cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Stambeni kredit

clock-img

17.02.2019, 18:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Stan na Havajima,ququ..

clock-img

17.02.2019, 18:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

On planira da se preseli tamo sa ženom kada ona ode u penziju. Imaju super stan sada u Honolulu koji rentaju ali hoće još jedan. Plus kuća u kojoj žive i stan u drugom delu Kanade gde deca strudiraju. I baš mu sad fali tih 40 hiljada user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.2.2019 18:40:51 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.02.2019, 20:46

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Što bi se reklo, svako prema svojim mogućnostima 🏖☺

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

19.02.2019, 23:17

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

I mi smo u ovom timu podstanara . 

Nemamo ugovore za stalno, nemamo opciju. Sto kaze Rosi, sreca je najbitnija. Kad se set_im kako sam ranije skromno zivela , sada zivim u bogatstvu...imamo uslovno receno "sve" ali cesto mi fali nas krov nad glavom . Mislim da je to normalno.Pre nekog vremena , drugarica je uzela stan od preko 90 kvadrata , ali u Kaludjerici gde su i ziveli kao podstanari. Kvadrat je bio oko 900€. Ali oni su se tamo adaptirali, skola, vrtic, posao njenog muza, ona hvata liniju za posao na Zvezdari. Nije lose...Kum takodje uzeo kredit za stan preko 70m2, on sam. Isto se nadam da ce i kod nas sreca pokucati na vrata, ili ipak mi moramo naci vrata da joj pokucamo? 😕

clock-img

20.02.2019, 18:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mala Elena, da i vi uskoro kupite nesto vase ❤️
Sto se tice tog stana u Kaluddjerici, moje mišljenje je da je mnogo placen. Tamo ima i dosta jeftinijih stanova.

clock-img

28.02.2019, 10:17

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Kumovi kupili stan u Stepi na kredit od 5 godina, uskoro zavrsavaju sa otplatom. Znacajno bolji uslovi na ovako kratak vremenski period.

clock-img

28.02.2019, 10:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Kumovi kupili stan u Stepi na kredit od 5 godina, uskoro zavrsavaju sa otplatom. Znacajno bolji uslovi na ovako kratak vremenski period.

Sani,necemo da se lagimo,to je mali kredit za dopunu do stana..na 5 godina mozs da dobijes 5000e..imali su kesa..a to ovde niko nema. To i ne zovem stambenim kreditom,to je kes kredit..to mogu i ja,do 13.000e.i sa tim ne mogu vise nista.

clock-img

28.02.2019, 10:30

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ako sam dobro upucena stambeni kredit se uzima na najmanje 10 godina. znaci da su oni podigli kes kredit. koliko god, od kes kredita nisu mogli kupiti ni garsonjeru

clock-img

28.02.2019, 10:36

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sani,necemo da se lagimo,to je mali kredit za dopunu do stana..na 5 godina mozs da dobijes 5000e..imali su kesa..a to ovde niko nema. To i ne zovem stambenim kreditom,to je kes kredit..to mogu i ja,do 13.000e.i sa tim ne mogu vise nista.

Ja imam pravo da uzmem 3.000 kes kredituser posted image Inace nikad mi nisu davali. Radim vec 12 godina na odredjeno. Ponudili su mi pretprosle godine i dogovorimo se mm i ja da uzmemo da bi neki dug odmah isplatili. Jos malo ga zavrsavam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.02.2019, 11:03

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice,meni su nudili 13.000 na 10 godina..to je neka novina...banka intesa.

clock-img

28.02.2019, 11:06

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

zavisi kolika su primanja i da li je ugovor za stalno...

clock-img

28.02.2019, 11:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjice,meni su nudili 13.000 na 10 godina..to je neka novina...banka intesa.

I ja sam u banci intezi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

28.02.2019, 11:29

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Sanjice, pa šta ćete za stan ako ne možete uzeti kredit?
Meni je najgore kada čujem da je neko mnogo godina podstanar, odoše pare nigdje. A šta ćete kada ne može drukčije.
Moja mama je izvela neku ludu gimnastiku prije više od deset godina. Uzela montažnu kuću i plac, nije imala keša. Sredila stambeni kredit na veći predračun, banka joj uplatila novac na račun, ona dio dala za plac, dio za kuću, a ostatkom kupila namještaj. Mislim...to je mogla samo ona.

clock-img

28.02.2019, 12:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Bebi, ja znam da ne mogu. Nisam sposobna za kredit. Cekamo odgovore iz dve banke da li moze mm. I to je pod znakom pitanja. Posle izlaska iz banke zakljucili smo da smo nas dvoje gradjani drugog reda. Nismo se potresli. Sta je tu je. Situacija koja se desava sa nasim bliznjim clanom nas vise potresa nego ovo. Nikad se ne zna. 
Mozda nam se otvori druga mogucnost. U to se iskreno nadam. 

Skupljacemo novac, pa kad se budu deca skolovala imacemo za njih dve. 

clock-img

28.02.2019, 13:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice i ja sam se tako osecala kad sam izasla iz banke..a ja sam za stalno..i opet slaba vajda..mala primanja..

clock-img

02.07.2019, 13:02

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Mm i ja smo predali za stambeni kredit, sad cekamo odobrenje.Ako prodje, da kupimo ovu kutijicu.

clock-img

02.07.2019, 13:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Eco, držim fige user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

02.07.2019, 13:10

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Eco 👏

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

02.07.2019, 14:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: eca89

Mm i ja smo predali za stambeni kredit, sad cekamo odobrenje.Ako prodje, da kupimo ovu kutijicu.

Aaa ne hvalis se jutros! Drzim fige 🤞 

clock-img

03.07.2019, 21:42

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

I ja drzim fige.
Mozda se i mi nekad resimo.

clock-img

04.07.2019, 10:05

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Javi ima li novosti.

clock-img

04.07.2019, 11:16

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Jel uzimao neko skoro stambeni kod Procredit banke?

clock-img

18.07.2019, 15:46

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: Duškić

Javi ima li novosti.

Samo da javim da nam je kredit odobren i da smo kupili stan😆😆😆😀😀😀😀😀!

clock-img

18.07.2019, 15:52

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Neka vam je sa srecom!!! Divno!

clock-img

18.07.2019, 16:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Čestitam Eco!! Sjajne vesti user posted image