! Jakovljevic je odlican! nasmejan, prijatan, skroz na mestu! iako sam bivsi radnik te kuce NISAM imala nikakvu vezu! kad su krenule kontrakcije posla sam tamo, primili su me , imali su gomilu praznih kreveta ( u roku od 24h sva mesta su bila popunjena! ). sestra na prijemu, kao i dr Micic su bile jako prijatne, kao i sestre u sali. posto sam uzela peridural, kontrakcije nisam ni osetila, svakome bi preporucila da ga uzme! caskala sam sa sestrom dva sata,a onda je moja devojcica stigla! sestra je odradila veci deo posla, i to odlicno! a dr Golubovic je stigao pred kraj. fantastican tim! za razliku od prvog porodjaja,u Zemunskoj, ovaj je prosao fenomenalno, zahvaljujuci tim divnim ljudima! inace, sestra se zove Ljilja. posle porodjaja se nesto iskomplikovalo... kako su odreagovali, sa kojom pozrtvovanoscu i brigom, ne mogu vam opisati!!! samo reci hvale za njih! sestre na odeljenju (ginekoloske) nemaju puno veze za porodjenim zenama, obidju ih par puta, onako tek da ih vide, daju im terapiju i to je to! pedijatrijske su odlicne, non stop su u sobama, sve objasne , pokazu, ... mislim da je BF super stvar za prvorotke! posto vec imam jedno dete, a i radim u bolnici sa bebama sve znam... tako da mi pomoc nije bila potrebna... ali zenicama oko mene je trebala, i imali su je! sto se tice higijene, sve je cisto, uredno, imam samo zamerku za to sto se prozori ne smeju otvarati?! kazu, zbog beba... ne kapiram, i bebama treba O2, ali dobro.... hrana je nikakva, ali to je ipak samo bolnica i to su samo tri dana, tako da preziveh ako nekoga nesto zanima, tu sam