E, da ja kažem nešto.
Na RR dolazim da čitam šta pišete, da se razonodim ili pokušam da rešim neki svoj problem.
Ako sam iznela problem, očekujem da mi kažete šta mislite, inače ga ne bih napisala. Kojim "tonom" ćete da mi napišete odgovor - meni je svejedno ako će mi to pomoći. Da, naravno da ću se po nekada uvrediti, odgovoriti, posvađati se, ali kada legnem u krevet uveče, umem o tome da razmišljam, i hladne glave priznam sebi (možda sledeći dan i na forumu) ako nisam bila u pravu. I vrlo je verovatno da ću i te "grube" savete prihvatiti i razmotriti. A to je poenta - da nađem rešenje za svoj problem.
Zakačila sam se bila sa Smeškicom onomad (davno)... ko zna zna, ko ne zna, neću mu reći u kojoj temi , pa eto, sada smo skroz ok, i žao mi je što odlazi sa foruma.
Zakačila sam se sa lanomjelenom, pa smo ok. I tek kada sam stigla u njenu kožu sam shvatila otvaranje teme oko koje smo se zakačile, i javno to priznala.
Sa Pretty se ne slažem, nemam ništa protiv nje, jednostavno mi ne leži, i znam da ni ja njoj ne ležim, ali šta sad? Kada sam je pitala nešto vezano za zdravlje dece za šta sam znala da ume da mi odgovori, ljubazno mi je odgovorila. I to je ok.
Jednostavno, mi smo zajednica u kojoj nas ima mnogo različitih, i logično je da se zakačimo. Pa šta onda? Zamislite da je ovde stalno med i mleko, bilo bi dosadno. Mora se monotonija nekada razbiti.
Tražiti izvinjenje? Ne mora se tražiti. Mislim da se to podrazumeva čim završimo raspravu.