Pozdrav svim trudnicama, kao i mamama, novopecenim, a i onim sa vecim stazom :)))
Pise vam jedna novopecena mama, koja je nova na ovom forumu.
Porodila sam se u bolnici Dragisa Misovic 24. 10. i imam samo reci hvale za sestre i doktore. Imam i malecnih zamerki, ali to je sve relativno da li bi moglo da se definise kao zamerka. Tri nedelje sam lezala na patologiji, tako da sam upoznala veliku vecinu ginekologa, kao i sestara, a trudnocu i porodjaj mi je vodila jedna, jedinstvena i neponovljiva dr Maja Antic, koje da nema trebalo bi je izmisliti. Hvala joj do neba, zivot mi je ulepsala i ubedila me u stav da bi trebalo da imam jos dece :)))
Generalno, o svakom doktoru sam stekla misljenje - ima prosecnih, dobrih, kao i sjajnih. Sestara, odn. babica takodje. Generalno-bolnica je fenomenalna, dinar nisam dala, sve je cisto, bejah u sobi 306 na patologiji i u koliko vidim "cuvenoj" 319 - ici (posto vidim da su neke devojke odavde vec bile tu:)).
Hrana je jedino fuj, ali nije do njih, sta jedu svi po bolnicama to smo jele i mi, ali prezivi se, a ja sam najvise volela dane kad je bila palenta i puzici sa sirom :)))
Vidim da ima i devojaka koje su lose prosle, ja nisam ni u cemu, osim sto sam ponekad imala neodoljivu zelju da prosetam napolju, sto je zabranjeno naravno kad lezite na patologiji, ali Boze moj, s vremenom se naviknes. Kad me pitaju kako mi je bilo u bolnici, ja im kazem da sam bila u banji, a ne u bolnici jer su sobe ciste, prostrane, sa kupatilom koje konstantno ima toplu vodu. Sa sestrama se uvek mozes nasaliti, ali uvek su tu kad god i sta god da treba.
Detalje vam pisem drugom prilikom, posto je malo kasno, a i bebica "zove" ;)))
Veliki pozdrav za sve!