cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pismo Deda Mrazu

clock-img

03.12.2013, 07:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moji još nisu pisali pismo Deki ali trebalo bi ovih dana...to obično napiše viki a Viktor joj diktira šta bi on želeo.Videćemo šta će biti ove godineuser posted image Najviše vole Novu godinu i Uskrs baš zbog pisanja tih želja i iščekivanja šta će im Deda Mraz i Uskršnji zeka doneti.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.12.2014, 15:40

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Moje dijete je dobilo pismo od djeda mrazauser posted image
Znate ono što se vrti na fb da popunite podatke i možete da pogledate kako izgleda pismo za vaše dijete i platite oko 3,5 eura da dobije pismo.
Ja sam to pismo odštampala i ubacila u sandučeuser posted image
Oduševljenje je bilo do nebauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

11.12.2015, 16:02

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Jeste li pročitale Pismo Deda Mrazu od malog tipičnog deteta user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.12.2015, 21:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Prošle nedelje sam preko fb personalizovala ona pisma od Deda Mraza za svoju decu i oduševili su se kad im je poštar doneo. Skroz je dobra fora. Stefan je posebno srećan što sad može sam da pročita pismo i svima se hvali kako mu je pisao Deda Mraz lično. user posted image Kaže pre neki dan - Sofija, moramo da budemo dobri, sećaš se šta nam je Deda Mraz pisao u pismu. Videće da nismo dobri, pa nam neće ni doneti poklone. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

13.12.2015, 01:18

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moji ove godine kasne sa pismom za Deku...valjda će napisati na vremeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

13.12.2015, 01:48

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Jeste li pročitale Pismo Deda Mrazu od malog tipičnog deteta user posted image

Procitala sam i totalno me je odusevilo i nasmejalo do suza,inace u potpunosti odgovara mom dvogodisnjem sinu...
I on radi sve ovo osim sto ne koristi naocare jer ih mama nema user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

13.12.2015, 14:22

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Didy

Prošle nedelje sam preko fb personalizovala ona pisma od Deda Mraza za svoju decu i oduševili su se kad im je poštar doneo. Skroz je dobra fora. Stefan je posebno srećan što sad može sam da pročita pismo i svima se hvali kako mu je pisao Deda Mraz lično. user posted image Kaže pre neki dan - Sofija, moramo da budemo dobri, sećaš se šta nam je Deda Mraz pisao u pismu. Videće da nismo dobri, pa nam neće ni doneti poklone. user posted image

Divno!!!
Meni je komp u kvaru a sa tel nisam uspela da popunim user posted image i mnoooogoooo mi je zao jer znam da bi za Emu to bio najveci dogadjaj godine. Cak sada razmisljam da nekako sama napisem i ubacim u sanduce

clock-img

14.12.2015, 00:41

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Danilo je jos mali za pisanje pisma,ali sledece godine kad bude malo stariji obavezno pisemo pismo deda mrazu.Tek sad shvata ko je deda mraz.:)

clock-img

14.12.2015, 07:28

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Nama je isto prosle godine stiglo pismo od Deda Mraza. Ona je jos mala, ali kada bude sve shvatala, mislim da ce se oduseviti time. I pisemo mu redovno, cak i posti, posto oni imaju onu akciju. I ja sam duuuugo pisala pismo.

clock-img

30.12.2015, 08:48

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Danilovo pismo Deda Mrazu

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

30.12.2015, 08:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

A juče je stigao odgovor!

user posted image

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

30.12.2015, 14:30

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image za danila!a,i za deda mrazauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.12.2015, 20:06

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Evo i našeg! Letos je dete naučilo da piše i ovo je njegovo prvo pismo Deda Mrazu. Bio je skroman, ili ga je ipak mrzelo da ispiše sve želje.user posted image

user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝