cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema pomirenja

clock-img

02.02.2011, 12:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: BubaMira
a inače me u mislima depiliraju rendom user posted image

q q user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.02.2011, 12:18

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Bubo, ko ti je to rekao, života ti?
I evo ti user posted image user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

02.02.2011, 12:18

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.02.2011, 12:19

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja onima kojima sam rekla da me nerviraju vise nisu medju nama user posted image  Bogu hvala dobro su (nisu me bas toliko nervirali da im zelim lose user posted image ), ali nisu vise na RR

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

02.02.2011, 12:19

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

02.02.2011, 12:20

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mene je samo jedna forumasica izludjivala ali nije vise tu!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

02.02.2011, 12:20

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

02.02.2011, 12:22

clock-img

Anoniman

Snelle , je l' vidiš rende kad zažmuriš , il me grliš iz zbillje ? user posted image

Btw , srdačan pozdrav za našu Branu uz pesmu "vidi šta smo ti uradili od teme , mama" user posted image

clock-img

02.02.2011, 12:24

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Snelle , je l'' vidiš rende kad zažmuriš , il me grliš iz zbillje ? user posted image

Bubo vidim, ali ono veće, za kupus user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

02.02.2011, 12:24

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

hahaha.....baš htedog i ja da prokomentarišem nešto slično!
sad će Brana da nas pobije i da napiše da smo je sve iznervirale user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

02.02.2011, 12:25

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

dobro je dok god nije masina za mlevenje mesa user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.02.2011, 12:30

clock-img

Anoniman

Snelle , je l' vidiš rende kad zažmuriš , il me grliš iz zbillje ? user posted image

Btw , srdačan pozdrav za našu Branu uz pesmu "vidi šta smo ti uradili od teme , mama" user posted image

LOL!

clock-img

02.02.2011, 12:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Dozvoli , izvini , ja sam se prva setila user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 17:26

clock-img

minna

pencil-img

3196

Da ne pametujem ja sada kada je vec receno dosta...ali ukratkouser posted image Ako se neko vec posvadjao i ako zeli da se pomiri moze i na drugi nacin, ali mi je ok sto je otvorena tema jer mozda neko bas zeli to da uradi ovako...kako god otvorena je iz najbolje namere.
Ja se inace retko svadjam, tako da sumnjam da bih se ovde posvadjala sa nekim...ali kad bi se to desilo verujem da ne bih otisla sa foruma...ali svako ima svoje razloge. Da sam nekog uvredila i povredila i da shvatim da sam pogresila sigurno bih se izvinila, to mi uopste nije problem...
U svakom slucaju mislim da svako ima prava i treba da kaze sta misli i uprkos svadjama i raspravama (nekad i nisam bas u toku sta se desava) ovo je jedan divan forum, gde pre svega dolazimo da razmenimo iskustva, dobijemo ili damo neki savet, malo se zabavimo...a ko hoce da se svadja mislim da moze da nadje povoda kad god hoce i u kojoj temi hoce (ne mislim ni na koga konkretno)

Eto...a sad da ne bih bila OT izvinite sto sam rekla da cu ukratko pa malo oduzilauser posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 17:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja i dalje cekam pp od Gagiuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

02.02.2011, 18:08

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

02.02.2011, 18:10

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Zato sto svima izazivam glavobolju.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

02.02.2011, 18:13

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

02.02.2011, 18:38

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Tash

Da rezimiramo sada: Jel ima neko sa kim se na forumu nisam posvađala? user posted image

Nisi ni sa mnom.user posted image

Bubi, eto ti namerno jedan user posted image user posted image

Ja se samo izvinjavam moderatorima što im pravim posla kad nekad otvaram temu koja već postoji (ali pretraživač mi ni na 50 kombinacija ne pokaže da ima).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

02.02.2011, 18:58

clock-img

aleksandraz

pencil-img

221

Evo i ja javno da se izvinim ako nekg sam nalutila ili navredila sa mojim i tako retkih postova.obicno dodzem ovde da vas spijuniram i retko pisem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 20:14

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

sad će Brana da nas pobije i da napiše da smo je sve iznervirale user posted image

pala i javna prozivka od moderatora ok,nisam se iznervirala,sta vise svejedno mi je!user posted image

clock-img

02.02.2011, 20:23

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

koliko god vremena da provedem ovde nikako ne uspevam da skontam klanove i slicno user posted image
ja ovo dozivljavam kao razbibrigu i mesto za korisne informacije, nema sanse da bi mogla sa nekim da se posvadjam ili tome slicno, bilo bi mi smesno da se svadjam u virtuelnom svetu, posebno sa mamama oko nege dece, pa naravno da ne misle svi isto, i hvala bogu da je tako, kako bismo razmenjivale misljenja.
izvinite ako sam smorila user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

02.02.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

Ja sam nova, msm cak medju najnovijim aktivnim clanicama i primetila sam da postoji klan. Klan aktivnih forumasica user posted image . I izvinjavam se sto ponekad posaljem sladunjavi zagrljaj,al sta cu kad mi je taaaako lep smajlic, pa jos kad pruzi one rucice ... sto se foruma tice, odlican je u smislu da je zaista informativan, admini rade svoj posao savrseno, azurne su maksimalno, postoje teme za ,cini mi se,bas sve u vezi s decom user posted image . Sve u svemu, ni ja se ne slazem sa svima i to je normalno. Drago mi je da nema nekulturnih clanica,a to sto se ponekad pokacimo - pa zene smo, to nam je svojstveno. user posted image

clock-img

02.02.2011, 21:03

clock-img

marija32

pencil-img

1413

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

koliko god vremena da provedem ovde nikako ne uspevam da skontam klanove i slicno user posted image
ja ovo dozivljavam kao razbibrigu i mesto za korisne informacije, nema sanse da bi mogla sa nekim da se posvadjam ili tome slicno, bilo bi mi smesno da se svadjam u virtuelnom svetu, posebno sa mamama oko nege dece, pa naravno da ne misle svi isto, i hvala bogu da je tako, kako bismo razmenjivale misljenja.
izvinite ako sam smorila user posted image

Od reci do reci se slazem sa tobom.

Nisam ja primetila nikakve klanove, ali jesam da se pojedinim clanicama odmah odgovara, a da se opet druge ignorisu, ali ne mislim da to iko radi namerno.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

02.02.2011, 21:07

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: magiNS

Drago mi je da nema nekulturnih clanica,a to sto se ponekad pokacimo - pa zene smo, to nam je svojstveno. user posted image

Koja pohvala za naš forum user posted image   
Ovo zaslužuje jedan sladunjavi user posted image   Magi user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!